• Why connect - Spune-mi de ce Joc gandire critica copii

  Un super joc de logica de care nu te vei plictisi (aproape) niciodata! In plus, nu depinzi de nici o tablita de joc – ai nevoie doar de o suprafata drepata pe care sa pui piesele! Ajuta piesele de joc cu imagini sa se “imprieteneasca”, descoperind nenumarate conexiuni logice intre ele. Cu cat vei face mai multe conexiuni intre piese atunci cand este randul tau, cu atat mai multe puncte vei primi. Rosteste cu voce tare argumentul pentru conexiunea respectiva si vezi ce parere au prietenii tai! Oare vor accepta sau vor respinge argumentul tau?

  Caracteristici:

  – Dezvoltă gândirea critică, raţionamentul logic şi vizual, creativitatea
  – copiii isi dezvolta capacitatea de comunicare prin limbaj verbal
  – Plăcuţele sunt concepute tinand seama de ultimele cercetari in materie de dezvoltarea a copiilor
  – pentru a contribui la dezvoltarea functiei cognitive fiecare joc Chalk and Chuckles se poate juca in mai multe variante
  – ambalajul este confectionat din hartie si carton reciclat si este imprimat cu cerneala pe baza de soia

  Setul include:

  – 90 de piese cu imagini
  – 4 suporturi din lemn pentru piesele cu imagini
  – 1 saculet din material textil
  – 1 brosura cu exemple de conexiuni logice
  – instructiuni, inclusiv în lb. română

  Doar cu abonament
 • Port Royal PegasusPort Royal Pegasus

  Port Royal

  5.00 out of 5
  (2)

  In Port Royal este mare agitatie. Vei reusi oare sa inchei afacerea vietii tale? Devino comandant de navă și pune-ți la încercare abilitățile de negustor. Un joc de cărți cu pirați, amirali și domnițe, în care nu doar munca grea și o strategie bună, ci și norocul joacă un rol la fel de important în reușita ta…

  Cele 120 de cărți de joc sunt împărțite pe categorii – personaje, expediții, nave și 4 cărți cu majorări de taxe, ediției de față fiindu-i adăugate încă 10 cărți, pentru a face jocul și mai dinamic. Recomandat pentru 2 până la 5 jucători, cu vârsta de la 8 ani în sus.

  Jucatorii sunt comercianti care incearca sa castige cat mai mult din tranzactiile realizate in Marea Caraibelor. Pe fiecare tura, jucatorii pot sa traga carti, una cate una, pe care sa le aseze in port.

  Joc localizat în limba română.

   

  Doar cu abonament
 • Joc electronic Ghiceste cine Hasbro Guess Who

  Jocul Hasbro clasic “Ghici cine-i?” în varianta electronică şi muuult mai diversificată, inclusiv cu monstri sau super-eroi. Poti ghici personajul misterios al adversarului tau inainte de a-l ghici el pe al tau?

  Fiecare personaj din acest joc electronic are particularităţile sale si trebuie sa ii pui adversarului tau intrebari ale caror raspunsuri sa fie cu da sau nu. Ghiceste atunci cand esti sigur, dar ar fi bine sa nu gresesti, caci daca o faci, nu mai poti incerca sa ghicesti decat data viitoare cand iti vine randul! Dar daca ghicesti, ai castigat si vei auzi melodia victoriei! Cu lumini, sunete si 2 moduri de joc, acest joc te lasa sa duci distractia “Ghici cine-i?” la un alt nivel!

  Doar cu abonament
 • Quoridor Board game lemn GigamicQuoridor Board game lemn Gigamic

  Quoridor

  4.50 out of 5
  (2)

  Vei muta pionul sau vei plasa o barieră pentru adversar? Trebuie să decizi rapid şi câştigi doar dacă îţi formezi coridorul perfect. Joc multiplu premiat, recomandat chiar pentru competiţii de IQ.

  Joc extraordinar de strategie cu reguli incredibil de simple. Trebuie sa ajungi primul in partea opusa a tablei de joc parcurgand un labirint creat de un adversar/adversari. care iti vor bara drumul pentru a te tine in loc.

  Joc marca Gigamic, Franţa

  Premii:
  MENSA Top 5, USA
  Parents Gold Award, USA
  Oscar du Jouet, Franţa
  As d’Or, Franţa

   

  Doar cu abonament
 • Vrajitoarea buclucasa - Kullerhexe - Drei Magier Spiele - Boardgame pentru copiiVrajitoarea buclucasa - Kullerhexe - Drei Magier Spiele - Boardgame pentru copii

  “Wuschhh!” iute ca fulgerul e micuţa vrăjitoare pe tabla de joc. Se rostogoleşte în toate direcţiile prin pădurea magică, dar de fiecare dată reuşeşte să piardă câte ceva: fie că e un cazan, o carte magică sau mătura – ceva este întotdeauna pierdut! Dar, din fericire, există spiriduşii pădurii cărora le place să ajute la căutarea lucrurilor…

  Ideal pentru copii, superb pentru jocul în familie.

  Joc marca “Drei Magier Spiele” Germania şi inclus în lista recomandărilor competiţiei “Jocul anului 2017 – secţiunea copii”

  Doar cu abonament
 • Cetatea Zboara Piatra Burg Flatterstein joc boardgame copii Drei Magier

  Repede, intră în vechea cetate de piatră! O cursa fascinanta pentru Cupa Magica va incepe in Burg-Flatterstein, dar aveti grija, intrucat ruinele misterioase sunt pline de obstacole si surprize ciudate. Cu puțin noroc și abilitate liliecii vor zbura spre locurile potrivite, iar copiii vor găsi cel mai rapid drum spre interiorul cetăţii. Jucătorii folosesc o “catapultă” ingenioasă pentru a lansa liliecii pe tabla de joc. În funcție de locul în care se află liliacul, jucătorul activ poate muta 1-2 spații. Dacă aterizează în șanțuri, trebuie să ia harta cu fantome. Cartonaşele cu Fantome au efecte diferite care pot ajuta un jucător sau pot împiedica progresul său. Primul jucător care poate ajunge în partea de sus a cetăţii Flatterstein câștigă jocul și primește un trofeu de aur!

  Un joc super distractiv care se întâmplă pe o tablă de joc în toate cele 3 dimensiuni.

  Ideal pentru copii, superb pentru jocul în familie. Se poate juca în 2, însă distracţia maximă vine atunci când sunt 4 jucători/jucătoare.

  Joc marca “Drei Magier Spiele” Germania şi nominalizat între finaliştii pentru “Jocul anului 2016”.

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Moara cuvintelor joc limbaj aritmetica lemn gokiMoara cuvintelor joc limbaj aritmetica lemn goki

  Moara Cuvintelor

  4.50 out of 5
  (2)

  Joc educativ, atât pentru limbaj şi vocabular, cât şi pentru aritmetica simplă. Jucat de părinţi împreună cu copiii, dar şi de copii între ei,  jocul va fi o motivaţie excelentă pentru lărgirea vocabularului şi învăţarea unor calcule simple.

  Are 4 moduri de joc: 3 pentru antrenarea limbajului şi vocabularului şi un mod pentru matematică/aritmetică.

  Principiul este simplu: pe roata morii se aşează aleatoriu pioni care vor indica literele sau cifrele din care trebuie formate cuvinte sau rezolvate calcule. Copiii vor prinde repede regulile şi, cu un dicţionar lângă ei, vor îndrăgi competiţia rapidă.

  Joc de calitate premium, marca Goki, integral din lemn.

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Brains Harta Comorii Pegasus SpieleBrains Harta Comorii Joc Pegasus Spiele

  Brains – Harta Comorii

  4.20 out of 5
  (5)

  Perfect pentru cei cu mintea ageră sau care vor să-şi antreneze capacitatea de a rezolva probleme. Un joc care va cere concentrare maximă, perseverenţă şi gândire logică.

  Planșele de joc din Brains: Harta Comorii conțin în total 50 de puzzle-uri logice, sub forma de hărți din care lipsesc anumite zone. Pentru a rezolva un puzzle, trebuie să decizi care din cele 7 cartonașe de joc se potrivesc pe planșa curentă de joc, însă trebuie să ții cont de anumite cerințe: laturile fiecărui cartonaș așezat trebuie să continue peisajul de pe cartonașele alăturate, râurile trebuie continuate respectând sensul de curgere al apei, unele drumuri trebuie să treacă neapărat pe lângă o comoară, altele pe lângă un sat, unele trebuie să unească simboluri identice, iar unele cartonașe trebuie traversate de mai multe ori de același drum.

  Conceptul simplu, apropiat de cel al jocului Sudoku, grafica elegantă, nivelele de dificultate crescătoare, faptul că poate fi jucat de un singur jucător, transformă Brains: Harta Comorii într-un cadou excelent și un preferat al amatorilor de jocuri logice!

   

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Printesa vrajita - Joc Board Game cooperativ pentru copii - Sunny GamesPrintesa vrajita - Joc Board Game cooperativ pentru copii - Sunny Games

  Prințesa este fermecată și doarme de 100 de ani. Veți călători la castel pentru a o salva. În drumul nostru vom întâlni mai multe obstacole, cum ar fi un șanț de apă, un paznic și un tunel întunecat. Folosind lucrurile pe care le găsim în drumul nostru, împreună putem depăși obstacolele. Dar încet, încet se face întuneric… Vom reuși să ajungem la prințesă la timp?

  PRINȚESA este un joc de aventură care implică atât fete cât și băieți. Copiilor le place să se gândească la modalități de a depăși obstacolele împreună. Jocul include o extindere pentru copiii mai mari.

  Doar cu abonament
 • Leo in drum spre frizer Abacus Spiele limba romana

  Leo în drum spre frizer

  4.50 out of 5
  (2)

  Jocul anului 2016 – categoria jocuri pentru copii! Un joc inovativ care oferă minunate provocări. Jucătorii au misiunea să îl ducă la frizer pe regele junglei. Atenție, însă: frizeria e deschisă de la 8 dimineața până la 8 seara, iar drumul e presărat cu animale vorbărețe care îl țin pe Leo de povești ore întregi, uneori cu mult peste ora închiderii…

  Dacă nu reușiți să treceți peste toate cartonașele ce formează drumul prin junglă până la destinație în acest interval și în maxim 5 ture de joc, Leo rămâne netuns. Uniți-vă așadar forțele și ajutați simpaticul leu să ajungă la frizeria lui Bobo.

  “Leo în drum spre frizer” se deosebește de alte jocuri de masă prin stilul cooperativ, jucătorii trebuind să lucreze ca o adevărată echipă pentru a putea fi victorioși. În plus, acțiunea jocului se petrece contra timp, memoria e pusă la încercare prin toate informațiile pe care jucătorii trebuie să le rețină, competiția e palpabilă căci nu puteți permite unor animale vorbărețe să vă încurce toate planurile, iar bucuria reușitei e amplificată prin fiecare participant.

  Joc superb, dinamic şi colaborativ, perfect pentru toată familia!

  Localizat în limba română.

  Câştigător al premiului “Cel mai bun joc al anului 2016” la categoria “Jocuri pentru copii” în Germania.

   

  Premiul Cel mai bun joc al anului - categoria jocuri pentru copii

   

  Doar cu abonament
 • Katamino Deluxe Board game lemn GigamicKatamino Deluxe Board game lemn Gigamic

  Katamino Deluxe

  5.00 out of 5
  (1)

  Joc de inteligenţă şi perspicacitate care te forţează să rezolvi probleme găsind soluţia exactă. Atenţie însă, nivelul de dificultate creşte cu fiecare provocare din manualul de joc!

  Katamino ne determina pe fiecare sa gandim in spatiu pentru a aseza piesele intocmai precum ne este cerut in instructiunile nivelului. Potrivit pentru toate varstele, ii ajuta pe cei mici sa dobandeasca primele notiuni de geometrie in spatiu ascutind simtul de observatie si contribuind la dezvoltarea abilitatilor logice. Katamino este un clasic in randul cadrelor didactice, variantele de joc recomandandu-l drept un joc de rabdare captivant si incitant.

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Pinguinii - Joc de strategie la rece - Board Game - Fantasy Flight Games

  Mini joc cu maxi provocări! Unul din cele mai premiate jocuri al tuturor timpurilor. Pinguinii sunt flămânzi și lacomi. Cursa a început iar gheata se topește în ritm alert. În acest joc de strategie trebuie să îți manevrezi pinguinii tăi nebunatici în încercarea lor de a colecta cât mai mult pește. Dar asta nu e suficient. Trebuie să iți blochezi și adversarii în așa fel încât doar tu să ai parte de pește. Însă atenție… Gheața se topește în jurul tău și e posibil să cazi în apă înainte de finalul jocului. Pinguinii cei mai vicleni și rapizi câștigă!

  Joc localizat în lb. română.

   

  Doar cu abonament
 • Saboteur joc Piatnik Amigo

  Saboteur

  5.00 out of 5
  (1)

  Eşti un pitic harnic, în plină goană după aur. Dar minele din munţii falnici sunt întunecate şi pline surprize. Neplăcute, of course. Te vei descurca? Un joc rapid, inteligent şi perfect pentru “Casual Gaming”.

  Jucătorii vor avea rolurile de pitici mineri. Jocul se desfăşoară într-o mină, în goană după aur. Dintr-o dată, un târnăcop cade și sparge lămpașul. Sabotorul a lovit. Dar care din jucători să fie sabotorii? Vei găsi aurul sau oare acțiunile diabolice ale sabotorilor te vor împiedica să reuşeşti? După 3 runde, jucătorul cu cel mai mult aur câștigă.

  Jucătorii primesc cărți cu persoanje secrete: fie miner, fie sabotor.
  Cartea de început și cele 3 locații cu aur sunt plasate pe masă la o distanță de 7 cărți (tunele). Locațiile cu aur sunt puse cu fața în jos, aurul se găsește doar sub una din ele dar nimeni nu știe care.

  La fiecare tur jucătorii trebuie să întreprindă una din următoarele acțiuni: să joace o carte tunel, să joace o carte acțiune sau să schimbe o carte.
  Cărțile tunel formează o cale către Locațiile de aur. Ele trebuie plasate lângă un alt drum început și trebuie să se potrivească pe toate laturile.
  Minerii încearcă să construiască un tunel neîntrerupt de la poziția de început până la locația aurului iar sabotorii încearcă să prevină asta. Nu ar trebui să fie prea evidenți când fac asta pentru că vor fi rapid descoperiți.

  Cărțile de acțiune pot fi plasate în fața jucătorilor. Ele fie ajută să obțină informații despre aur, fie împiedică un jucător.

  În momentul în care aurul a fost descoperit, runda se termină (câştigă minerii) sau se termină când jucătorii nu ajung la aur și cărțile s-au terminat (câştigă sabotorii).
  Aurul se împarte între câştigători și începe o nouă rundă.

  Premii și Nominalizări:
  2012 Best Card Game (RU)
  2007 Major Fun Award Winner
  2006 Games 100 Family Game Nominee

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Oare Porcii Pot Zbura joc educativ KosmosOare Porcii Pot Zbura joc educativ Kosmos

  Oare Porcii Pot Zbura?

  5.00 out of 5
  (3)

  Joc educativ super distractiv – o provocare nu doar pentru cei mici! “Oare porcii pot zbura” este adaptarea în limba română a unui joc de mare succes produs de KOSMOS Germania.

  Pot porcii zbura? Evident că nu. Însă atenţie, răspunsurile nu sunt întotdeauna aşa de simple. Nu va fi uşor să descoperi greşelile din afirmaţiile ce trebuie verificate de jucători: Are ariciul o codiţă? Leneşul mănâncă doar frunze? Ratonul e o specie pe cale de dispariţie?

  Distracţia e garantată atunci când jucătorii trebuie să descopere caracteristicele a 60 de animale domestice şi exotice.

  Veţi vedea că nu e chiar aşa de simplu! Nu toate păsările zboară 🙂

  Jocul este perfect pentru a învăţa alături de cei mici animalele cele mai diverse. Apoi copiii vor vrea să descopere singuri caracteristicile şi să-şi testeze memoria.

  Recomandat pentru jocul în familie sau în vizită la prieteni. Super pentru petreceri.

  Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici. Pericol de sufocare!

  Doar cu abonament
 • Cuboro-babel-pico - Joc strategie lemn

  Câştigi dacă celălalt jucător nu poate finaliza turnul! Babel pico îşi trage numele de la celebrul turn Babel pe care meşterii şi inginerii nu-l vor termina niciodată. Este un joc de strategie marca “cuboro” excelent conceput, bazat pe sistemele elveţiene cuboro – de data asta din cuburi dintr-un material inovativ: fasal. Jucătorii vor aşeza pe rând cuburile până când construcţia devine imposibilă.

  Jocul este alert şi mai complex decât pare la prima vedere. Fiecare cub are o anumită culoare (care dă punctajul) şi adâncituri sau protuberanţe. În funcţie de acestea un cub se poate plasa sau nu.

  Scopul e de a aşeza cuburile în aşa fel, încât competitorul să rămână blocat, respectiv să nu mai poată aşeza nici un cub. Pe măsură ce jocul avansează e nevoie de multă gândire logică pentru a putea câştiga partida.

  Evertoys aduce pentru prima dată în România sistemele “cuboro”! E un concept senzaţional creat şi fabricat în Elveţia – e mult mai mult decât o simplă jucărie. Setul “cuboro babel pico” e un joc de strategie care extinde universul clasic cuboro, păstrând însă fascinaţia creativă.

  Seturile cuboro presupun şi dezvoltă gândirea matematică şi geometrică, dezvoltă capacitatea de a fi creativ în toate cele 3 dimensiuni – este mai mult decât o simplă jucărie! Odată ce încep, copiii vor fi fascinaţi de posibilităţi şi vor încerca din nou şi din nou găsirea de noi soluţii ingenioase.

  Setul “cuboro babel pico” se adresează întregii familii. Sistemul ingenios “Swiss Made” vine cu 24 de cuburi din fasal, un material inovator, un amalgam solid din lemn reciclat.

  Instrucţiuni în Engleză, Germană, Franceză, Italiană

  Nerecomandat copiilor sub 4 ani. Interzis copiilor sub 3 ani. Piese mici, pericol de înecare.

  Joc premiat “Spiel Gut”

  Jucarie premiata cu premiul Spiel Gut Germania

   

   

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Alfabetul inteligentei emotionale - EQ Game - Tikaboo

  Descoperă şi dezvoltă inteligenţa emoţională şi te ajută să înţelegi mai bine trăirile şi sentimentele pe care le întâlneşti în societate şi cum să reacţionezi la ele.

  Un joc interesant şi antrenant pentru întreaga familie, dar mai ales pentru cei mici în joaca împreună cu părinţii.

  Joc creat de comunitatea Tikaboo

  Doar cu abonament
 • Mazeracers Joc Inteligenta si Perspicacitate FoxmindMazeracers Joc Inteligenta si Perspicacitate Foxmind

  Vă simţiţi competitivi? Atunci Maze Racers e perfect pentru voi. Planifici şi construieşti un labirint pentru concurenţii tăi şi apoi încerci să-i învingi finalizând labirintul pe care, la rândul lor, ţi l-au pregătit. Atenţie însă, totul se derulează foarte rapid!

  Cei doi jucători folosesc piese magnetice pentru a construi labirintul cel mai dificil pe care-l vor da celuilalt să-l rezolve. Maze Racers este o cursă nebună contratimp deoarece din momentul în care primul jucător şi-a terminat labirintul, adversarul său mai are doar un minut pentru a finaliza la rândul lui propriul labirint. Când timpul a expirat, jucătorii schimbă între ei tablele de joc si cursa poate incepe!

  Joc marca Foxmind, unul din cei mai apreciaţi producători de jocuri educative complexe din acest moment.

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Joc La Cucaracha Loop RavensburgerJoc La Cucaracha Loop Ravensburger

  Gândacii de bucătărie nu se potolesc! Bestseller-ul “La Cucaracha” revine cu un format şi mai haios: La Cucaracha Loop! Acum gândacii robotici de la Hexbug Nano au evoluat şi vor semăna panică nu doar pe tabla de joc, ci şi pe verticală. Aleargă şi se caţără, e şi mai greu să-i opreşti de data asta.

  Gândaci de bucătărie? Nu-ţi plac? Stai să vezi: La Cucaracha te va fascina fiindcă gândăcelul este un robot marca Hexbug Nano. O dată pornit, el va căuta frenetic porţia de mâncărică şi tu va trebui să-l ajuţi.

  Un joc dinamic, un bestseller pentru copii între 6 şi 10 ani, dar şi pentru întreaga familie. O combinaţie perfectă între un joc de societate, cu plăci de joc, zaruri şi reguli simple, şi robotică modernă de la Hexbug. Rezultatul e un joc irezistibil care va aduce multe râsete şi bucurie în familia voastră. Pe cuvânt de gândăcel!

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Aventurile lui Tintin Comoara lui Rackham cel RosuAventurile lui Tintin Comoara lui Rackham cel Rosu

  Tintin şi căpitanul Haddock au găsit secretul Licornului şi ştiu acum să caute faimoasa comoară a piratului Rackham cel Roşu. La bordul traurelului “Sirius” ei pornesc în căutarea comorii în Marea Caraibelor. Îi însoţeşte profesorul Turnesol, un pic aiurit şi greu de o ureche şi care nu precupeţeşte nici un efort să-i convingă de utilitatea invenţiilor sale.

  Secretul Licornului şi Comoara lui Rackham cel Rosu: Batalie navală din perioada Piraţilor din Caraibe, canonade, abordaje, bătălii cu săbiile scoase… Apoi, surprinzătoare cercetări submarine pentru a regăsi comoara strămoşului Căpitanului Haddock. O punere în scenă absolut fantastică (este subiectul tratat de filmul lui Spielberg).

   

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Joc shut the box nazdravanul numar 13 jucarie premium lemn gokiJoc shut the box nazdravanul numar 13 jucarie premium lemn goki

  Jocul clasic de data asta cu două table de joc și o complicație binevenită: numerele sunt extinse până la 13! Mai dificil, mai strategic, mai educativ.

  Shut the Box este un joc educativ clasic, cu zaruri şi o doză de aritmetică. Copiii mici vor învăţa rapid să adune şi să scadă, cei mai mari se vor distra cu un joc foarte dinamic şi care, pe lângă norocul dat de zaruri, are nevoie şi de o porţie de logică şi tactică.

  Jocul conţine 2 table de joc cu cifre de la 1-13 şi 3 zaruri. Obiectivul jocului este de a rămâne cu cât mai puţine plăcuţe ridicate. Câştigător este acela care reuşeşte să rămână cu cât mai puţine plăcuţe ridicate sau chiar nici una. Numerele rămase ridicate se adună iar câştigător este acela care are punctajul cel mai mic. Instrucţiuni de joc incluse.

  Jucărie educativă premium din lemn, Goki Germania.

  Doar cu abonament
 • Urzeala Tronurilor Game of Thrones boardgame

  Singura urzeală care contează! Ediţie nouă a jocului de succes “Game of Thrones – Urzeala Tronurilor”, îmbunătăţită semnificativ. Trăieşte acum serialul de succes aivea, acasă la tine!

  Moartea regelui Robert a adus sfârșitul unei păci fragile și izbucnirea luptelor pentru Tronul de Fier. Războinicii regatelor din Westeros pornesc într-un lung și uneori nedrept război, în care intrigile și diplomația sunt cele care hotărăsc destinul eroilor.

  Devino conducătorul uneia dintre cele șapte mari Case ale celor Șapte Regate și urzește planuri, țese intrigi și folosește diplomația pentru a-ți atinge scopurile. Folosește-te de o gândire strategică, de arta diplomaţiei şi joacă-ți cu inteligenţă cărţile pentru a-ți extinde influenţa asupra întregului Westeros. Rezolvă problemele supuşilor din Westeros, pregăteşte-te de luptă, plănuieşte cu grijă şi pornește la atac! Ia-ţi în primire armata de pedestraşi, calaveri, arme de asediu, vase de luptă şi dă-le ordine folosindu-te de token-uri şi cărţile de abilităţi specifice Casei tale.

  Această ediţie îmbunătăţeşte considerabil jocul original din 2003, adăugând elemente din extensiile A Clash of Kings şi A Storm of Swords, cum ar fi armele de asediu, porturile, garnizoanele şi noile cărţi Sorţii Bătăliei, care pot întoarce… sorţii bătăliei, ducând intensitatea încleştărilor militare la un nou nivel.

   

  Doar cu abonament
 • Puzzle Ravensburger 1000 piese Gustav Klimt SarutulPuzzle Ravensburger 1000 piese Gustav Klimt Sarutul

  Ravensburger Premium Puzzle cu 1000 de piese – Colecția Art: pictura ”Sărutul” de Gustav Klimt.

  Colecțiile de puzzle-uri de la Evertoys îți oferă ore nesfârșite de satisfacție, din nou, și din nou, și din nou… Îți alegi un Puzzle, îl asamblezi, te bucuri de reușită, și apoi îți alegi unul nou / și aventura începe de la capăt! Abonamentele Evertoys sunt ideale pentru a încerca să rezolvi Puzzle după Puzzle și să devii din ce în ce mai bun.

  Cu o traditie de peste 100 ani, Ravensburger produce puzzle-uri in Germania inca din 1891! Vasta experienta si atentia de neegalat la detalii face ca Ravensburger sa fie cel mai mai popular brand de puzzle-uri din lume.

  Tehnologia Softclick garanteaza 100% o fixare cat mai exacta. Fiecare piesa este individual realizata – matrița fiind produsă manual – și se potriveste doar in locul special stabilit, pentru o intercalare perfecta. Decupajul piesei este desenat si taiat cu precizie maximă.

  A asambla un puzzle reprezinta o distractie relaxanta pentru oricine. Singurul producator de puzzle-uri premium, ofera un nivel al calitatii inegalabil, fiecare produs este testat din punct de vedere al culorii, formei perfecte etc.

  Doar cu abonament
 • Joc-bora-bora-ravensburger-alea

  Joc nominalizat la International Game Awards. Bora Bora, produs de Alea şi Ravensburger, te invită să-ţi dovedeşti calităţile de strateg şi manager în situaţii care mai de care mai diverse.

  Caută-ți norocul în misterioasa insulă Bora Bora. Călătorește de-a lungul insulei, construind colibe unde oamenii din tribul tău se pot stabili, descoperind locuri de pescuit și colectând scoici. Trimite preoți către temple și strânge ofrande pentru a obține favorurile zeilor.

  În Bora Bora, jucătorii folosesc zaruri pentru a realiza acțiuni diferite planificându-și cu grijă strategia. Inima jocului este sistemul său de acțiuni în care 5-7 acțiuni sunt disponibile în fiecare rundă, numărul lor exact fiind determinat de numărul de jucători.

  Trei plăcuțe de obiective pe tabala individuală de joc oferă câteva direcții legate de ce-ar putea acel jucător să facă. Plăcuțele zeilor oferă acțiuni speciale ce schimbă regulile.

  Jucătorul care simte cel mai bine modul în care evoluează jocul și care va avea cea mai bună strategia şi viziune va câștiga.

  2013 International Gamers Award – General Strategy: Multi-player Nominee

   

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Pylos Board game lemn GigamicPylos Board game lemn Gigamic

  Pylos

  4.00 out of 5
  (1)

  Bila din vârf câştigă! Renumitul joc de tactică şi strategie, Pylos, e un joc din lemn, care îţi va plăcea din secunda 1. Reguli simple, strategii nenumărate. Joc premiat de societatea MENSA USA.

  Prin asezarea (suprapunerea) bilelor, jucatorii construiesc o piramida. Scopul jocului este asezarea bilei din varful piramidei. Castigator este jucatorul care isi pastreaza in rezerva cele mai multe bile in timpul partidei, reusind astfel sa fie cel care pune ultima sau ultimele bile in piramida.

  Joc marca Gigamic, Franţa

  Premii:
  MENSA Top 5, USA
  Parents Gold Award, USA
  Oscar du Jouet, Franţa
  As d’Or, Franţa

   

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Constructorii-de-case-Joc-Board-Game-cooperativ-pentru-copii-Sunny-GamesConstructorii-de-case-Joc-Board-Game-cooperativ-pentru-copii-Sunny-Games

  Ce tip de casă ți-ar plăcea: igluu, cort indian, casă plutitoare sau mai degrabă o casă cu terasă? Împreună vom contrui case în întreaga lumea. În timp ce noi construim, cutremure, furtuni, inundații și incendii forestiere pot produce deteriorări la case. Uneori putem să ne luăm măsuri să le protejăm. Și dacă se deteriorează, împreună putem să le reparăm!

  În primul joc, constructorii vor încerca să construiască trei case. În fiecare joc ulterior vom mai construi încă o casă. Construirea a nouă case este ultima provocare! Dar ne vom menține succesul protejându-le împotriva forțelor naturii  ?

  CONSTRUCTORII DE CASE este un joc de construcție cu accent pe planificare și construcție. Cele șapte niveluri ale jocului oferă mai multe provocări. Jocul este de asemenea potrivit și pentru copiii mai mari.

  Doar cu abonament
 • Jenga Hasbro

  Jenga (The Original)

  5.00 out of 5
  (1)

  Nu mai e nevoie de nici o introducere: Jenga a cucerit lumea acum peste 30 de ani şi de-atunci a fost copiat şi răs-copiat. Noi îţi oferim Jenga original, produs de Hasbro, singurul Jenga cu garanţia unor blocuri de lemn confecţionate perfect pentru scopul jocului.

  Regulile sunt simple, dar vei avea nevoie de multă răbdare şi pricepere. După ce aşezi componentele turnului din lemn, scopul e să dislocaţi un element din turn şi să plasaţi blocul de lemn deasupra.

  Atenţie însă: pe măsură ce jocul avansează, turnul Jenga devine din ce în ce mai instabil. O atingere greşită, un lemn poziţionat greşit şi turnul se prăbuşeşte.

  Joc ideal pentru întreaga familie şi petreceri/întâlniri cu prietenii.

   

  petreceri jocuri motricitate rezolvare-probleme

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Ticket to Ride Europa - joc Boardgame - Days of WonderTicket to Ride Europa - joc Boardgame - Days of Wonder

  Ticket to Ride – Europa

  4.00 out of 5
  (1)

  De pe pantele stâncoase ale Scoției până în portul însorit al Constantinopolului, de pe aleile prafuite ale Spaniei pana in impunatoarea gara a Berlinului, Ticket to Ride Europa te va purta intr-o noua aventura prin marile orase ale Europei secolului trecut!

  Te vei aventura intr-o calatorie prin intunecatele tuneluri ale Elvetiei? Vei avea curajul sa te imbarci la bordul unui feribot pentru a traversa Marea Neagra? Sau vei construi impunatoare gari in marile capitale ale vechilor imperii! Urmatoarea ta mutare te-ar putea transforma in cel mai mare magnat al cailor ferate din Europa!

  Fa-ti bagajele, cheama hamalul si urca-te in tren!

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Joc de aruncat inele lemnJoc de aruncat inele lemn

  Un joc clasic de îndemânare şi coordonare a mişcărilor. Inelele confecţionate din frânghie groasă şi rigidă trebuie aruncate de la distanţă pentru a nimeri ţintele din lemn. În funcţie de locul nimerit se vor acumula un anumit număr de puncte.

  Joc confecţionat din lemn, frumos finisat şi simplu de asamblat şi transportat. Ideal pentru dezvoltarea motricităţii şi a coordonării ochi-mână.

  Va oferi ore de distracţie frumoasă întregii familii şi prietenilor. Perfect pentru petreceri. Indoor şi Outdoor.

  Produs marca Goki.

   

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  crozzit-joc-de-strategie-crozzit identity games

  Jocul de strategie pe care mereu aproape că-l câştigi! Super rapid, simplu de înţeles, îţi va dezvolta capacitatea de gândire strategică şi de analiză. Un joc pentru 2 persoane, începând cu 7-8 ani. Campionatul perfect pentru întreaga familie!

  Strategia de joc:
  Jucatorii se folosesc de planificarea strategica pentru a incerca sa isi blocheze adversarul si sa castige jocul.

  Regulamentul jocului:
  Jucatorii isi aleg cu ce culoare vor sa joace: albastru sau galben. Jucatorul cu piesele albastre pune primul o piesa pe tabla de joc. El poate castiga daca reuseste sa faca un lant neintrerupt de piese care leaga latura albastra de jos a tablei de joc cu latura albastra de sus. Jucatorul cu piesele galbene poate castiga daca reuseste sa faca un lant neintrerupt de piese care sa lega latura galbena din stanga cu cea din dreapta. Incearca sa iti blochezi adversarul astfel incat sa nu poata castiga! Ai la dispozitie 18 mutari pentru a construi lantul de piese dintr-o parte in alta a tablei de joc, asadar intotdeauna vei fi aproape de victorie!

  Joc distins cu premiul “Cel mai bun joc”, Olanda.

   

  Award Premiu Cel mai bun joc din Olanda

   

   

  Doar cu abonament
 • Nmbr 9 joc boardgame abacus spiele limba romanaNmbr 9 joc boardgame abacus spiele limba romana

  NMBR 9

  5.00 out of 5
  (1)

  Jocul anului 2017 în Austria. Un joc de gândire şi de strategie surprinzător! În fiecare partidă de NMBR 9 jucătorii încearcă să facă rost de cele mai multe puncte înălțând construcțiile lor din cartonașe cu numere. Numerele ajunse la un etaj mai înalt valorează mai mult, dar trebuie să ai grijă cât de devreme începi să construiești în înălțime. Fără o bază solidă vei observa că rămâi ușor fără spațiu de construire pentru cartonașele cu valori mai mari. Fiecare din cele zece tipuri de cartonașe cu numere acoperă un spațiu diferit și nu ai voie să construiești peste spații goale. Ia în considerare toate aceste aspecte și construiește inteligent cu ajutorul cartonașelor tale pentru a-ți înălța construcția cât mai sus.

  Joc superb şi dinamic, perfect pentru toată familia!
  Nou în România – complet localizat în limba română.

  Câştigător al premiului “Spiele Hit 2017” al Academiei de Jocuri Viena şi distins cu premiul “Spiel Gut” Germania.

  Doar cu abonament
 • Joc Orongo RavensburgerJoc Orongo Ravensburger

  Orongo

  0 out of 5
  (0)

  Cine poate construi primul impozantele statui de piatră în Orongo? Jucătorii devin parte a unei poveşti entuziasmante care are loc pe Insula Paştelui, un petec de pământ departe de civilizatie in mijlocul oceanului nemilos. In timpul jocului, vei plasa jertfe pe spatile ceremoniale din Orongo si cu ajutorul lor vei ridica o statuie gigant care va fi recunoscută de toata lumea.

  Orongo este un joc tip construcţie şi control teritorial pentru 2 – 4 jucatori, purtand semnatura cunoscutului designer de jocuri Reiner Knizia. Este un joc de societate (Boardgame) nou, creat şi lansat în 2014, nu o reeditare, chiar daca foloseste mecanisme uzuale.

  Jocul este însoţit de 3 broşuri cu regulile în limbile germană (DE), engleză (EN) şi franceză (FR). Regulile sunt traduse şi în română (RO).

  Doar cu abonament
 • Photosynthesis joc boardgame Blue OrangePhotosynthesis joc boardgame Blue Orange

  Photosynthesis

  5.00 out of 5
  (1)

  Învață să iubești pădurile cu cel mai nou joc de strategie verde! Soarele strălucește puternic pe baldachinul pădurii, iar copacii folosesc această energie minunată pentru a-și crește și dezvolta frunzele frumoase.

  Semănați-vă culturile cu înțelepciune și umbrele copacilor voștri în creștere ar putea să vă încetinească adversarii, dar nu uitați că soarele își schimbă permanent poziția în jurul pădurii. Prin colectarea luminii, puteți crește și continua dominarea speciilor voastre peste pădure, însă trebuie să aveți grijă pentru că celelalte specii se luptă pentru același lucru.

  Regulament și în lb. română.

   

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Aventurile lui Tintin Crabul cu Clestii de AurAventurile lui Tintin Crabul cu Clestii de Aur

  Eticheta unei conserve de homari pe care a fost scrijelită notiţa: “Karaboudjan” constituie începutul unei enigme care îl va duce pe Tintin până în deşertul marocan. Acolo reuşeşte să oprească o bandă de traficanţi de opiu şi să-şi facă un prieten nou, un prieten ce nu-l va mai părăsi pe curajosul nostru reporter în niciuna din viitoarele sale aventuri: haiosul căpitan Haddock.

  Doar cu abonament
 • Muntele-Everest-Joc-Board-Game-cooperativ-Sunny-GamesMuntele-Everest-Joc-Board-Game-cooperativ-Sunny-Games

  Muntele Everest

  0 out of 5
  (0)

  Cât de puternic este spiritul tău de supravieţuire şi de echipă? Împreună cu ceilalţi jucători vei fi parte a unei echipe de alpiniști care încearcă să ajungă pe vârful muntelui Everest. Expediția va avea diferite probleme: traiectorii dificile, condiții meteorologice grele și mici accidente.

  Printr-o bună cooperare și cu echipamentul adecvat, urcarea poate continua. Dar, în unele cazuri, alpiniștii vor trebui să revină la un loc de aprovizionare pentru a-și reface echipamentul.

  MUNTELE EVEREST este un joc de echipa real, în care jucătorii își antrenează abilitățile de cooperare. Pentru jucătorii cu experiență, această ediție are 2 variante de joc, în care greutatea echipamentului joacă un rol important.

   

  Doar cu abonament
 • Nisyros - Joc Board Game cooperativ - Sunny GamesNisyros - Joc Board Game cooperativ - Sunny Games

  Nisyros

  4.00 out of 5
  (1)

  Salvează locuitorii insulei din calea lavei ucigătoare! Vulcanul de pe insula grecească Nisyros se trezește. Mai multe erupții mari vor acoperi complet insula cu lavă. Locuitorii au nevoie să fugă de pe insulă prin construirea de bărci. Ei pot încetini fluxul de lavă prin construirea de baraje. Cu toate acestea, cu fiecare nouă erupție barajele s-ar putea rupe sub presiunea și astfel lava va continua să curgă.

  Avem nevoie de lemn pentru construirea barcilor, piatră pentru construirea barajelor și de grâu pentru a hrăni muncitorii. Aceste trei resurse pot fi recoltate pe pantele vulcanului. Câmpurile superioare dau cel mai mare randament, dar acestea vor fi în curând acoperite cu lavă. Uneori, muncitorii își asumă riscuri uriașe pentru a aduna suficiente resurse.

  Vom reuși să salvăm locuitorii înainte ca insula să fie complet acoperită cu lavă?

  NISYROS este un joc de strategie dinamic care menține tensiunea pe tot parcursul jocului din cauza evenimentelor sale surprinzătoare.

  Doar cu abonament
 • Aventurile-lui-Tintin-Urechea-RuptaAventurile-lui-Tintin-Urechea-Rupta

  Un furt în muzeul de etnografie! Însă abia dispărut, fetişul din lemn al indienilor Arumbaya reapare la locul său, neatins. O fi fost totul doar o glumă? Tintin nu prea crede asta. Apoi, în locuinţa sculptorului asasinat Balthasar, găseşte indicii despre o mare conspiraţie care îl va duce până în America de Sud. Acolo va fi prins între fronturi…

  În “Urechea Rupta” descoperim America de Sud, şi aborigenii Amazoniei. Este un album de geografie, de etnografie, de istorie şi o satira a geopoliticii marilor ţări.

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  tricours joc indemanare lemn gokitricours joc indemanare lemn goki

  Un pic de ”Teamwork” se poate, vă rog? Tricours este un joc de îndemânare extrem de palpitant. Necesită concentrare maximă și o excelentă coordonare între jucători. La Tricours nu se câștigă decât trăgând sforile în echipă. (Pe bune!)

  Jocul este fabricat din lemn de cea mai înaltă calitate, lăcuit și finisat cu grijă. Scopul e ca o bilă din lemn să parcurgă un anume traseu fiind ghidată la distanță doar printr-un sistem de sfori. Aceste sfori trebuie manevrate cu grijă și multă îndemânare de 2 până la 3 jucători. Împreună trebuie să întindă și să conducă sforile în așa fel încât bila să nu cadă decât în lăcașul rezervat pentru culoarea ei.

  Tricours, un joc din lemn marca Goki, a fost dezvoltat la universitatea din Kiel, Germania. Intenția a fost realizarea unui joc care să forțeze jucătorii să nu gândească doar competitiv, ci mai ales colaborativ. În plus copiii vor beneficia de un antrenament de îndemânare respectiv motricitate cum doar puține jucării educative le pot oferi.

  Dezvoltă mai ales capacitatea de rezolvare a problemelor, competențele sociale și motricitatea fină.

  Pentru 2 – 3 jucători. Se poate juca și pe echipe, câștigând echipa cea mai rapidă.

   

  Atentie - jucarie interzisa pentru copii sub 3 ani

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Aventurile-lui-tintin-Tigarile FaraonuluiAventurile-lui-tintin-Tigarile Faraonului

  Tintin şi Milu se află într-o croazieră care ar trebui să-i ducă din Marea Mediterană prin canalul Suez până la Shanghai. Însă o intrigă periculoasă face ca Tintin să fie suspectat de trafic de droguri. Ajuns în Port Said e arestat de agenţii secreţi Popescu şi Popesco. Tânărul reporter Tintin reuşeşte să evadeze din cabină – însă aventura abia acum începe! Într-un vechi templu egiptean, Tintin va face o descoperire cumplită!

  Doar cu abonament
 • Indisponibil

  Pallina

  3.50 out of 5
  (4)

  Ai grijă când încerci să scoţi beţele de bambus! Cu jocul original Pallina ai nevoie de o mânuţă sigură şi de multă gândire strategică. Simplitatea, îndemnânarea şi strategia se întâlnesc în acest joc superb din bambus.

  Începi prin plasarea coşului pe suprafaţa de fetru. Apoi introduci cele 20 de beţe din bambus prin ochiurile coşului şi răstorni cele 16 bile din lemn peste ele.

  Alegi una din cele patru culori şi atunci când e rândul tău, extragi un băţ de culoarea aleasă. Trebuie să procedezi cu atenţie: împiedică cu orice preţ bilele din culoarea ta să cadă şi încearcă să produci căderea bilelor de altă culoare. Culoarea ultimei bile rămasă deasupra câştigă!

  Pallina e un joc original, fabricat din bambus ecologic şi regenerabil, cu reguli simple şi care e fascinant pentru orice vârstă.

  Ideal pentru familii sau grupuri de prieteni, petreceri.

   

  Jucarii care dezvolta motricitatea si indemanareaJucarii care dezvolata capacitatea de a rezolva probleme

   

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Joc shut the box jucarie premium lemn gokiJoc shut the box jucarie premium lemn goki

  Shut the Box

  5.00 out of 5
  (1)

  Joc educativ clasic, cu zaruri şi o doză de aritmetică. Copiii mici vor învăţa rapid să adune şi să scadă, cei mai mari se vor distra cu un joc foarte dinamic şi care, pe lângă norocul dat de zaruri, are nevoie şi de o porţie de logică şi tactică.

  Jocul conţine tabla de joc cu cifre de la 1-9 şi 2 zaruri. Obiectivul jocului este de a rămâne cu cât mai puţine plăcuţe ridicate. Câştigător este acela care reuşeşte să rămână cu cât mai puţine plăcuţe ridicate sau chiar nici una. Numerele rămase ridicate se adună iar câştigător este acela care are punctajul cel mai mic. Instrucţiuni de joc incluse.

  Jucărie educativă premium din lemn, Goki Germania.

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  joc-la-cucaracha-ravensburgerjoc-la-cucaracha-ravensburger

  Gândaci de bucătărie? Nu-ţi plac? Stai să vezi: La Cucaracha te va fascina fiindcă gândăcelul este un robot marca Hexbug Nano. O dată pornit, el va căuta frenetic porţia de mâncărică şi tu va trebui să-l ajuţi.

  Un joc dinamic, un bestseller pentru copii între 6 şi 10 ani, dar şi pentru întreaga familie. O combinaţie perfectă între un joc de societate, cu plăci de joc, zaruri şi reguli simple, şi robotică modernă de la Hexbug. Rezultatul e un joc irezistibil care va aduce multe râsete şi bucurie în familia voastră. Pe cuvânt de gândăcel!

   

  Doar cu abonament
 • Kingdomino Joc Board Game Jocul anului 2017 Pegasus Blue Orange (2)Kingdomino Joc Board Game Jocul anului 2017 Pegasus Blue Orange

  Kingdomino

  5.00 out of 5
  (2)

  Jocul anului 2017. Un joc de tactică şi strategie fermecător pentru întreaga familie! Doar cei mai pricepuţi tacticieni vor reuşi să construiască regatul perfect! Va trebui să uneşti terenurile disponibile asemenea pieselor de domino – cu cât terenurile sunt mai valoroase, cu atât şansele tale sunt mai mari.

  Ești un rege ce caută să-și mărească domeniul. Trebuie să explorezi diferite ținuturi: lanuri de grâu, văi, lacuri, păduri și sate pentru a folosi cele mai bune resurse. Conectează piesele de domino cu înțelepciune pentru a construi cel mai impresionant regat, dar fii atent deoarece este posbil ca și alți regi să dorească aceleași teritorii ca și tine.

  Joc localizat în limba română.

  Joc distins cu premiul “Spiel des Jahres” – “Jocul Anului 2017”

  Joc distins cu premiul Spiel des Jahres Cel mai bun Joc al anului

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Turnul Fermecat Drei Magier Spiele Boardgame pentru copiiTurnul Fermecat Drei Magier Spiele Boardgame pentru copii

  Turnul Fermecat

  5.00 out of 5
  (1)

  Ales “Jocul Anului” (pentru copii, 2013) Turnul Fermecat obligă micii jucători să utilizeze tactici inteligente pentru a elibera prinţesa ţinută prizonieră de Vrăjitorul Întunecat. Şase lacăte mari şi grele trebuie descuiate, însă cheia a fost ascuncă de vrăjitor sub pietrele din pădurea misterioasă. Nu va fi smplu s-o găseşti, şi apoi, chiar dacă o vei găsi, nu se ştie la care din lacăte se va potrivi.

  Un joc alert şi foarte distractiv care se întâmplă pe o tablă de joc în toate cele 3 dimensiuni: cheia va fi ascunsă în interior, sub tabla de joc principală iar turnul magic ascunde un mecanism surprinzător.

  Ideal pentru copii, superb pentru jocul în familie. Se poate juca în 2, însă distracţia maximă vine atunci când sunt 4 jucători/jucătoare.

  Joc marca “Drei Magier Spiele” Germania şi premiat cu titlul de “Jocul anului 2013 – secţiunea copii”

  Conţine traducerea în limba română. (Alte limbi: germană, engleză, franceză, spaniolă)

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Piramida animalelor - Tier auf Tier - joc indemanare motricitate echilibru copii - Haba GermaniaPiramida animalelor - Tier auf Tier - joc indemanare motricitate echilibru copii - Haba Germania

  Piramida animalelor

  5.00 out of 5
  (1)

  Un piguin şi un crocodil stau liniştiţi pe un mieluţ. Până vine cimpanzeul şi le sare în spate, urmat de un şarpe înţepenit pe spatele unui arici. Animăluţele acestea sunt chiar nebune… Animal după animal trebuie să construiţi cea mai înaltă piramidă. Pentru a reuşi va fi nevoie de multă răbdare şi ceva gândire strategică.

  Un joc de echilibristică palpitant care va captiva atenţia piticilor de 3 – 5 anişori.

  Perfect pentru:

  • coordonarea ochi-mâini
  • motricitatea fină, îndemânare
  • gândire tri-dimensională

   

  Instrucţiuni în: DE, FR, EN, IT

   

  Joc distins cu Spiel Gut Germania

  Doar cu abonament
 • Kamisado Joc Board Game gigamic Huch DeutschlandKamisado Joc Board Game gigamic Huch Deutschland

  Kamisado

  5.00 out of 5
  (1)

  Kamisado este un joc de indemanare si strategie pura! Nu sunt zaruri, carti sau orice alt element de noroc. Esti doar tu impotriva adversarului tau!

  Scopul jocului este ca in fiecare runda sa fii primul cu orice turn in partea opusa a tablei de joc. Suna simplu, dar cheia este faptul ca poti muta turnul tau, doar daca culoarea pe care sta coincide cu culoarea patratului unde adversarul tau a mutat turnul sau. Situatia continua sa devina mai complexa si mai dificila, pana cand un jucator castiga.

  Jocul are diferite nivele pentru incepatori si avansati. In varianta Max jucatorii priomesc cate doua turnuri in plus.

  Joc marca Huch! Germania

  Doar cu abonament
 • Incearca sa asamblezi PUZZLE PERSONAJELE DISNEY, 1000 PIESE de la Ravensburger. Cand ai terminat, pur si simplu schimbi cu un puzzle nou. Exclusiv prin abonamentele la jocuri si jucarii Evertoys Romania

  Premium Puzzle: PUZZLE PERSONAJELE DISNEY, 1000 PIESE

  Colecțiile de puzzle-uri de la Evertoys îți oferă ore nesfârșite de satisfacție, din nou, și din nou, și din nou… Îți alegi un Puzzle, îl asamblezi, te bucuri de reușită, și apoi îți alegi unul nou și aventura începe de la capăt!

  Abonamentele Evertoys sunt ideale pentru a încerca să rezolvi Puzzle după Puzzle și să devii din ce în ce mai bun.

  Cu o traditie de peste 100 ani, Ravensburger produce puzzle-uri in Germania inca din 1891! Vasta experienta si atentia de neegalat la detalii face ca Ravensburger sa fie cel mai mai popular brand de puzzle-uri din lume. Tehnologia Softclick garanteaza 100% o fixare cat mai exacta. Fiecare piesa este individual realizata – matrița fiind produsă manual – și se potriveste doar in locul special stabilit, pentru o intercalare perfecta. Decupajul piesei este desenat si taiat cu precizie maximă.A asambla un puzzle reprezinta o distractie relaxanta pentru oricine. Singurul producator de puzzle-uri premium, ofera un nivel al calitatii inegalabil, fiecare produs este testat din punct de vedere al culorii, formei perfecte etc.

  Piese mici. Pericol de sufocare. Interzis copiilor sub 3 ani.

  Doar cu abonament
 • Star Wars: X-Wing Boardgame MiniaturiStar Wars: X-Wing Boardgame Miniaturi

  Un joc care devine aproape real datorită miniaturilor sale pictate incredibil de detaliat. X-Wing – Jocul cu miniaturi recreează în cele câteva scenarii de joc incluse unele dintre palpitantele scene de luptă spaţială din Războiul stelelor.

  Alege-ţi pe sprânceană echipajul, plănuieşte-ţi cu grijă manevrele şi du-ţi misiunea la bun sfârşit!Indiferent de nava pe care ai ales-o, regulile din X-Wing înlesnesc un joc rapid şi „furios”, care te aruncă în mijlocul celor mai crâncene încleştări din Războiul stelelor.

  Fiecare tip de navă are propriul său cadran, care este folosit pentru a alege în secret o manevră şi o viteză de execuţie pentru fiecare tură de joc. După ce acțiunile au fost selectate, fiecare cadran este dezvăluit iar tactica aleasă este pusă în practică. Aşa că, fie că te năpusteşti asupra inamicului ciuruindu-i scuturile cu o ploaie de lasere, fie dansezi în jurul său încercând să îţi fixezi ţinta, vei avea controlul deplin asupra navei tale pe tot parcursul tensionatelor dueluri aeriene.

  Star Wars: X-Wing soseşte cu trei misiuni unice, fiecare dintre ele având propriul set de condiţii de victorie şi reguli speciale și o gamă largă de misiuni din care doar piloţii ageri şi versatili, care ştiu să folosească un arsenal vast de tactici, vor ieşi victorioşi. Mai mult, niciun joc nu va semăna cu altul, graţie unei multitudini de opţiuni de personalizare, manevre variate şi posibile deznodăminte. Spre exemplu, avariile provocate sunt determinate prin aruncări de zar, şi aplicate cu ajutorul unui teanc de cărţi de avarie amestecate în prealabil. Sau, în cazul anumitor lovituri suferite de nava ta, va trebui să tragi o carte care desemnează o anumită penalizare. De pildă, poate că sistemul tău de control al propulsiei a fost avariat, afectându-ţi abilitatea de a executa anumite manevre. Sau poate că o defecţiune a armelor survenită în cel mai prost moment posibil îţi va limita capacităţile ofensive. Sau, şi mai rău, poate că pilotul tău a fost rănit, fiindu-i afectată puterea de concentrare asupra luptei pe viaţă şi pe moarte în care a fost prins…

  Setul de bază Star Wars: X-Wing include tot ce vă trebuie să începeţi duelul spaţial: scenarii de luptă, cărţi şi miniaturi de nave complet asamblate şi pictate. Însă, mai mult decât atât, setul de reguli uşor de învăţat pune bazele unui sistem de joc la care poţi adăuga (cu ajutorul extensiilor) navele şi personajele tale preferate din universul Războiului stelelor.

  Un joc recomandat pentru 2 jucători cu vârsta de la 14 ani în sus.

   

  Doar cu abonament
 • Spinderella Joc Board Game Copii ZochSpinderella Joc Board Game Copii Zoch

  Spinderella

  0 out of 5
  (0)

  Jocul anului 2015. Toate cele bune vin de sus! Spinderella e un joc surprinzător şi inovator care se derulează în toate cele 3 dimensiuni. Dar cel mai important: e super haios! Păienjăniţa Spinderella are o mică fomiţă şi tu trebuie să încerci să salvezi furnicile. Sau să fii chiar păienjăniţa în cauză şi să prinzi tot ce poţi plonjând pe firele tale de păianjen.

  Spinderella se coboara pe un fir, impreuna cu alti doi paianjeni. Leganandu-se deasupra solului, ea incearca sa incurce maratonul furnicilor din padure. “Trosc” – se aude in intreaga padure atunci cand paienjenita trimite micii concurenti inapoi la linia de start. Dar furnicile nu se lasa ele pacalite si se ascund sub bucati de scoarta de copac. Spinderella este un joc 3D antrenant si distractiv, de actiune si dexteritate, in care jucatorii incearca sa captureze furnicile adversarilor si in acelasi timp sa ajunga cu furnicile lor la linia de sosire. Important este sa actionezi la timpul potrivit si sa te ascunzi cand trebuie.

  Joc distins cu permiul “Spiel de Jahres 2015” – “Jocul Anului 2015” secţiunea copii.

   

  Joc distins cu premiul Spiel des Jahres Cel mai bun Joc al anului

  Doar cu abonament
 • Manhatten - Boardgame joc strategie - Hans im GlueckManhatten - Boardgame joc strategie - Hans im Glueck

  Manhatten

  0 out of 5
  (0)

  În Manhattan jucătorii vor construi cartiere de zgârie nori pe insula cu acelaşi nume. Fiecare jucător va urmări să construiască şi să deţină cea mai înaltă clădire în cele mai multe cartiere.

  Atenţie însă: cel sau cea care construieşte ultimul etaj al zgârie norului, va controla întreaga clădire!

  Manhatten este un joc board game celebru, prezentat acum într-o ediţie nouă, îmbunătăţită calitativ şi grafic.

  Premii obţinute la prima ediţie:

  1995 Jocul de familie al anului
  1994 Jocul anului (Spiel des Jahres – Germania)
  1994 Deutscher Spiele Preis – Cel mai bun Joc de Familie – locul 3.

  Doar cu abonament
 • Age of War joc Fantasy Flight Games Reiner KniziaAge of War joc Fantasy Flight Games Reiner Knizia

  Age of War

  4.00 out of 5
  (1)

  Japonia feudală. O perioadă a istoriei marcată de crâncene lupte între clanuri, asedii și cuceriri de castele și fortărețe. Age of War vă pune în rolul unui conducător de clan, scopul final fiind să cuceriți cele mai valoroase castele și astfel să deveniți cel mai puternic Daimyo.

  Pentru a vă atinge scopul, aveți la dispoziție 7 zaruri de joc. Fețele acestora indică diferite trupe ce pot fi mobilizate pentru a asedia cu succes castelele de pe masa de joc. Dar castelele sunt bine apărate iar asediul va reuși doar cucerind, rând pe rând, toate liniile de luptă: pentru a cuceri o linie trebuie ca simbolurile de pe zaruri (infanterie, cavalerie, arcași și Daimyo) să corespundă cu cele de pe linia de luptă înscrisă pe cartea de castel.

  Age of War este creat de Reiner Knizia, unul din cei mai prolifici inventatori de jocuri de societate. Un joc ușor de învățat cu un ritm alert și un aspect vizual de excepție.

  Joc complet localizat în limba română.

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Stone Age Junior - Boardgame joc strategie pentru copii - Hans im GlueckStone Age Junior - Boardgame joc strategie pentru copii - Hans im Glueck

  Stone Age Junior

  0 out of 5
  (0)

  Jocul anului 2016! Eşti curios cum au trăi oamenii în primele comunităţi? Acum ai posibilitatea să vezi viaţa strămoşilor. Călătoreşte în trecutul îndepărtat cu Jonon şi Jada, cu cei doi copii ai paleoliticului şi descoperă trecutul!

  Jocul e o variantă pentru copii a titlului deja consacrat în comunitatea fanilor Boardgames: Stone Age. Copiii vor trebui să recreeze viaţa preistorică colectând materiale şi construindu-şi propriul sat paleolitic.

  Joc distins cu: Kinderspiel des Jahres / Jocul pentru copii al anului 2016 – Germania

  Doar cu abonament
 • Torres Joc Board Game Huch DeutschlandTorres Joc Board Game Huch Deutschland

  Torres

  0 out of 5
  (0)

  Construieste cele mai impresionante castele din regat! Bătrânul rege caută un succesor demn de tronul său înainte de a se retrage. Pentru a stabili care dintre fiii săi este cel mai potrivit pentru a îl urma la tron, regele organizează un concurs: cel care va reuși să construiască cele mai mari și mai înalte castele în decursul a 3 ani va deveni noul rege.

  La finalul fiecărui an regele va evalua progresul fiilor săi, iar la sfărșitul celui de-al 3-lea an își va anunța decizia. Participanții vor juca rolul prinților, fiecare comandând câte 6 cavaleri ce îi vor ajuta să ridice castele, demonstrând astfel că sunt demni să conducă regatul.

  Torres este unul dintre cele mai apreciate jocuri de strategie pură, având piese 3D și o grafică deosebită, care vă va fermeca cu siguranță.

  Joc marca Huch! Germania

  Joc premiat: jocul Anului / Spiel des Jahres (Germania)

  Doar cu abonament
 • Key to the city - London - Joc Boardgame gigamic Huch DeutschlandKey to the city - London - Joc Boardgame gigamic Huch Deutschland

  Cu tactici corecte, îți vei dezvolta cel mai de succes cartier în Londra! Joc de strategie care plasează acțiunea în Londra secolului XX. Orașul este în creștere, cartierele se schimbă, aparand permanent noi repere importante.

  Cine se va dezvolta în mod inteligent de-a lungul timpului, isi va conecta cartierele în mod eficient și va naviga de-a lungul Tamisei încrezător în victorie?

  Key to the City – London este succesorul jocului Keyflower, cu elemente noi ce aduc totul la un nou nivel.

  Joc marca Huch! Germania

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Puzzle Venetia Ravensburger 3000 piese - EvertoysPuzzle Venetia Ravensburger 3000 piese - Evertoys

  Premium Puzzle: Puzzle Veneţia – 3000 piese
  Colecțiile de puzzle-uri de la Evertoys îți oferă ore nesfârșite de satisfacție, din nou, și din nou, și din nou… Îți alegi un Puzzle, îl asamblezi, te bucuri de reușită, și apoi îți alegi unul nou și aventura începe de la capăt!

  Abonamentele Evertoys sunt ideale pentru a încerca să rezolvi Puzzle după Puzzle și să devii din ce în ce mai bun.

  Cu o traditie de peste 100 ani, Ravensburger produce puzzle-uri in Germania inca din 1891! Vasta experienta si atentia de neegalat la detalii face ca Ravensburger sa fie cel mai mai popular brand de puzzle-uri din lume. Tehnologia Softclick garanteaza 100% o fixare cat mai exacta. Fiecare piesa este individual realizata – matrița fiind produsă manual – și se potriveste doar in locul special stabilit, pentru o intercalare perfecta. Decupajul piesei este desenat si taiat cu precizie maximă.A asambla un puzzle reprezinta o distractie relaxanta pentru oricine. Singurul producator de puzzle-uri premium, ofera un nivel al calitatii inegalabil, fiecare produs este testat din punct de vedere al culorii, formei perfecte etc.

  Piese mici. Pericol de sufocare. Interzis copiilor sub 3 ani.

  Doar cu abonament
 • Extensie Dixit Daydreams - Joc Boardgame creativitate LibelludExtensie Dixit Daydreams - Joc Boardgame creativitate Libellud

  Extensia Dixit – Daydreams (Dixit 5) îți aduce 84 de carti noi cu desene fantastice si se poate juca ca extensie a jocurilor Dixit sau Dixit Odyssey inlocuind complet sau partial cartile din jocurile de baza.

  Extensia Dixit Daydreams poate fi jucat si ca joc de sine statator, dar aveti nevoie de un sistem de votare si hartie si creion pentru a tine scorul. Cutia jocului Dixit Daydreams este mai mica decat a jocurilor de baza (contine doar cartile de joc) si poate fi luata usor in excursii.

  Unul din cele mai titrate jocuri ai ultimilor ani, Dixit te provoacă să pleci într-o aventură plină de creativitate şi imaginaţie. Pe rând poţi fi povestitor sau jucător şi vei încerca permanent să creezi sau să desluşeşti poveştile inspirate de ilustraţiile superbe de pe cartoanele de joc. Toate ilustraţiile au ceva in comun: o fraza enigmatica.

  Joc premiat “Spiel des Jahres”, Germania 2010 (+ alte peste 10 distincţii internaţionale)

   

   

  ATENŢIE !! Acest joc este o extensie a jocului Dixit și necesită jocul de bază pentru o experiență de joc completă.
  Doar cu abonament
 • Brains Potiunea Magică Pegasus SpieleBrains Potiunea Magică Pegasus Spiele

  Cel de-al doilea joc din seria Brains păstrează farmecul predecesorului, dar aplică o formulă total nouă. În cele 50 de probleme logice cu grad crescător de dificultate, Brains: Poţiune magică îi provoacă pe jucători să caute singura soluţie corectă pentru câte o rețetă de poțiune magică.

  Pentru a putea pregăti poţiuni magice tot mai complicate, jucătorii trebuie să afle, de ce fel de cartonaşe cu ingrediente vor avea nevoie pentru problema în cauză şi cum trebuie să plaseze aceste cartonaşe pentru a îndeplini toate condiţiile impuse. Aceste condiţii se referă la rândurile şi la coloanele problemei logice şi formulează cerinţe referitoare fie la anumite ingrediente, fie la cantitatea totală a unor ingrediente, fie la amestecul anumitor ingrediente indiferent de cantitatea acestora. Sună simplu? Mai ghiceşte odată!

  Precum a dovedit și jocul Brains: Harta comorii, autorul Reiner Knizia, câştigătorul multor premii în domeniu, nu are nevoie decât de o mână de cartonaşe şi de câteva reguli simple pentru a crea probleme logice provocatoare. Poţiunea magică păstrează caracteristicile atractive ale seriei, introducând simultan mecanisme complet noi pe care le combină cu o tematică atractivă.

  Joc localizat în limba română.

  Doar cu abonament
 • Da ist der Wurm drin Joc Board Game copii ZochDa ist der Wurm drin Joc Board Game copii Zoch

  Jocul anului 2011. Mişcare multă în grădină: simpaticele râme sapă şi încearcă să ajungă cât mai aproape de solul cel hrănitor. Vei putea oare să le plasezi corect? Şi asta cât mai repede cu putinţă?

  “Da ist der Wurm drin” este un joc in care viermii sunt determinati sa se ingroape cat mai mult iar noi vom cauta sa-i lungim bucatica cu bucatica. Viermii isi sapa drumul prin subteran pentru a iesi intr-un final la suprafata in gramada cu ingrasamant a domnului Viermuseanu. Acela care va estima cel mai bine unde se vor opri viermii, va putea sa-si hraneasca viermele facandu-l astfel apt sa parcurga distante mai mari. Cel al carui vierme iese primul la suprafata, castiga. Cine este cel mai rapid?

  Joc distins cu permiul “Spiel de Jahres 2015” – “Jocul Anului 2015” secţiunea copii.

  Joc distins cu premiul Spiel des Jahres Cel mai bun Joc al anului

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Aventurile lui Tintin Insula NeagraAventurile lui Tintin Insula Neagra

  Atunci când Tintin se grăbeşte să ajute echipajul unui avion prăbuşit, dintr-o dată e ţinta împuşcăturilor pilotului. Ce să însemne oare asta? Isteţul reporter Tintin ia urma avionului peste Canalul Mânecii până în Anglia. Acolo descoperă o bandă de falsificatori de bani. Mai târziu, în ruinele întunecate ale unui castel de pe “Insula Neagră”, va lupta împotriva unui monstru înfricoşător…

  Insula Neagra, Tintin în kilt, pe urma falsificatorilor de bani, în Scoţia cu imagini tipic autohtone. Este cu siguranţă albumul a cărei vedetă este Milu pe care îl descoperim sub toatele faţetele, zburdalnic, sperios, furios, sau dansând sub efectul whisky-ului.

  Doar cu abonament
 • Cartagena Ravensburger BoardgameCartagena Ravensburger Boardgame

  Cartagena

  5.00 out of 5
  (1)

  Jocul este inspirat de faimoasa evadare a piratilor din fortareata din Cartagena din 1672. Fiecare jucator are un grup de 6 pirati si vei vrea sa fii primul ce va evada cu toti 6 prin pasajul subteran ce uneste fortareata de port.

  Un joc incitant pentru 2-5 persoane pentru distracţie maximă cu întreaga familie. Fiecare jucator va incerca sa isi salveze piratul ajutandu-l sa treaca prin jungla periculoasa. Jucatorii trebuie sa fie isteti in momentul in care vor juca. Primul jucator care isi aduce toti piratii inapoi la corabie castiga jocul.

  Ca sa misti un pirat, trebuie sa joci o carte din mana. Fiecare carte are unul din cele 6 simboluri – cutit, palarie de pirat, etc) si cand joci o carte, misti unul din pirati catre cel mai apropiat simbol, sarind peste simbolurile deja ocupate de alti pirati. Dar ca sa tragi carti noi, trebuie sa misti piratii spatii inapoi.

  Conţine o traducere în limba română.

  Doar cu abonament
 • Cacao Joc Societate Boardgame Abacus Spiele limba romanaCacao Joc Societate Boardgame Abacus Spiele limba romana

  Cacao + Cacao Chocolatl e un joc de strategie care introduce jucătorii intr-o lume exotica. In functia de sef de trib trebuie sa iti conduci oamenii catre prosperitate prin cultivarea de cacao si apoi prin vanzarea ei – iar pentru asta va trebui sa ii pui la munca.

  Pachetul conţine atât jocul de bază, “Cacao”, cât şi extensia “Cacao Chocolatl”!

  In joc, ficare are un teanca de cartonase muncitor cu numarul de muncitori pe fiecare parte. La inceput spatiul de joc este format doar din cateva cartonase: un camp de cacao si o mica piata, doua cartonase de jungla sunt cu fata in sus iar restul de cartonase sunt puse pentru a forma un teanc de tras.

  Pe tura sa, un jucator, isi plaseaza cartonasul cu muncitori pe tabla in asa fel incat sa fie adiacenta unui alt cartonas deja in joc apoi adauga un cartonas jungla. Apoi muncitorii vor aduce benficiile: daca sunt pusi langa un camp de cacao vei primi 1 sau 2 marcatoare de cacao; daca sunt langa piata vei putea sa vinzi cacao la pretul afisat; daca sunt langa o fantana vei primi apa; daca sunt langa un templu stau acolo pana la finalul jocului si tot asa. Dupa asta trage un cartonas din teancul sau.

  In momentul in care toti jucatorii si-au folosit cartonasele, jocul se termina. Jucatorii fac puncte in funtie de sursa de apa si fiecare templu da puncte jucatorului cu cei mai multi muncitori la el.

  Doar cu abonament