LEGO on Demand

De-acum poţi construi TOATE seturile LEGO pentru un singur preţ lunar!

Ştim că ţi le doreşti pe toate. Dar ştim şi că poate fi costisitor să ai toate seturile, care mai de care mai frumoase. LEGO propune în mod continuu noi şi noi seturi de construcţii tematice, fantastice, educaţionale şi creative.

Cu abonamentele Evertoys le poţi avea pe toate! Începând cu doar 69 Lei lunar poţi comanda seturi super valoroase. Le asamblezi, te joci cu ele şi, când simţi că a venit vremea pentru o nouă provocare, schimbi setul LEGO pentru unul nou. Iar livrarea şi returnarea sunt întotdeauna gratuite.

Alege setul LEGO dorit de pe Evertoys Shop

Alegi setul LEGO
sau LEGO DUPLO dorit

Cu creditele Everchips primite prin abonamentul tău Evertoys îţi alegi setul LEGO pe care doreşti să-l asamblezi. Nu trebuie să plăteşti nimic în plus. Majoritatea seturilor încap deja în cel mai accesibil abonament, Evertoys BASIC, începând cu doar 49,- Lei lunar, toate livrările incluse.

Te distrezi cat vrei cu setul tau LEGO

Construieşti şi te bucuri
de noul tău set LEGO cât pofteşti

Livrarea este gratuită. După ce-ai primit setul LEGO comandat nu ai decât să-l asamblezi, să te bucuri de provocarea micilor cărămizi colorate şi apoi să te joci cât vrei. Nu există limită de timp pentru returnare şi nici penalizări pentru eventuale piese pierdute. Doar distracţie şi creativitate!

Cand te-ai plictisit schimbi cu un set LEGO nou

Când ai terminat,
schimbi gratuit pentru un set LEGO nou.

Când ai terminat cu asamblarea şi cu joaca te poţi gândi deja la următorul set: oare ce va fi de data asta? Prin abonamentele Evertoys şi “LEGO on Demand” distracţia nu se opreşte niciodată: pur şi simplu alegi următorul set LEGO dorit şi îl schimb pe cel vechi cu cel nou. Schimbul este gratuit, nu trebuie să plăteşti nimic în plus.

LEGO on Demand. Toate seturile - un singur preţ lunar!

null
BASIC
Primeşti 3 Everchips
Până la 3 jocuri sau jucării
Livrare doar Bucureşti
de la 49,- Lei
null
PREMIUM
Primeşti 5 Everchips
Până la 5 jocuri sau jucării
Livrare naţional inclus
Acces la cutiile EDUBOX
de la 79,- Lei
null
SUPERTOY
Primeşti 7 Everchips
Până la 5 jocuri sau jucării
Livrare naţional inclus
Acces la MOBILIER
de la 99,- Lei

Indiferent de nivelul de abonament pe care îl alegi, prima lună e gratuită.
De aceea te încurajăm să încerci Evertoys, nu rişti nimic şi poţi întrerupe sau anula oricând.

Evertoys. Play Smart.

Poţi avea acces la toate seturile începând cu doar 49,- Lei (Livrarea şi returnarea incluse)!

LEGO on demand este o ofertă la care ai acces prin abonamentele Evertoys: te abonezi, îţi alegi setul dorit, te joci cât vrei, iar dacă observi că nu mai e relevant pentru copil, îl schimbi pentru un set nou. Totul la o fracţiune din preţul pe care l-ai plăti în orice magazin de retail!

null

Alegi rapid abonamentul dorit de pe: www.evertoys.ro. În mai puţin de 1 minut începi GRATUIT relaţia ta cu Evertoys. E cea mai bună alegere pe care o vei face vreodată. Promitem.

null

 Fără contracte. Fără obligaţii. Fără termene minime. Am menţionat deja că începi GRATUIT? ?  Cât mai valoros pentru copii – cât mai simplu pentru părinţi. No risk. Only Fun.

null

Indiferent de nivelul pe care îl vei alege, Basic, Edubox sau Supertoy, la Evertoys livrarea şi preluarea sunt gratuite.

null

La Evertoys, atunci când a venit timpul pentru ceva nou, pur şi simplu schimbi seturile cu altele mai interesante şi relevante pentru tine.