Toate jucăriile - un singur preţ lunar!

null
BASIC

Primeşti 3 Everchips
Până la 3 jocuri sau jucării
Livrare doar Bucureşti
69,- Lei
null
BIGBOX
Primeşti 5 Everchips
Până la 5 jocuri sau jucării
Livrare naţional inclus
Acces la cutiile EDUBOX
99,- Lei
null
SUPERTOY
Primeşti 7 Everchips
Până la 5 jocuri sau jucării
Livrare naţional inclus
Acces la MOBILIER
129,- Lei

Indiferent de nivelul de abonament pe care îl alegi, prima lună e gratuită.
De aceea te încurajăm să încerci Evertoys, nu rişti nimic şi poţi întrerupe sau anula oricând.

Evertoys. Play Smart.

Abonarea

Pentru a putea avea jocurile şi jucăriile oferite pe acest site, trebuie să fii abonat Evertoys. Nu te speria, nu e complicat de loc şi prima lună este gratuită, deci poţi testa liniştit dacă abonamentul la jocuri şi jucării este potrivit pentru tine.

Creditele Everchips

Când te abonezi, vei primi în contul abonamentului un număr de 3, 5 sau 7 credite Everchips. În continuare, la fiecare recurenţă, contul tău va fi încărcat cu acest număr de Everchips (Excepţie: situaţia în care ai ales un mobilier pentru copii, caz în care contul se reîncarcă abia la achizuiţia sau schimbarea acelui produs). Aceste credite interne vor fi singura “monedă” în care vei putea finaliza comanda pentru cutia Evertoys. Totodată sunt şi singura limită impusă. Poţi alege oricând jucării sau jocuri noi, poţi alege oricare dintre ele (până la maxim 5 jocuri sau jucării), poţi schimba ori de câte ori doreşti – totul însă în limita creditelor Everchips.

Asamblarea cutiei Evertoys

Selectarea jocurilor pentru cutia ta Evertoys o faci similar cu orice alt site de Online Shopping: poţi naviga prin întregul shop, fie direct din pagina “Shop” al meniului principal, fie din meniul lateral care îţi arată categoriile noastre de produse.

Te uiţi la detaliile fiecărui produs, iar pentru jocul sau jucăria care îţi place apeşi pe “Adaugă în cutie”. Jucăria respectivă va fi adăugată coşului tău de cumpărături.

Poţi oricând să accesezi cutia, respectiv coşul de cumpărături, dând click în dreapta sus pe “Cutia mea Evertoys”.

Filtrarea şi căutarea

Dacă doreşti poţi filtra jocurile şi jucăriile afişate în funcţie de anumite criterii: preţ sau vârstă. La fel, în bara de meniu găseşti un câmp în care poţi căuta jucării după cuvinte cheie sau după numele produsului.

Plasarea Comenzii

Atunci când ai încheiat sesiunea de shopping, mergi pe iconiţa coşului de cumpărături din dreapta sus şi apeşi pe “Checkout”.

Atenţie! Trebuie să fii logat ca să poţi să ne trimiţi comanda. Un element simplu de control ca să vezi dacă eşti logat sau nu: în cazul în care eşti logat, pe bara laterală vei vedea întotdeauna numărul de Everchips din puşculiţa ta virtuală.

Te logezi în cont cu user/mail şi parolă şi parcurgi paşii din pagina de comenzi. Dacă nu ţi-ai introdus încă adresa (adresele) o poţi face acum.

Verifici comanda, respectiv conţinutul cutiei tale Evertoys, în secţiunea “Comanda ta” şi apeşi pe “Plasează comanda”. În acest moment noi vom primi comanda ta şi vom asambla cutia cerută de tine, iar tu vei primi un mail cu confirmarea comenzii.

În afară de cazul în care este prima ta comandă, sau dacă ai revenit după o perioadă de întrerupere, fiecare comandă nouă înseamnă un “Nextbox”, adică un schimb de cutii. E bine să ai deja pregătită cutia veche ca s-o predai curierului când îţi va aduce jucăriile noi.

Valoarea Everchips din puşculiţa ta se va reduce cu valoarea comenzii. Creditele Everchips neconsumate nu se pierd niciodată, ci se reportează pentru luna sau comanda următoare.

Livrarea şi Preluarea

Odată comanda ajunsă la noi, vom asambla cutia cu jocurile şi jucăriile alese de tine şi vom trimite curierul să o livreze. În plus, dacă la plasarea comenzii ne-ai lăsat informaţia cu intervalul orar ideal pentru tine, curierul va veni fix în acel interval.

În caz de neclarităţi sau întrebări te vom suna pentru rezolvarea rapidă a oricărei întrebări.

Schimbul de jucării se petrece automat cu următoarea ta comandă. Curierul va veni, îţi va lăsa cutia nouă şi va prelua de la tine cutia veche. Nu trebuie să chemi tu curierul, ci ne ocupăm noi integral de trimitere/preluare.

Securitatea tranzacţiilor

Cum pe pagina de Shop a Evertoys România nu se petrece nici o tranzacţie financiară ci doar tranzacţii cu moneda virtuală Everchip, nu trebuie să ai nici o grijă referitor la banii tăi. Abonamentul pe care l-ai făcut se derulează independent de această pagină de shopping şi poţi oricând să-l întrerupi sau să-l schimbi cu unul mai valoros sau mai ieftin.

Te abonezi

Alegi unul din abonamentele Evertoys, poţi întrerupe oricând, fără penalizări de întârziere sau deteriorare, poţi face upgrade şi downgrade în funcţie de nevoile tale.

Alegi conţinutul pentru cutia ta Evertoys

Foloseşti monezile Everchips primite prin abonament pe shop.evertoys.ro şi îţi asamblezi cutia cu jocuri şi jucării. Livrarea este întotdeauna gratuită.

Te joci cât vrei

Te joci cât vrei, fără limite şi fără griji. Nu există termene de returnare şi nici penalizări pentru deteriorări accidentale. Tu decizi când e timpul pentru ceva nou.

Evertoys - Schimbi cutia veche pentru una noua oricand vrei

Schimbi oricând cu jucării noi

Oricând pe parcursul unei luni poţi schimba cutia Evertoys cu una nouă, cu jocuri sau jucării noi. Returnarea e întotdeauna gratuită.