Alege acum vârsta

Filtrează după preț

Constructii Magnetice 3D Magspace. Nou in Romania. Jucarie premium pentru asamblari magnetice. Geometrie in spatiu.

Sortare:
Produse pe pagină::
 • Turnul cu Ciocan jucarie lemn percutie GokiTurnul cu Ciocan jucarie lemn percutie Goki

  Când ai un ciocan, totul în jur devine un cui 😉 Un turn din lemn solid, cu bile multicolore mari, ce trebuie lovite cu străşnicie pentru a se deplasa pe următoruln nivel. Însă asta nu e totul: întreaga structură e ţinută laolaltă de fire elastice, trase prin interiorul coloanelor din lemn. Cu puţină dibăcie vei putea aplatiza întregul turn. Reuşeşti?

  Copiii între 1 şi 3 ani vor îndrăgi la maxim jucăria: e lăcuită în culori primare strălucitoare, e perfectă pentru antrenarea motricităţii, necesită un pic de perspicacitate şi, cel mai important, se loveşte cu ciocanul 😀

  Pucărie lemn premium Goki Germania.

  Everchips
 • Circuit Vertical cu Xilofon GokiCircuit Vertical cu Xilofon Goki

  Fascinant şi antrenant pentru cei mai mici: circuitul vertical cu xilofon. Bile mari din lemn colorat rulează prind rapid viteză până când ajung la baza circuitului. Acolo trec peste un xilofon metalic care generează sunete plăcute.

  Interesant pentru copiii mici, circuitul dezvoltă motricitatea dar şi percepţia în spaţiu înţelegerea principiului cauză – efect.

  Pantele din lemn sunt suficient de largi ca să poţi rula şi mărgele de alt tip care le ai poate acasă.

  Jucărie premium, marca Goki Germania, rezistentă şi fabricată din lemn masiv.

  Everchips
 • Hai hui prin univers - Mauri Kunnas - Editura Cartea CopiilorHai hui prin univers - Mauri Kunnas - Editura Cartea Copiilor

  Suntem în anul 3001. Copiii de la o școală obișnuită dintr-un orășel obișnuit de pe Pământ pornesc într-o excursie prin Sistemul Solar și chiar mai departe, spre stele și galaxii. Autobuzul lor școlar zboară prin spațiu aproape cu viteza luminii și-i poartă spre planete, sateliți sau asteroizi, îi duce în apropierea Soarelui sau a cometelor și străbate hyper-tuneluri spre alte stele.

  Imaginație, informații pe înțelesul copiilor și mult umor într-o uimitoare călătorie prin spațiu.

  Everchips
 • Hugo Pratt - Corto Maltese Sub semnul Capricornului - editura Cartea Copiilor - BD Banda DesenataHugo Pratt - Corto Maltese Sub semnul Capricornului - editura Cartea Copiilor - BD Banda Desenata

  O lume-labirint. În cadrul de deschidere al benzii desenate „Sub semnul Capricornului”, celebrul Corto este captivul unei lentori feline. Pentru cel care este căpitanul propriei sale nave, nimic nu este încă scris. Ceea ce urmează este istoria pe care o descoperă pas cu pas.

  Departe de Marele război, în acest colț în care lumile comunică muzical, Corto este mediatorul ideal, cel care poate merge acolo unde nimeni altcineva nu ar putea pătrunde. Ereditatea sa compozită, strat după strat de legende, îl apropie de ereditatea barocă a ființelor pe care le va întâlni. Cu aerul său de pirat romantic, cu detașarea ironică pe care nu o părăsește niciodată, Corto este protejat de armura-i imposibil de străpuns.

   

  Everchips
 • Nu ti-e somn ursuletule - Martin Waddell - Barbara Firth - Editura Cartea Copiilor

  Mulţi copii se tem de întuneric, mai ales când vine ora de culcare şi rămân singuri in pătuţul lor. Şi mai mulţi cred că joaca n-ar trebui să se termine niciodată – de ce să pierzi atât de mult timp cu un lucru plictisitor cum e dormitul? Ce trebuie să facem, ca părinţi, când copilul nostru nu poate sau nu vrea să se culce?

  „Nu ţi-e somn, ursuleţule?” (Can’t You Sleep Little Bear?) nu ne prezintă o soluţie-minune, ci mai degrabă ne sugerează, prin căldura ilustraţiilor şi tonul blând al textului, că întotdeauna cea mai potrivită atitudine e una bazată pe calm, încredere şi dragoste. Pui de Urs nu poate să adoarmă. „Mi-e frică de întuneric”, spune el, deşi întunericul din colţul Peşterii Urşilor în care îşi are pătuţul nu-l împiedică să se mai zbenguiască puţin. E adevărat, e întuneric în jur şi mai ales afară. Nici cel mai mare felinar nu poate răzbate în noapte. Ce-i de făcut?

  Everchips
 • Stimuleaza imaginatia copilului tau cu aceasta selectie minunata de caramizi de baza Lego® Duplo®, pentru distractie nelimitata in constructie! Cu aceste caramizi viu colorate, inclusiv cateva cu decoratii pe ambele laturi, o elice si carti de constructie pentru inspiratie, el poate construi aproape tot ce se poate imagina – un avion, o barca sau o casuta!

  Everchips Everchips
 • Trenulet lemn colorat forme geometrice eichhorn

  Întâi îl construiești, apoi îl conduci spre următoarea gară. Un trenuleț din lemn frumos pictat în culori și desene drăguțe. Trenul e format dintr-o locomotivă și 2 vagoane. Fiecare vagon în parte se asamblează dintr-un număr variabil de forme geometrice din lemn: cilindri, dreptunghiuri, triunghiuri, cuburi etc.

  Fiecare vagon e dotat cu bețișoare verticale din lemn pe care se pot stivui formele geometrice. Copii pot încerca să recreeze configurația inițială, sau pot încerca combinații noi.

  Piesele din lemn sunt solide, lăcuite în culori nepericuloase pentru copii și au colțurile rotunjite pentru a evita posibile accidente.

  Încurajează creativitatea, jocul de rol și motricitatea fină.

   

  motricitate Jucarie care incurajeaza si dezvolta gandirea creativa

   

  Everchips
 • Nedisponibil
  Camion Playmobil City PM 6861

  Cantitatile mari de nisip au nevoie de camionul special de la Playmobil pentru a fi carate! Pe platforma camionului exista suficient spatiu pentru a incarca tot nisipul si pentru al depozita in alta parte. Setul include o figurina, un camion si alte accesorii.

  Produs recomandat pentru copii cu varste curpinse intre 4 si 10 ani. Nu este recomandat copiilor sub 3 ani.

  Everchips
 • Bundle-Evertoys---Puzzle-lemn-x3-Animale-Haioase-2-

  Trei tipuri de puzzle într-un singur pachet, ca să poţi continua să descoperi zeci de animale cu aceste puzzle-uri din lemn, superb colorate şi desenate!

  – 1x Puzzle clasic din lemn cu tematica „Ferma” care trebuie aşezate în lăcaşurile corecte
  – 1x Puzzle magnetic cu diverşi peşti care trebuie pescuiţi cu undiţa
  – 1x Puzzle 3D „Sufrageria Zgomotoasă” cu figurine mari care pot fi jucate şi independent de Puzzle.

  Recunoşti toate animalele? Care e hamsterul şi care e iepuraşul? Vei reuşi să pescuieşti toţi peştii din lacul îngheţat? Poţi crea o poveste cu ce se întâmplă la ferma colorată? La final poţi încerca să re-inventezi povestea animalelor care se zbenguie prin sufragerie.

  Frumos de jucat prima dată cu părinţii sau frăţiorii mai mari. Apoi gata, le descoperi singur.

  Jucării din lemn marca Goki, Germania şi Janod, Franţa.

  Everchips
 • Toot Toot Vtech Mina de aurToot Toot Vtech Mina de aur 3

  Încearcă noul set Toot Toot gigantic: Trenuletul cu Mina de Aur. Treizeci si doua de piese viu colorate se potrivesc împreună pentru a crea un peisaj sălbatec pe care sa ruleze trenuletul minier motorizat. Caracteristicile muntelui cu sloturi colorate îi ofera celui mic posibilitatea sa isi dezvolte abilitatile motorii in timp ce se joacă:permite copilului sa introduca diverse cuburi in forma sloturilor.

  Trenuleţul minier motorizat răspunde la locațiile SmartPoint de pe pistă. traseul are fante in formă de jgheab cu deschizatura pentru accelerare şi picaj.

  Trenuletul reda 17 melodii, inclusiv 3 melodii tip karaoke.

  Avertisment: Asamblarea jucariei trebuie facuta de catre un adult. Jucaria contine suruburi. Nu oferiti jucaria copilului pana cand aceasta nu este complet asamblată!

  Everchips
 • Engino-INVENTOR 16 MODELE APARATE DE ZBOR-Acum 0 Lei prin abonamentele EvertoysEngino-INVENTOR-16-MODELE-APARATE-DE-ZBOR-1

  Fă lucrurile mai interesante cu pachetul de modele de APARATE DE ZBOR 16 în 1! Acesta conține toate modelele uimitoare din seturile de 4, 8 și 12 modele, precum cele două avioane acrobatice, elicoptere simple și de intervenție, aparate de zbor cu propulsie dublă ca modelele Chinook și Twin Prop, hidroavionul flexibil sau două avioane cu reacție super rapide. Setul conține instrucțiuni de construcție și pentru un biplan clasic și un elicopter care funcționează ca o mașină. Construiește planorul și imită zborul fără motor. Refolosește piesele pentru a asambla trei avioane militare mari: celebrul Jet Fighter, modelul mortal Spitfire și distrugătorul Helicopter Gunship.

  În broșura inclusă, găsești instrucțiuni de construcție tipărite pentru 3 modele. Toate cele 16 modele sunt disponibile sub formă de instrucțiuni 3D interactive, vizualizate fie pe PC, fie pe smartphone-uri și tablete cu ajutorul aplicației ENGINO 3D Viewer, care poate fi descărcată gratuit în sistemele de operare mobile Android, Apple (iOs) și Windows.

  Everchips
 • Engino-INVENTOR 12 MODELE MOTOCICLETE-Acum 0 Lei prin abonamentele Evertoys

  Dezvoltă-ți creativitatea cu pachetul de modele de motociclete 12 în 1. Joacă-te cu trei tipuri diferite de motocicletă Chopper și trei tipuri de scooter și fă comparații schimbând elementele de detaliu care le deosebesc. Dacă îți plac mai mult vehiculele clasice, poți oricând să refolosești piesele pentru a construi un model Vespa! Încearcă să adaugi mai multe roți la modele precum cele două Quad și Trike și observă efectele asupra direcției. Completează setul cu snowmobilul și modelul Trial. În broșura inclusă, găsești instrucțiuni de construcție tipărite pentru 3 modele.

  Toate cele 12 modele sunt disponibile sub formă de instrucțiuni 3D interactive, vizualizate fie pe PC, fie pe smartphone-uri și tablete cu ajutorul aplicației ENGINO 3D Viewer, care poate fi descărcată gratuit în sistemele de operare mobile Android, Apple (iOs) și Windows.

  Everchips
 • Colectie-Puzzle-Lemn-AnimalePescuitul magnetic Melissa and Doug jucarie lemn premium magnetica

  Învaţă zeci de animale cu aceste puzzle-uri din lemn, superb colorate şi desenate! Trei tipuri de puzzle într-un singur pachet:

  – 1x Puzzle clasic din lemn cu animale sălbatice din lemn care trebuie aşezate în lăcaşurile corecte
  – 1x Puzzle magnetic cu diverşi peşti şi creaturi din ocean.
  – 1x Puzzle 3D „Camera Pisicuţelor” cu figurine mari care pot fi jucate independent de Puzzle

  Recunoşti toate animalele? Care e elefantul şi care hipopotamul? Vei reuşi să pescuieşti Marele Rechin? Sau te vei speria de meduză? La final poţi încerca să re-inventezi povestea pisicuţelor care se simt tare bine în camera lor.

  Frumos de jucat prima dată cu părinţii sau frăţiorii mai mari. Apoi gata, le descoperi singur.

  Jucării din lemn, Melissa & Doug, SUA şi Janod, Franţa.

  Everchips
 • Engino-INVENTOR 16 MODELE INDUSTRIALE-Acum 0 Lei prin abonamentele Evertoys

  Completează-ți colecția de vehicule industriale cu pachetul de modele INDUSTRIALE 16 în 1! Pachetul include toate modelele grozave din seturile de 4, 8 și 12 modele, ca roaba, furgoneta, două tipuri de cap tractor cu semiremorcă și două tipuri de camion Dump. Asamblează o varietate de mașini de mare capacitate, precum Bobcatul, excavatorul, excavatorul cu linguri și tractorul mare, pentru a săpa gropi sau a muta diverse lucruri pe șantierul imaginar. Folosește uimitorul model de plug pentru a curăța drumul dacă vremea se înrăutățește. Refolosește piesele pentru a construi un camion sau cele două tipuri de camionetă și transportă orice materiale necesare. Pentru a stivui obiecte mici, poți folosi modelul de stivuitor cu dinți mobili sau stivuitorul mare telescopic, cu înălțime ajustabilă.

  În broșura inclusă, găsești instrucțiuni de construcție tipărite pentru 3 modele.Toate cele 16 modele sunt disponibile sub formă de instrucțiuni 3D interactive, vizualizate fie pe PC, fie pe smartphone-uri și tablete cu ajutorul aplicației ENGINO 3D Viewer, care poate fi descărcată gratuit în sistemele de operare mobile Android, Apple (iOS) și Windows.

  Everchips
 • Junior Kit Camion PompieriJunior Kit Camion Pompieri

  Seria Revell Junior Kit a fost declarată „Jucăria anului 2016” la târgul de jucării din Nürnberg. Camionul de pompieri are multe părţi mobile şi peste 30 cm în lungime – perfect pentru un joc de rol palpitant!

  Odată asamblată, maşina e gata pentru orice aventură şi permite un joc dinamic, fără pericol de a se strica sau dezasambla. Poţi învârti tunul de apă, poţi descoperi stingătoarele mobile, sau poţi aşeza figurine de joacă a altor producători la volan. Interiorul şi exteriorul sunt detaliate, unele parţi sunt mobile.

  Durata de asamblare (cel mai bine împreună cu un părinte): cca. 60 de minute.

  Seturile „Junior Kit” au fost create de Revell special pentru copiii de la 4-5 ani în sus, respectă capacităţile motrice ale micuţilor şi îi ajută să şi le dezvolte rapid.

  Copiii vor învăţa să lucreze cu unealta de asamblare inclusă în set iar manualul ilustrat îi va ajuta să-şi construiască rapid propria jucărie. E o experienţă de neuitat, atât pentru copil, cât şi pentru părinţii care îi ajută.

   
  Toy Award 2016motricitateconstructii-asamblare

  Everchips
 • hape-excavator-mare

  Excavator mare lemn

  0 out of 5
  (0)

  O lamă mare şi mobilă, o structură solidă, roţi mari şi distincte – acest excavator va uimi şi entuziasma copiii! E simplu de manevrat, construit trainic şi colorat într-un portocaliu cald şi prietenos.

  Cabina e suficient de mare şi de deschisă ca să plasezi înăuntru figurine sau chiar păpuşi mici.

  Hape Germania a lansat de curând această serie de jucării din lemn cu tematica: „Şantierul”. Jucăriile sunt mari, spectaculoase şi uşor de manevrat şi transportat.

  Everchips
 • Abac Alfabet vertical

  5.00 out of 5
  (1)

  Cu acest abac spectaculos cunoaşterea literelor se va bucura de o nouă dinamică. Cuburi de lemn solide sunt decorate cu litere şi cifre, dar şi cu imagini drăgălaşe cu figuri din lumea copilului.

  Imaginile corespund cu litera fie în germană, fie în engelză, abacul devenind perfect pentru primele exerciţii în aceste limbi străine. Nimic nu împiedică părinţii să numească imaginile în limba română, şi să le repete cu copiii, adăugând astfel un nivel de complexitate şi învăţare suplimentar.

  Abacul este destul de mare şi foarte solid construit, astfel încât nu se răstoarnă cu uşurinţă. Lacurile folosite sunt pe bază de apă, certificate în utilizarea pentru jucării. Cuburile cu imagini, litere şi cifre se pot roti uşor şi sunt despărţite de distanţiere practice.

   

  educationale limbaj

  Everchips
 • Labirint Funny Face

  0 out of 5
  (0)

  Misterioase sunt căile mărgelelor… Un labirint vertical superb, cu drumuri multicolore întortocheate care formeză silueta unei feţe vesele. Construit solid, cu fire din oţel îmbrăcate în material plastic foarte durabil şi ancorate în baza puternică din lemn, labirintul va fi o zonă de descoperiri permanente pentru copii.

  Dezvoltă excelent motricitatea fină (trecerea unei bile/mărgele dintr-un capăt în altul cu cât mai puţine blocaje), coordonarea mână-ochi, dar mai ales percepţia şi vederea în spaţiu.

  Jucaţi-vă cu acest labirint alături de copil şi veţi vedea cum începe, chiar fără să-şi dea seama, să gândească critic şi să înţeleagă relaţia între cauză şi efect. E jucăria educaţioanlă perfectă pentru a explica concepte precum: „deasupra”, „dedesubt”, „printre”, „între”. Puteţi chiar începe să puneţi fundamentele învăţării mulţimilor şi a număratului.

   

  motricitate rezolvare-probleme educationale

  Everchips
 • Baba Iaga - An Leysen - Editura Univers Enciclopedic Junior

  Demult, tare demult, într-un tărâm îndepărtat, trăia o fată pe nume Olga. Ea locuia împreună cu tatăl ei într-o casă frumoasă şi erau foarte fericiţi. Până când, într-o zi, tatăl Olgăi se îndrăgosti din nou… Noua lui soţie era crudă şi rea. Iar sora ei, Baba Iaga, care trăia într-o pădure întunecată, era şi mai rea. Baba Iaga era o vrăjitoare adevărată! Într-o zi, mama vitregă o trimise pe Olga la Baba Iaga. Oare va scăpa cu bine din această încercare?

  O călătorie într-o lume stranie şi o poveste palpitantă despre o vrăjitoare rea şi o fetiţă curajoasă.

  Everchips
 • Build and Puzzle - 1001 nopti - cuburi constructii si puzzle lemn jucarie GokiBuild and Puzzle - 1001 nopti - cuburi constructii si puzzle lemn jucarie Goki

  Set de cuburi de construcţie cu o multitudine de forme orientale care vor provoca copiii atât pe partea creativă, cât şi pe cea a dezvoltării atenţiei şi concentrării.

  „1001 de Nopţi” e o colecţie de cuburi din lemn superb colorate, lăcuite cu desene inspiraţionale şi cu 15+ forme diferite: triughiuri, turle orientale, arcade, cilindri, cuburi etc. etc. Copiii vor putea construi cu ele, urmându-şi fantezia, sau pot încerca să refacă Puzzle-ul iniţial în cutia din lemn în care vin livrate cuburile.

  Jucărie premium, marca Goki Germania.

  Everchips