Îţi doreşti mult o anumită jucărie sau mobilier, dar nu mai ai suficiente credite Everchips în contul tău? Acum poţi cumpăra Everchips suplimentari ca să te poţi bucura şi de jucării, jocuri şi piese de mobilier super valoroase!

Alege aici numărul de Everchips de care ai nevoie, apasă pe “cumpără acum” şi vei fi redirecţionat spre procesatorul de plăţi securizate “Euplătesc.ro”. Introduci datele şi cardul. În maxim 24h de la validarea plăţii vei primi în cont numărul de credite Everchips suplimentare achiziţionate.

Notă: regimul de utilizare a acestor credite suplimentare este acelaşi ca şi a celor pe care le primeşti prin abonamentul lunar, doar că le achiziţionezi şi foloseşti o singură dată. Creditele nefolosite se reportează.

 ATENŢIE !!  

Aceasta este o facilitate exclusivă pentru abonaţii Evertoys. Trebuie să fii abonat Evertoys ca să poţi utiliza aceste credite suplimentare. În cazul în care le achiziţionezi şi nu eşti abonat, nu vei primi creditele în contul tău. Abia după ce te abonezi vei putea beneficia de ele.

2 Everchips suplimentari

2-Everchips

99,- RON

3 Everchips suplimentari

3-Everchips

139,- RON

4 Everchips suplimentari

4-Everchips

179,- RON

Plati securizate oferite de Euplatesc