BUY BACK JOCURI ŞI JUCĂRII

Te scăpăm de jucăriile în plus!

Scapi de munţii de jucării, primeşti Everchips cât poţi duce (şi faci şi o faptă bună pe de-asupra)

Îţi oferim o oportunitate excelentă să-ţi reîmprospătezi inventarul de jocuri şi jucării într-un mod simplu şi generos.

Un serviciu EXCLUSIV Evertoys! Noi cumpărăm toate jocurile şi jucăriile de care nu mai ai nevoie. Buy Back pentru orice fel de jucărie, mai veche sau mai nouă, fără întrebări complicate, fără birocraţie, nu pierdem timpul cu detalii.

Completezi formularul de mai jos sau ne scrii pe buyback@evertoys.ro şi ne spui despre ce este vorba, respectiv ne trimiţi ceva poze făcute cu jucăriile în cauză. Evaluăm rapid în funcţie de câteva informaţii standard şi îţi vom face o ofertă în puncte Everchips. Ne ocupăm noi de preluare, evident gratuită. Tu trebuie doar să faci efortul ambalării într-o cutie de carton suficient de încăpătoare.

Te poţi bucura de Buy Back chiar dacă nu eşti abonat Evertoys! Citeşte mai departe cum.

Un pic prea multe jucarii?

Tu faci o poză

Ne trimiţi o foto cu jucăriile sau jocurile pe care vrei să le dai. Pot fi foto individuale sau pot fi cu jucăriile grupate, cum crezi că e mai reprezentativ. Alternativ ne poţi trimite şi numele şi brandul jucăriilor sau chiar un link pe amazon cu jucăria respectivă.

Cel mai uşor e să foloseşti formularul de mai jos.

Noi evaluăm

Evaluăm rapid ce ne-ai trimis ca info. Nu ne complicăm, vom fi super expeditivi. În maxim 24h ai oferta noastră. Dacă vei fi de acord, îţi şi încărcăm contul, chiar înainte să ajungă jucăriile tale la noi.

Jucării pe care nu le acceptăm: jucării sau jocuri complet nefuncţionale, rupte/distruse sau cu multe piese lipsă, jucării cu provenienţă incertă, jocuri sau jucării cu material textil, jucării din lemn, sau carton cu pete permanente pe ele (de ex. pătate, pictate sau mâzgălite), jucării electronice scurtcircuitate sau cu baterii scurse, jocuri console. În general jucăriile trebuie să fie ok estetic şi funcţional, existenţa ambalajului original constituie un bonus.

Plătim

Imediat după ce avem acordul tău, încărcăm contul tău de pe my.evertoys.ro cu numărul de Everchips agreat. Vei putea să-i foloseşti imediat sau să economiseşti, exact cum crezi că e mai bine pentru tine şi familia ta.

Preluăm gratuit

Exclamăm bucuroşi “We have a deal!” şi programăm instant curierul să preia jucăriile de la voi. Preluarea e gratuită, ne ocupăm noi de tot. Cu un singur lucru trebuie să ne ajuţi: să ambalezi jucăriile într-o cutie suficient de mare şi s-o sigilezi pentru transport. nu trebuie să scrii nici o etichetă, se va ocupa curierul de asta. Gata.

Cât primesc?

  • 0.5 – 1 EC per jucărie simplă. (Figurinele gen Cowboy, Supereroi sau păpuşi mici se evaluază grupat, nu individual)
  • 1 – 2 EC per jucărie electronică sau mai complexă
  • 3 EC pentru seturi Lego/Playmobil complexe şi complete şi Board Games complexe şi complete, sau pentru jucării de ştiinţă de tip STEM
  • 0.5 EC pentru carte cu copertă cartonată în stare foarte bună (pagini neîndoite, fără semne, pete sau desene în interior)
  • 4 EC pentru jucării sau jocuri complexe din lemn sau materiale non-standard (de ex. casute de păpuşi complet mobilate sau similar)
  • 5 EC pentru jucării mari outdoor
Bini, bini, dar cât valorează un Everchips?

Un Everchips este echivalentul a cca. 30 – 80 de Lei, în funcţie de jucăriile alese pe Evertoys. De ex. o jucărie care costă 3 Everchips pe situl nostru, costă între 90 – 220 Lei dacă aţi cumpăra-o din magazin.

Încarcă aici informaţiile tale:

Foloseşte formularul de mai jos pentru a ne trimite informaţii sau o fotografie despre jucăriile pe care vrei să le preluăm. (Deocamdată nu e posibilă decât ataşarea a maxim 4 fotografii. Dacă ai mai multe foto foloseşte adresa buyback@evertoys.ro.Ce fac dacă nu sunt abonat Evertoys?

Modelul Evertoys oferă acces la sute de jucarii contra unei sume fixe, lunare. Astfel, punctele Everchips pe care le oferim in schimbul jucăriilor tale, vor putea fi folosite pentru a obţine alte jucării. Gândeşte-te la Evertoys ca la biblioteca voastră personală pentru jocuri şi jucării.

Vestea bună e că valoarea pe care o primeşti e semnificativ mai mare decât dacă ai vinde jucăriile pe platforme de second hand.

Cum profiţi? Urci informaţiile necesare de pe această pagină, noi evaluăm şi îţi umplem contul cu Everchips. Vei primi un mail cu activarea contului tău pe my.evertoys.ro şi poţi imediat plasa prima ta comandă folosind Everchips pe care i-ai primit în schimbul jucăriilor tale.

După o perioadă de o lună (acesta este de obicei un ciclu de abonament), te vom invita să te bucuri în continuare de sistemul Evertoys selectând
unul dintre abonamentele care crezi că este cel mai avantajos pentru tine. Daca nu doreşti să rămâi abonat te vom contacta pentru a stabili împreună când să trimitem curierul pentru preluarea jucariilor pe care le-ai împrumutat.

EVALUĂM + ÎŢI CREĂM UN CONT.
APOI POŢI COMANDA IMEDIAT.
GRATUIT.

 

Ce veţi face cu jucăriile mele?

Cel mai important: o parte din jucăriile Buy Back le donăm către partenerii noştri sociali (în acest moment Hope and Homes for Children Romania, www.hopeandhomes.ro). În acest fel jucăriile voastre vechi vor aduce bucurii copiilor care nu au o familie adevărată sau care trăiesc în unele din cele mai vulnerabile comunităţi din ţară. Câteodată vei primi chiar şi o fotografie cu jucăriile pe care le-ai oferit alături de noii stăpâni. 🙂

Altele le folosim pentru piese de schimb, altele intră în circuitul Evertoys în cutii gata asamblate “Mix Box” pe anumite categorii de vârstă. Conţinutul acestora va fi vizibil, astfel încât să nu existe riscul ca o familie să aleagă din greşeală jucăriile pe care le-a oferit iniţial.