DESPLICTISEALĂ INTELIGENTĂ:
STAŢIA DE JOACĂ MULTIFUNCŢIONALĂ LEEA

Evertoys parteneriază cu Leea Toys pentru a vă aduce poate cel mai versatil mobilier pentru copii pe care l-aţi văzut vreodată. Măsuţă, turn, balansoar, suprafaţă de joacă, labirint, loc de învăţat, depozitare, scăriţă – totul e posibil. Acum îl poţi avea cu doar 129,- RON, prin abonamentul Evertoys Supertoy!

Descoperă mobilierul care evoluază odată cu copilul tău.

Mobilier-copii-statie-joaca-multifunctionala

Mai mult decât o mobilă, mai mult decât o jucărie

Staţia de joacă multifuncţională marca Leea Toys a fost creată pentru a rezolva o problemă frecventă în familiile cu copii mici: mobilierul din camera copilului îşi pierde destul de rapid din relevanţă şi e extrem de limitat în posibilităţile de utilizare: masa e masă, scaunul e scaun – chiar şi pentru imaginaţia copiilor e dificil să schimbi scopul şi utilizarea mobilierului. În plus, mobilierul de calitate este extrem de scump, copiii cresc repede şi, cât ai zice “Vreau-doar-ce-e-mai-bun-pentru-copilul-meu”, scăunelul le devine prea mic,  🙂

Staţia de joacă este creaţia excelentă a unui Start-up românesc, Leea Toys, un design expus cu succes maxim la Romanian Design Week 2016, şi care se diferenţiază prin originalitate şi calitate de majoritatea elementelor de mobilier pentru copii pe care le cunoaşteţi.

Suntem mândri şi bucuroşi că am parteneriat cu ei şi putem să includem Staţia de Joacă în portofoliul nostru de abonamente Evertoys.

Un mobilier compact - variaţiuni infinite

E o masă? E un scaun? E un turn? Un balansoar?
E o tablă de scris?... E Supermobilierul Leea!

Alături de copilul tău, vei descoperi zeci şi zeci de modalităţi în care Staţia de Joacă Leea îi va îmbunătăţi procesul de dezvoltare: de la un ajutor practic în treburile zilnice, trecând prin a deveni un balansoar, până la o masă de joacă pentru cel mai recent set LEGO... Aproape că nu există limite.

Ia-l acum, la doar 129 Lei prin abonamentul Supertoy !

Abonamentele Evertoys sunt ideale pentru achiziţionarea de mobilier pentru copii: te abonezi, îţi alegi mobilierul, îl foloseşti cât vrei, iar dacă observi că nu mai este relevant pentru copil, îl schimbi pentru altceva nou. Totul la o fracţiune din costul pe care l-ai plăti în orice magazin pentru aceeaşi brand şi calitate premium.

null

Alegi rapid pachetul SUPERTOY de pe: www.evertoys.ro. În mai puţin de 1 minut începi GRATUIT relaţia ta cu Evertoys. E cea mai bună alegere pe care o vei face vreodată. Promitem.

null

 Fără contracte. Fără obligaţii. Fără termene minime. Am menţionat deja că începi GRATUIT? ?  Cât mai valoros pentru copii – cât mai simplu pentru părinţi. No risk. Only Fun. (Staţia de Joacă este disponibilă doar în Bucureşti)

null

Indiferent de pachetul pe care îl vei alege, Basic, Edubox sau Supertoy, la Evertoys livrarea şi preluarea sunt întotdeauna gratuite. (Staţia de Joacă este disponibilă doar în Bucureşti).

null

La Evertoys, atunci când a venit timpul pentru ceva nou, pur şi simplu schimbi jucăriile cu altele mai interesante şi relevante pentru copil. (Staţia de Joacă este disponibilă doar în Bucureşti).

Ce vei primi:

Pachetul de bază

Pachetul de bază al staţiei de joacă Leea, accesibil prin abonamentul Supertoy, conţine deja tot ceea ce este necesar pentru a crea noi şi noi variaţiuni utile ale mobilierului:

 • Staţia de bază,
 • Placa pentru masă,
 • Placa pentru picioare,
 • Roţi pentru mobilitate şi transport,
 • Rola pentru hârtie de desen,
 • Scaun/treaptă cu sertare pentru depozitare,
 • Doua balustrade multifuncţionale cu cărări tip labirint,
 • Trei perini lavabile (şezut, spătar şi perna înălţătoare).
Mobilier-copii-statie-joaca-multifunctionala-pachet-baza

Ce-o să poți face:

Componentele de bază ale staţiei de joacă Leea oferă din start o gamă variată de utilizări. Montajul și schimbarea destinației se face extrem de ușor, fără să fie nevoie de unelte.

 • Turn de învățare cu joc tip labirint,
 • Măsuță cu înălțime reglabilă,
 • Măsuță de desenat, de joc sau pentru bricolat,
 • Scaun/fotoliu balansoar,
 • Sertare pentru depozitare,
 • Scăriță pentru a ajunge la masa mare,
 • Roți pentru un transport ușor

Ia-l acum, la doar 129 Lei prin abonamentul Supertoy !

Abonamentele Evertoys sunt ideale pentru achiziţionarea de mobilier pentru copii: plătești un singur preț lunar, îţi alegi mobilierul, îl foloseşti cât vrei, iar dacă observi că nu mai este relevant pentru copil, îl schimbi pentru altceva nou. Totul la o fracţiune din costul pe care l-ai plăti în orice magazin pentru acelaşi brand şi calitate premium.

Pachetul de bază este doar începutul!

Modalităţi de extindere

Mobilierul multifuncţional Leea poate fi extins prin simpla adăugare de module / extensii noi. Dintr-o dată utilizarea va căpăta noi dimensiuni. Puteţi alege din următoarele extensii:

 • Tobogan indoor
 • Panou cu uşiţe (tip Montessori)
 • Oglindă cu balustradă (tip Montessori)
 • Panou labirint “Copacul”
 • Panou mare – Joc sortare ciupercuţe colorate
 • Tablă de scris şi desenat
 • Tablă magnetică
 • Interfeţe textile (tip Montessori)
 • Placă LEGO

Mi-am epuizat creditele Everchips. Cum pot adăuga totuşi extensiile?

Există mai multe variante prin care poţi obţine în cont mai multe credite Everchips decât nivelul tău de abonament. Evertoys îţi ofere beneficii substanţiale pentru: recenzii ale produselor, împărtăşirea pe Social Media, recomandarea de noi abonaţi etc. Citeşte toate detaliile despre beneficiile de loialitate aici: http://my.evertoys.ro/everchips/

Cea mai rapidă variantă însă e opţiunea “Blitz Chips”. E o facilitate pentru abonaţii Evertoys prin care pot achiziţiona rapid Everchips suplimentari prin care apoi poţi obţine un produs care altfel nu s-ar încadra în bugetul tău.

Exemplu: ai ales Staţia de Joacă Leea, dar pentru asta ai consumat toţi cei 7 Everchips primiţi prin abonament. În luna a 2-a îţi doreşti mult o extensie nouă. Cumperi Everchips suplimentari prin facilitatea “Blitz Chips” şi cu ei alegi extensia “Placă LEGO”. Everchips neconsumaţi rămân evident în contul tău şi-i poţi folosi pentru alte jocuri sau jucării. Atunci când doreşti altă extensie, faci noua comandă folosind tot Everchips din contul tău şi îţi trimitem noua extensie în schimbul celei vechi.

Poţi la fel să alegi să cumperi extensiile. E suficient să ne spui la telefon sau prin mail că doreşti acest lucru şi cardul tău va fi debitat cu preţul respectiv.

statie-de-joaca-mobilier-copii-interfete-extensii

MOBILIER COPII
STAŢIA DE JOACĂ MULTIFUNCŢIONALĂ LEEA

Acum disponibil pentru doar 129 Lei
prin abonamentul Supertoy !

Alege acum Pachetul de bază şi interfeţele / extensiile dorite:

 • Indisponibil
  Mobilier-copii-statie-joaca-multifunctionala-oglinda-mare-montessoriMobilier-copii-statie-joaca-multifunctionala-oglinda-mare-montessori

  Un panou cu o oglindă mare, de 80 cm înălţime, care se potriveşte perfect în Staţia de Joacă multifuncţională Leea. Oglinda are aplicate două balustrade din lemn, care se pot monta paralel cu lungimea oglinzii sau perpendicular pe ea.

  Oglinda Montessori este recomandată pentru copii cu vârsta între 6 luni şi 1 an şi e ideală pentru exersarea ridicării în picioare şi vizualizarea propriilor mişcări.

  Filosofia Montessori spune că expunerea la oglindă grăbeşte descoperirea propriei identităţi având ca rezultat o mai mare stimă de sine. De asemenea, copilul pozitionat pe burtică în dreptul oglinzii va face efortul să ridice capul fiind atras de imaginea din oglindă, ceea ce este un exerciţiu bun pentru muşchii spatelui şi ai gâtului.

  Mai mult decât o mobilă, mai mult decât o jucărie! Staţia de joacă multifuncţională marca Leea Toys a fost creată pentru a rezolva o problemă frecventă în familiile cu copii mici: mobilierul din camera copilului îşi pierde destul de rapid din relevanţă şi e extrem de limitat în posibilităţile de utilizare: masa e masă, scaunul e scaun – chiar şi pentru imaginaţia copiilor e dificil să schimbi scopul şi utilizarea mobilierului. În plus, mobilierul de calitate este extrem de scump, copiii cresc repede şi, cât ai zice „Vreau-doar-ce-e-mai-bun-pentru-copilul-meu”, scăunelul le devine prea mic, ?

  Alături de copilul tău, vei descoperi zeci şi zeci de modalităţi în care Staţia de Joacă Leea îi va îmbunătăţi procesul de dezvoltare: de la un ajutor practic în treburile zilnice, trecând prin a deveni un balansoar, până la o masă de joacă pentru cel mai recent set LEGO… Aproape că nu există limite.

  Citeşte toate detaliile despre produs aici: http://my.evertoys.ro/mobilier-copii-statia-de-joaca-multifunctionala-leea/

  ATENŢIE !! Utilizarea acestui panou este posibilă doar ÎMPREUNĂ cu Staţia de Joacă Leea.
  Doar cu abonament
 • Mobilier-copii-statie-joaca-multifunctionala-panou-ciupercuteMobilier-copii-statie-joaca-multifunctionala-panou-ciupercute

  Încurajează şi dezvoltă atât motricitatea şi creativitatea, cât şi percepţia culorilor şi atenţia la detalii. Copiii vor îndrăgi rapid acest panou mare care va fi prins de Staţia de Joacă Multifuncţională Leea prin simpla inserţie în partea din spate a mobilierului multifuncţional.

  Panoul vine însoţit de multe ciupercuţe din lemn colorate în cuilori vii. Lemnul atent finisat este plăcut la atingere şi va încuraja copii să descopere şi petreacă ore nesfârşite în faţa panoului.

  Mai mult decât o mobilă, mai mult decât o jucărie! Staţia de joacă multifuncţională marca Leea Toys a fost creată pentru a rezolva o problemă frecventă în familiile cu copii mici: mobilierul din camera copilului îşi pierde destul de rapid din relevanţă şi e extrem de limitat în posibilităţile de utilizare: masa e masă, scaunul e scaun – chiar şi pentru imaginaţia copiilor e dificil să schimbi scopul şi utilizarea mobilierului. În plus, mobilierul de calitate este extrem de scump, copiii cresc repede şi, cât ai zice „Vreau-doar-ce-e-mai-bun-pentru-copilul-meu”, scăunelul le devine prea mic, ?

  Alături de copilul tău, vei descoperi zeci şi zeci de modalităţi în care Staţia de Joacă Leea îi va îmbunătăţi procesul de dezvoltare: de la un ajutor practic în treburile zilnice, trecând prin a deveni un balansoar, până la o masă de joacă pentru cel mai recent set LEGO… Aproape că nu există limite.

  Citeşte toate detaliile despre produs aici: http://my.evertoys.ro/mobilier-copii-statia-de-joaca-multifunctionala-leea/

   

  ATENŢIE !! Utilizarea acestui panou este posibilă doar ÎMPREUNĂ cu Staţia de Joacă Leea.
  Doar cu abonament
 • Mobilier-copii-statie-joaca-multifunctionala-placa-sortare-forme-si-culoriMobilier-copii-statie-joaca-multifunctionala-placa-sortare-forme-si-culori

  O placă pentru sortarea simplă de forme şi culori. Se utilizează ca interfaţă în Staţia de Joacă Multifuncţională şi permite jocul educativ cu diferite forme confecţionate din lemn şi colorate în culori vii.

  Atunci când nu este nevoie de ea, placa se scoate din Staţia de Joc şi se depozitează fie pe şinele interioare ale mobilierului, fie separat. Fiind un joc educativ care urmăreşte dezvoltarea simţurilor primare ale copilului, se recomandă joaca îndrumată sau însoţită de părinţi.

  Mai mult decât o mobilă, mai mult decât o jucărie! Staţia de joacă multifuncţională marca Leea Toys a fost creată pentru a rezolva o problemă frecventă în familiile cu copii mici: mobilierul din camera copilului îşi pierde destul de rapid din relevanţă şi e extrem de limitat în posibilităţile de utilizare: masa e masă, scaunul e scaun – chiar şi pentru imaginaţia copiilor e dificil să schimbi scopul şi utilizarea mobilierului. În plus, mobilierul de calitate este extrem de scump, copiii cresc repede şi, cât ai zice „Vreau-doar-ce-e-mai-bun-pentru-copilul-meu”, scăunelul le devine prea mic, ?

  Alături de copilul tău, vei descoperi zeci şi zeci de modalităţi în care Staţia de Joacă Leea îi va îmbunătăţi procesul de dezvoltare: de la un ajutor practic în treburile zilnice, trecând prin a deveni un balansoar, până la o masă de joacă pentru cel mai recent set LEGO… Aproape că nu există limite.

  Citeşte toate detaliile despre produs aici: http://my.evertoys.ro/mobilier-copii-statia-de-joaca-multifunctionala-leea/

   

  ATENŢIE !! Utilizarea acestui panou este posibilă doar ÎMPREUNĂ cu Staţia de Joacă Leea.
  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Mobilier-copii-statie-joaca-multifunctionala-interfata-toboganMobilier-copii-statie-joaca-multifunctionala-interfata-tobogan

  Distracţie maximă pe verticală: toboganul este o extensie / interfaţă super dinamică pentru Staţia de Joacă Leea. Se montează uşor şi sigur, fără unelte sau instrucţiuni complicate, şi transformă mobilierul Leea într-un mic turn cu scăriţă şi tobogan.

   

  Mai mult decât o mobilă, mai mult decât o jucărie! Staţia de joacă multifuncţională marca Leea Toys a fost creată pentru a rezolva o problemă frecventă în familiile cu copii mici: mobilierul din camera copilului îşi pierde destul de rapid din relevanţă şi e extrem de limitat în posibilităţile de utilizare: masa e masă, scaunul e scaun – chiar şi pentru imaginaţia copiilor e dificil să schimbi scopul şi utilizarea mobilierului. În plus, mobilierul de calitate este extrem de scump, copiii cresc repede şi, cât ai zice „Vreau-doar-ce-e-mai-bun-pentru-copilul-meu”, scăunelul le devine prea mic, ?

  Alături de copilul tău, vei descoperi zeci şi zeci de modalităţi în care Staţia de Joacă Leea îi va îmbunătăţi procesul de dezvoltare: de la un ajutor practic în treburile zilnice, trecând prin a deveni un balansoar, până la o masă de joacă pentru cel mai recent set LEGO… Aproape că nu există limite.

  Citeşte toate detaliile despre produs aici: http://my.evertoys.ro/mobilier-copii-statia-de-joaca-multifunctionala-leea/

  ATENŢIE !! Utilizarea acestui panou este posibilă doar ÎMPREUNĂ cu Staţia de Joacă Leea.
  Doar cu abonament
 • Mobilier-copii-statie-joaca-multifunctionala-tabla neagra pentru creta

  Interfaţă practică şi foarte îndrăgită de copii: o tablă de scris multifuncţională. Tabla are doua fete, una pentru creta, neagră, şi una albă pentru marker lavabil (whiteboard) cu suport metalic pentru magneti.

  Tabla de scris si tabla magnetica dezvolta creativitatea si ofera o multitudine de posibilitati de joc.
  MONTAJ: Prin glisare pe sine – pe Statia de Joaca

  ATENŢIE !! Acest panou este o extensie pentru Staţia de Joacă Leea. Nu este recomandat pentru utilizarea separată.

   

  Mai mult decât o mobilă, mai mult decât o jucărie! Staţia de joacă multifuncţională marca Leea Toys a fost creată pentru a rezolva o problemă frecventă în familiile cu copii mici: mobilierul din camera copilului îşi pierde destul de rapid din relevanţă şi e extrem de limitat în posibilităţile de utilizare: masa e masă, scaunul e scaun – chiar şi pentru imaginaţia copiilor e dificil să schimbi scopul şi utilizarea mobilierului. În plus, mobilierul de calitate este extrem de scump, copiii cresc repede şi, cât ai zice „Vreau-doar-ce-e-mai-bun-pentru-copilul-meu”, scăunelul le devine prea mic.

  Alături de copilul tău vei descoperi zeci şi zeci de modalităţi în care Staţia de Joacă Leea îi va îmbunătăţi procesul de dezvoltare: de la un ajutor practic în treburile zilnice, trecând prin a deveni un balansoar, până la o masă de joacă pentru cel mai recent set LEGO… Aproape că nu există limite.

  Citeşte toate detaliile despre produs aici: https://my.evertoys.ro/mobilier-copii-statia-de-joaca-multifunctionala-leea/

  Doar cu abonament
 • Mobilier-copii-statie-joaca-multifunctionalaMobilier-copii-statie-joaca-multifunctionala-pachet-baza

  Mai mult decât o mobilă, mai mult decât o jucărie! Staţia de joacă multifuncţională marca Leea Toys a fost creată pentru a rezolva o problemă frecventă în familiile cu copii mici: mobilierul din camera copilului îşi pierde destul de rapid din relevanţă şi e extrem de limitat în posibilităţile de utilizare: masa e masă, scaunul e scaun – chiar şi pentru imaginaţia copiilor e dificil să schimbi scopul şi utilizarea mobilierului. În plus, mobilierul de calitate este extrem de scump, copiii cresc repede şi, cât ai zice „Vreau-doar-ce-e-mai-bun-pentru-copilul-meu”, scăunelul le devine prea mic, ?

  Alături de copilul tău, vei descoperi zeci şi zeci de modalităţi în care Staţia de Joacă Leea îi va îmbunătăţi procesul de dezvoltare: de la un ajutor practic în treburile zilnice, trecând prin a deveni un balansoar, până la o masă de joacă pentru cel mai recent set LEGO… Aproape că nu există limite.

  Pachetul de bază
  Pachetul de bază, accesibil prin abonamentul Supertoy, conţine deja tot ceea ce este necesar pentru a crea noi şi noi variaţiuni utile ale mobilierului:

  • Staţia de bază,
  • Placa pentru masă,
  • Placa pentru picioare,
  • Roţi pentru mobilitate şi transport,
  • Rola pentru hârtie de desen,
  • Scaun/treaptă cu sertare pentru depozitare,
  • Doua balustrade multifuncţionale cu cărări tip labirint,
  • Trei perini lavabile (şezut, spătar şi perna înălţătoare).

  Citeşte toate detaliile despre produs aici: http://my.evertoys.ro/mobilier-copii-statia-de-joaca-multifunctionala-leea/

  ATENŢIE !! Disponibil exclusiv abonaţilor SUPERTOY. Produs de utilizare îndelungată. Pe perioada utilizării contul tău nu se va încărca cu Everchips. EXCLUS PERIOADA DE GRATUITATE. Livrare exclusiv în Bucureşti.
  IMPORTANT !! Pe perioada utilizării, nu puteţi folosi eventuale credite Everchips suplimentare, decât dacă veţi opta pentru un abonament adiţional BASIC. În acest caz, abonamentul suplimentar pentru cei care aleg Staţia de Joacă va avea un preţ special de 49,- Lei.


  Staţia de joacă se confecţionează manual, la standarde de calitate foarte înalte, în ritmul comenzilor. Cererea este mare şi din acest motiv livrarea poate dura între 5 şi 10 zile. Îţi mulţumim pentru înţelegere.

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Mobilier-copii-statie-joaca-multifunctionala-interfata-masa bebe

  O măsuţă elegantă, pliabilă şi perfect compatibilă cu Staţia de Joacă multifuncţională Leea. Din câteva mişcări, fără utilizarea vreunei unelte, veţi putea transforma Staţia de Joacă într-un scaun înălţat pentru copii, astfel încât ei să poată sta la masă cu părinţii şi să vorbească cu ei aşa cum se cuvine: ochi în ochi, de la acelaşi nivel. No more Tricks!

  Măsuţa se poate monta şi pe scăunelul inclus în Staţia de Joacă, fără să fie înălţată, şi dcevine astfel un fotoliu de joacă compact şi sigur.

  Mai mult decât o mobilă, mai mult decât o jucărie! Staţia de joacă multifuncţională marca Leea Toys a fost creată pentru a rezolva o problemă frecventă în familiile cu copii mici: mobilierul din camera copilului îşi pierde destul de rapid din relevanţă şi e extrem de limitat în posibilităţile de utilizare: masa e masă, scaunul e scaun – chiar şi pentru imaginaţia copiilor e dificil să schimbi scopul şi utilizarea mobilierului. În plus, mobilierul de calitate este extrem de scump, copiii cresc repede şi, cât ai zice „Vreau-doar-ce-e-mai-bun-pentru-copilul-meu”, scăunelul le devine prea mic, ?

  Alături de copilul tău, vei descoperi zeci şi zeci de modalităţi în care Staţia de Joacă Leea îi va îmbunătăţi procesul de dezvoltare: de la un ajutor practic în treburile zilnice, trecând prin a deveni un balansoar, până la o masă de joacă pentru cel mai recent set LEGO… Aproape că nu există limite.

  Citeşte toate detaliile despre produs aici: http://my.evertoys.ro/mobilier-copii-statia-de-joaca-multifunctionala-leea/

   

  ATENŢIE !! Utilizarea acestui panou este posibilă doar ÎMPREUNĂ cu Staţia de Joacă Leea.
  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Mobilier-copii-statie-joaca-multifunctionala-interfata-LEGO

  E una din cele mai practice interfeţe pentru Staţia de Joacă Leea. Acum poţi construi în linişte şi siguranţă cele mai aiurite şi complexe structuri LEGO. Placa de bază îţi oferă un fundament solid pentru a fixa cărămizile generice dar şi cele din seturile tematice. Vei pierde mult mai greu piesele şi nu vei mai dărâma din greşeală nici un zgârie-nori construit cu atâta trudă.

  Ah… Te-ai plictisit să tot asamblezi construcţiile tale LEGO în plan vertical? No problemo: cu Placa LEGO pentru Staţia de Joacă Leea poţi revoluţiona arhitectura! Vei construi în plan orizontal. Adică sfidând gravitaţia!

  Chiar dacă poate fi folosită individual, recomandăm să o folosiţi mai ales împreună cu Mobilierul Multifuncţional Staţia de Joacă Leea

  Mai mult decât o mobilă, mai mult decât o jucărie! Staţia de joacă multifuncţională marca Leea Toys a fost creată pentru a rezolva o problemă frecventă în familiile cu copii mici: mobilierul din camera copilului îşi pierde destul de rapid din relevanţă şi e extrem de limitat în posibilităţile de utilizare: masa e masă, scaunul e scaun – chiar şi pentru imaginaţia copiilor e dificil să schimbi scopul şi utilizarea mobilierului. În plus, mobilierul de calitate este extrem de scump, copiii cresc repede şi, cât ai zice „Vreau-doar-ce-e-mai-bun-pentru-copilul-meu”, scăunelul le devine prea mic, ?

  Alături de copilul tău, vei descoperi zeci şi zeci de modalităţi în care Staţia de Joacă Leea îi va îmbunătăţi procesul de dezvoltare: de la un ajutor practic în treburile zilnice, trecând prin a deveni un balansoar, până la o masă de joacă pentru cel mai recent set LEGO… Aproape că nu există limite.

  Citeşte toate detaliile despre produs aici: http://my.evertoys.ro/mobilier-copii-statia-de-joaca-multifunctionala-leea/

  ATENŢIE !! Utilizarea acestui panou este posibilă doar ÎMPREUNĂ cu Staţia de Joacă Leea.
  Doar cu abonament