Moneda noastră virtuală "Everchips"

Aşa cum ai observat, toate “preţurile” jucăriilor sunt cotate în “Everchips”, moneda internă a abonamentelor Evertoys. În funcţie de nivelul abonamentului tău, vei primi lunar 3, 5 sau 7 Everchips care intră în puşculiţa ta. Când îţi asamblezi viitoarea cutie Evertoys pe shop.evertoys.ro, vei folosi doar aceste monezi interne, “plătind” din contul tău cu Everchips.

Folosirea unei monezi interne (virtuale) ajută mult la crearea unui sistem de utilizare a abonamentului tău cât mai flexibil: în loc să fii limitat în alegerea ta doar la anumite tipuri sau un anumit număr de jocuri sau jucării, sistemul “Everchips” te lasă să alegi orice joc sau jucărie vrei, singura limită fiind numărul de credite Everchips din puşculiţa ta.

Everchips - Moneda care te rasplateste

Libertate de alegere

Fiecare abonament îţi aduce lunar în puşculiţa ta un anumit număr de credite Everchips. Cu ajutorul lor îţi poţi asambla următoarea ta cutie Evertoys. În funcţie de câţi Everchips vrei să foloseşti, alegi oricâte şi oricare jocuri sau jucării de pe site-ul nostru. (În limita a maxim 5 jocuri şi/sau jucării într-o cutie). Nici un alt sistem de abonament nu îţi oferă o asemenea libertate de alegere!

Exemplu: Ai ales abonamentul “PREMIUM” pentru 99,- Lei pe lună. Vei primi 5 Everchips (EC) în contul tău Evertoys. Cu aceste credite poţi alege să primeşti o cutie EduBox (care este pre-asamblată cu jocuri şi jucării educative) care costă 5 EC. Luna viitoare însă ai vrea altceva. Nici o problemă, poţi alege acum oricare produse care împreună costă până la 5 Everchips. Poţi chiar să alegi 5 jucării care fiecare costă individual 1 EC. Sau poţi alege o jucărie care costă 4 Everchips, şi să economiseşti 1 credit care se reportează.

Economiseşte prin reportare

Fiecare Everchip necheltuit se reportează. Nu există o limită de valabilitate şi nici devalorizare, este ca şi când ai face o economie în puşculiţa ta personală. Everchips economisiţi se acumulează în contul tău şi îi poţi folosi oricând fie pentru a alege jucării mai complexe la care nu ai avut acces până acum, sau vei putea folosi Everchips pentru a obţine discount-uri la partenerii Evertoys!

Exemplu: Ai ales abonamentul “BASIC” pentru 69,- Lei pe lună. Vei primi 3 Everchips în contul tău. Alegi însă doar o singură jucărie care costă 2 Everchips. Creditul necheltuit se reportează şi, după ce returnezi jucăria iniţială, în contul tău vei avea 4 Everchips! (3 EC din abonament + 1 EC economisit din luna anterioară). Vei putea acum alege un joc sau o jucărie mai complexă care costă 4 EC, chiar dacă teoretic abonamentul tău nu ţi-ar permite accesul la produsele mai scumpe de 3 EC.

Discount-uri şi beneficii de la partenerii Evertoys

Ai acumulat în contul tău un număr de Everchips şi cauţi variante de utilizare în plus? Bine ai venit la programul de parteneriate al Evertoys! Partenerii noştri din domeniile Jucării, Entertainment, Gaming, Lifestyle, Fashion şi Fitness vor pune la dispoziţie abonaţilor Evertoys o serie de discount-uri şi beneficii care pot fi obţinute exclusiv prin Everchips.

Exemplu: Ai ales abonamentul “Supertoy” pentru 129,- Lei pe lună. Vei primi 7 Everchips (EC) în contul tău. De-a lungul lunilor însă, ai economisit 3 Everchips. În luna 4 vezi că ai în cont 10 Everchips. Alegi jocuri şi jucării noi de 9 EC, iar cu 1 EC alegi un voucher cu o reducere de 25% pentru un Weekend cu familia în Poiana Braşov. Toată lumea câştigă!

Disponibil în curând.

Recomandă şi câştigă: One4one

Simplu spus, pentru fiecare prieten de-al tău care se abonează, primeşti o lună gratis. 5 prieteni = 5 luni gratis!

Abonamentele Evertoys se bazează foarte mult pe modelul creării unei comunităţi. De aceea dorim să te motivăm să ne ajuţi: Pentru fiecare abonat nou recomandat de tine şi care contractează oricare din abonamentele noastre, tu obţii o lună gratuită (adică în luna după ce noul abonat are prima tranzacţie validată cu Evertoys costul tău de abonament este zero), iar prietenii tăi primesc bonus 2 Everchips.

În acest fel atât tu cât şi prietenii tăi beneficiază de o recompensă super valoroasă! Ready to parteee?

Răsplată după răsplată

Îţi vom răsplăti nu doar fidelitatea ci şi interactivitatea!

 • La fiecare aniversare de un an de abonament vei primi cadou 2 Everchips! (Condiţia e să ai un cont activ, şi să nu te afli în perioada de suspendare sau întrerupere).
 • La fiecare Zi de Naştere a copiilor se activează “Crazy B-Day Bonus”. Vei primi cadou 2 Everchips! (Condiţia e să ai un cont activ, şi să nu te afli în perioada de suspendare sau întrerupere).
 • Atunci când ne laşi un Review pentru un joc sau o jucărie, indiferent dacă pozitiv sau negativ, vei primi 1 Everchips! (În limita a 2 EC lunar)
 • Încearcă să produci un video de tip Un-Boxing, Toy Review sau fă o creaţie Stop-Motion şi, dacă îl vom publica pe canalul nostru Youtube, vei primi între 1 – 3 Everchips în semn de mulţumire.
 • Dă un Share sau Recommend pe Social Media însoţit de câteva cuvinte de recomandare şi îţi vom mulţumi cu 1 Everchip! (În limita a 1 EC la 3 luni)
 • Trimite-ne 1-3 fotografii cu copilul jucându-se şi primeşti recompensă 1 Everchips (În limita a 1 EC la 3 luni).

BUY BACK pentru toate jucăriile tale

Un serviciu EXCLUSIV Evertoys! Noi îţi cumpărăm toate jocurile şi jucăriile de care nu mai ai nevoie. Buy Back pentru orice fel de jucărie, mai veche sau mai nouă, fără întrebări complicate, fără birocraţie. Luăm totul în vrac, nu pierdem timpul cu detalii.

Ne suni la 0724 055151 sau ne scrii pe buyback@evertoys.ro şi ne spui despre ce este vorba, respectiv ne trimiţi ceva poze făcute cu jucăriile în cauză. Evaluăm rapid în funcţie de câteva informaţii standard şi îţi vom face o ofertă în credite Everchips. Ne ocupăm noi de preluare, evident gratuită. Tu trebuie doar să faci efortul ambalării într-o cutie de carton suficient de încăpătoare. Dacă e nevoie de mai mult, discut[m, no problemo.

Buy Back înseamnă că poţi primi practic până la un an de zile gratuit jocuri sau jucării noi pentru cele vechi pe care ni le-ai oferit. E o soluţie ideală pentru a-ţi reâmprospăta “inventarul de jucării” atunci când copilul ajunge la vârste cheie în dezvoltarea sa: 3 ani apoi 6 ani şi apoi 8 – 10 ani. Cu Evertoys vei avea mereu jucăria potrivită la momentul potrivit!

Cum calculăm?

 • 0.5 – 1 EC per jucărie simplă. (Figurinele gen Cowboy, Supereroi sau păpuşi mici se evaluază grupat, nu individual)
 • 1 – 2 EC per jucărie electronică sau mai complexă
 • 3 EC pentru seturi Lego/Playmobil complexe şi complete şi Board Games complexe şi complete, sau pentru jucării de ştiinţă de tip STEM
 • 1 EC pentru carte cu copertă cartonată în stare foarte bună (pagini neîndoite, fără semne, pete sau desene în interior)
 • 4 EC pentru jucării sau jocuri complexe din lemn sau materiale non-standard (de ex. casute de păpuşi complet mobilate sau similar)
 • 5 EC pentru jucării mari outdoor

Bini, bini, dar cât valorează un Everchips? Un Everchips este echivalentul a cca. 30 – 80 de Lei, în funcţie de jucăriile alese pe Evertoys. De ex. o jucărie care costă 3 Everchips pe situl nostru, costă între 90 – 220 Lei dacă aţi cumpăra-o din magazin.

Gata de curăţenie? 0724 055 151 sau buyback@evertoys.ro