Educaţia Timpurie - Pas cu Pas.

Dezvoltarea copiilor se petrece incredibil de repede, iar anii preşcolari sunt cei mai importanţi pentru dezvoltarea intelectuală, psihică şi socială. În intervalul de vârstă 2 – 7 ani survin o serie întreagă de momente cheie pe care părinţii ar trebui să le susţină şi să le promoveze cât mai amplu posibil.

Aceasta e perioada în care se pun bazele a ceea ce va putea face copilul în anii de şcoală.

Fie că e vorba de consolidarea celor învăţate, fie că e vorba de începutul învăţării unor noi aptitudini sau de deblocarea unor talente şi înclinaţii, metoda de învăţare cea mai relevantă pentru orice copil va fi joaca.

Nimic nu antrenează copilul mai bine şi mai durabil decât jocul diversificat, care permite experimentarea diferitelor concepte şi idei şi ajută direct şi continuu la dezvoltarea socială, intelectuală şi chiar şi biologică.

Evertoys te ajută în educaţia timpurie a copiilor. Cutiile din seria “Edubox” sunt gata asamblate cu cele mai importante şi relevante jocuri şi jucării educaţionale ale momentului. Nu vei mai pierde nici un moment cheie din dezvoltarea copiilor tăi fiindcă vei avea mereu jocul sau jucăria educativă potrivită exact atunci când e nevoie de ea.

Cutiile EduBox îţi aduc întotdeauna cele mai bune jocuri şi jucării educative!

În loc să cauţi prin sutele de oferte existente în acest moment în piaţă, un abonament la EduBox îţi asigură de fiecare dată un set întreg de jucării şi jocuri premium orientate spre o anumită tematică educaţională. Vei putea alege lună de lună exact domeniul care este de interes pentru etapa de dezvoltare a copilului tău şi astfel vei evita situaţiile atât de cunoscute în care jucăriile pe care le-ai cupărat devin rapid irelevante pentru cei mici.

Beneficiile abonamentului EduBox

Fiecare cutie EduBox conţine mai multe jocuri şi/sau jucării educative. În funcţie de ceea ce alegi pot fi până la 6 produse cu acelaşi focus educaţional, însă cu abordări diferite. Valoarea lor combinată depăşeşte, de multe ori semnificativ, valoarea produselor individuale.

Poţi astfel obţine jucării şi jocuri educaţionale mai valoroase decât dacă le-ai combina individual în cadrul unui abonamentul Evertoys.

În plus, dacă vei face un calcul, vei vedea că printr-un aboament de 99 de lei vei primi de fiecare dată jocuri şi jucării în valoare de câteva sute de lei. O valoare fantastică accesibilă doar prin abonamentele Evertoys!

Jocurile şi jucăriile educative pe care le vei găsi în cutiile gata asamblate EduBox ţintesc toate spre un scop educaţional comun. De exemplu toate jucăriile dintr-o cutie EduBox Grip&Feel vor motiva şi antrena copilul în dezvoltarea capacităţilor sale motrice şi de manipulare a obiectelor, însă vor fi suficient de variate ca să nu existe sentimentul de repetitivitate.

Diversitatea jucăriilor va ajuta la o dezvoltare holistică adică vor fi jucării care combină focusul principal cu domenii conexe. De exemplu pe lângă cuburi pot exista puzzle-uri cu litere sau cifre pentru a impulsiona învăţarea timpurie a cititului şi număratului.

Varietatea oferită de o cutie EduBox garantează că un copil nu se va plictisi foarte repede de conţinutul ei şi că sigur va găsi ceva interesant şi motivant în fiecare EduBox!

Per ansamblul ofertei noastre, Evertoys îţi propune doar jocuri şi jucării de cea mai înaltă calitate în categoria lor. De foarte multe ori am ales doar jocuri şi jucării premiate internaţional şi am parteneriat doar cu brand-uri importante la nivel global şi regional. Investim foarte multă pasiune şi timp în crearea continuă a unui portofoliu de jocuri şi jucării deosebit în care îşi găsesc locul doar produse frumoase, durabile şi aflate în trend.

La Evertoys nu vei găsi mii şi mii de obiecte din care nu vei şti ce să alegi, ci vei putea fi sigur că fiecare produs listat la noi a fost testat, este durabil, a primit critici bune şi probabil a fost premiat internaţional.

Cutiile EduBox duc şi mai departe această pasiune pentru relevanţă şi calitate: fiecare cutie va conţine produsele calitativ cele mai bune din acea categorie. Dacă e vorba de cuburi de activităţi pentru dezvoltarea motricităţii, atunci cutia EduBox respectivă nu va conţine o jucărie oarecare de acest gen, ci copilul tău va primi cel mai apreciat şi cel mai relevant cub de activităţi motrice din categoria sa. Pe cuvânt!

Iar atunci când trimiţi jucăriile înapoi pentru a primi următoarea cutie EduBox, ele vor trece prin acelaşi proces scrupulos de igienizare ca şi celălalte produse din oferta noastră.

Primul şi cel mai important criteriu al oricărei jucării care se numeşte educativă este cel al relevanţei. Iar această relevanţă este dublă. Odată e vorba de întrebarea: e jucăria aceasta potrivită pentru acest scop educaţional? Şi apoi urmează întrebarea a doua: e relevantă şi potrivită pentru vârsta şi nevoia copilului tău?

Abonamentul EduBox îţi va simplifica mult găsirea răspunsului la aceste întrebări. Toate cutiile din colecţia EduBox sunt asamblate cu ajutorul unui pedagog, în aşa fel încât să fie relevante atât ca şi conţinut şi scop, cât şi ca potrivire pentru diferitele etape în dezvoltarea copiilor.

În plus, cutiile dintr-o colecţie EduBox urmăresc o logică educativă importantă: să păstreze copiii motivaţi şi captivaţi de jocurile şi jucăriile noi în fiecare etapă a dezvoltării lor. Asta înseamnă că între cutia “Color & Shape 1” şi “Color & Shape 10” nu va fi doar o diferenţă simplistă de conţinut, ci jucăriile devin mai complexe, jocurile vor fi mai dificile, scopurile educaţionale mai puternic pronunţate.

EduBox creşte o dată cu copilul tău!

Unul din scopurile principale ale colecţiilor EduBox este acela de a rămâne relevante şi interesante pentru toată perioada de dezvoltare a copilului tău. Vei găsi cutii cu tematici educative potrivite nu doar nevoii de formare a copiilor, ci şi vârstei respectiv a etapei de dezvoltare.

Abonamentul EduBox este gândit ca o călătorie spre un orizont final comun – dezvoltarea armonioasă a copilului tău din mai toate punctele de vedere: inteligenţă, simţuri, competenţe sociale, îndemânare, gândire critică etc. etc. Poţi începe cu “Grip & Feel 1” şi apoi să continui în cadrul acelei colecţii cu cutii din ce în ce mai complexe, sau poţi urmări o traiectorie recomandată de Evertoys care va ajuta la dezvoltarea copilului pe mai multe paliere.

Gândeşte-te că EduBox este ca un fel de “Lumosity” cu jucării educaţionale! Îi va ţine mereu curioşi, va aduce mereu o provocare nouă iar copiii nu se vor mai plictisi ever!

După “Relevanţă” şi “Calitate” acesta este beneficiul cel mai important al abonamentului EduBox: felul uimitor în care îţi va simplifica problema gestionării educaţiei copilului tău prin jocuri şi jucării!

Te abonezi la EduBox şi nu trebuie să mai ai grija căutării interminabile a celei mai bune jucării pentru învăţarea număratului. Pur şi simplu alegi o cutie din colecţia “Clever & Smart” iar când princhindelul a “absolvit” jucăriile din acea cutie o comanzi pe următoarea.

Ai primit informaţia de la educatoare că fetiţa nu se descurcă foarte bine cu identificarea formelor? Acum e simplu, fiindcă ai abonamentul Evertoys! Bifezi cutia EduBox potrivită vârstei cu tematica “Color & Shape” şi primeşti cele mai potrivite şi relevante jucării educaţionale pentru recunoaşterea de “Forme şi Culori”.

Totul este super-simplu, nici măcar nu trebuie să mai faci vreo cheltuială în plus, sau să verifici cu acribie preţuri şi oferte speciale, ci pur şi simplu returnezi vechea cutie EduBox şi-o primeşti pe cea nouă. Abonamentul tău rămâne constant acelaşi.