Alege acum vârsta

Filtrează după preț

Incepe acum gratuit abonamentul tau la jocuri si jucarii Evertoys

Sortare:
Produse pe pagină::
 • Teatru de papusi GokiTeatru de papusi Goki

  Teatru de Păpuși

  0 out of 5
  (0)

  Un teatru în miniatură superb, cu tot ce înseamnă această artă: scenă, culise, păpuși, împărați și împărătese, prinți și prințese, pirați, magicieni, fantome și chiar și-un crocodil! Visul oricărui copil de a deveni parte din basmul îndrăgit se adeverește cu acest set complet de Teatru de Păpuși, lucrat fin și cu mare atenție la detalii.

  E un întreg teatru în miniatură, produs din lemn stratificat, iar personajele sunt marionete pentru degete: Copiii (sau adulții) vor îmbrăca aceste păpuși peste degețelele lor și vor putea astfel întrupa oricare personaj într-o clipită.

  Culisele frumos pictate se pot inetrschimba, ceea ce înseamnă că veți putea imagina piese noi de fiecare dată.

  Păpușile sunt lucrate manual, din lemn și material textil, sunt colorate în culori vii și rezistente și se pot manevra cu ușurință.

  Teatrul de păpuși marca Goki este perfect pentru un joc de rol complex și distractiv. Încurajează foarte mult creativitatea dar și competențele sociale. E perfect pentru a retrăi pe viu ultimul basm citit sau pentru a inventa povești noi.

  Superb pentru jocul împreună cu părinții sau frățiorii mai mari.

   

  Jucării care incurajeaza Jocul de rol Jucarie care incurajeaza si dezvolta gandirea creativa competente-sociale Jucării Figurine și Scenarii

  Gratuit cu abonament
 • Salvarea magica din satul spiridusilor (41185)-LEGO Elves-0 Lei cu abonamentele EvertoysSalvarea magica din satul spiridusilor (41185)-LEGO Elves-0 Lei cu abonamentele Evertoys

  Mergi cu Azari Dansdefoc si cu Farran Umbradefrunza pentru a elibera animalele capturate, in timp ce o cauta pe Sophie Jones! Vezi atelierele de cristale si de confectionare a coliviilor si priveste cum Fibblin cel tont incearca sa-l prinda pe cameleonul Hidee. Ajuta elfii sa devieze semintele malefice lansate de Bieblin asupra lor cu catapulta si evita-l pe gardianul Smilin si plantele carnivore. Apoi elibereaza pantera Panthara inainte de a continua cautarea Sophiei!

  Gratuit cu abonament
 • Edubox-color-and-Shape-4Edubox-color-and-Shape-4

  Recunoaşterea şi aranjarea corectă a culorilor – trebuie să fii foarte atent(ă) şi să reacţionezi rapid în jocurile coloristice din cutia EduBox IV. Puzzle-urile din lemn superb colorat se pretează şi la crearea de şabloane colorate cu animalele reprezentate. Jocurile pun accent pe atenţie la detalii şi pe dezvoltarea cognitivă şi vizuală.

  Edubox Color & Shape e o colecţie ideală pentru activităţi educative copii-părinţi: învăţaţi copilul să identifice culorile, să descrie formele, să potrivească piesele în lăcaşurile corecte.

  • Joc de tip sortare pe culori
  • Joc de aşezare şi potrivire a formelor şi culorilor
  • Puzzle cu coloristică abstractă cu animale din junglă.
  • Puzzle tridimensional cu forme ce se suprapun.

   

  Jucăriile sunt variate, şi permit o joacă diversificată. Observaţi copilul şi descoperiţi care tip de jucărie îi face mai multă plăcere şi îi acaparează mai mult atenţia.

  Perfect şi pentru a discerne primele reprezentări abstracte!

  Jucării din lemn premium, marca Goki Germania

  Gratuit cu abonament
 • Susibelle Set constructie Fantezia cuburi din lemn GokiSusibelle Set constructie Fantezia cuburi din lemn Goki

  Poţi construi sau poţi rezolva Puzzle-ul – oricare ar fi activitatea, te vei bucura mult de tot de aceste cuburi din lemn cu culori şi desene fanteziste. Te îmbie să visezi, să te gândeşti la lumea basmelor, la prinţi şi prinţese.

  Jucărie premium din lemn superb finisat cu aplicații în culori vii și atrăgătoare. Îndeamnă copilul să construiască sau, mai complicat, să potrivească piesele astfel încât să intre din nou în cutia din lemn.

  Susibelle este o colecție de jucării premium din lemn produse de Goki Germania care se adresează mai ales copiilor mici. Cutia de sortare forme se compune din mai multe piese cu forme geometrice diferite care trebuie potrivite fiecare în lăcașul lor.

  Încurajează dezvoltarea gândirii creative, a perseverenței dar și atenția pentru detalii.

  Goki este una din mărcile cele mai apreciate din Germania și la nivel mondial, lider în fabricarea de jucării premium din lemn provenit exclusiv din păduri controlate și regenerate. Toate piesele sunt finisate manual și au culori fascinante pentru copii.

   

  Gratuit cu abonament
 • Un mielut la cina - Steve Smallmann - Editura Cartemma

  La primirea unei vizite neașteptate din partea unui mieluț, bătrânul și flămândul lup începe să viseze la o delicioasă tocăniță de miel. Dar mielul nu vrea să devină cina lupului, el vrea să-i fie prieten…

  Gratuit cu abonament
 • criss-cross-mini-constructii-din-lemn

  Un set pentru construcţii din lemn minimalist, dar surprinzător: piesele sunt atât în format clasic, dar şi în formă încrucişată, de X, ceea ce va duce la rezultate originale.

  Setul este gândit pentru dezvoltarea creativităţii şi a descoperirii materialului – lemn natur şi lemn lăcuit. E ideal pentru copii mici care încep să-şi descopere dexteritatea şi motricitatea fină. Piesele sunt uşor de luat în mânuţe iar maşinuţele din lemn incluse vor incita copiii să-şi organizeze primul lor joc de rol.

  Recomandăm ca primii paşi şi primele configuraţii să fie făcute împreună cu părinţii, ca un proces de învăţare (asta e o casă, aici e o străduţă, hai să facem un turn, cât de sus poţi să-l înalţi?) însă ulterior e important să lăsaţi copiii să creeze singuri

  Setul vine într-o cutie din metal, ceea ce face foarte simplă utilizarea în călătorii sau la vizite la prieteni.

  Jucărie premiată “Spiel Gut”

   

  Jucarie premiata cu premiul Spiel Gut Germania

  Gratuit cu abonament
 • Alege acum Camion de pompieri cu scara (60107) - LEGO City prin abonamentul la jucarii Evertoys - un singur pret lunar pentru toate seturile LEGOAlege acum Camion de pompieri cu scara (60107) - LEGO City prin abonamentul la jucarii Evertoys - un singur pret lunar pentru toate seturile LEGO

  Sari in camionul de pompieri cu scara si goneste la fata locului! Intinde scara si stinge focul. Foloseste furtunul special cu lansator de piroane pentru a lupta cu focul si lupta-te cu flacarile de la sol cu stingatorul de incendiu. Fereste de explozie butoiul de ulei! De tine depinde sa protejezi orasul!

  Gratuit cu abonament
 • Hape Xilofonul Curcubeu lemnHape Xilofonul Curcubeu lemn

  Xilofonul Curcubeu

  0 out of 5
  (0)

  Prima incursiune în lumea sunetelor. Xilofonul din lemn marca Hape este un instrument de joacă excelent pentru copii mici. Vor putea descoperi mult mai mult decât doar sunete: vor învața să identifice culori, să înțeleagă cauzalități, să-și dezvolte precizia mișcărilor mânuțelor dar și percepția spațială.

  Sunetele sunt create prin lovirea lamelelor din lemn și sunt destul de estompate. E perfect pentru a nu face zgomot prea mult și pentru a încuraja copilul să asculte mai atent efectele mișcărilor sale. Fiecare lamelă produce un sunet un pic diferit iar xilofonul din lemn este suficient de robust pentru a asigura copiilor ore nesfârșite de bucurie.

  Prin mânerul ce face parte din jucărie, “Xilofonul Curcubeu” poate fi ușor transportat chiar de către copii.

   

   

  Evertoys - Jucarii Educative Arta si Muzica

   

  Gratuit cu abonament
 • Placa solidă de lemn funcţionează ca bază pentru o serie de activităţi logice. E un joc educativ prin care copiii îşi dezvoltă abilitatea de a număra, de a categoriza şi de a recunoaşte diferenţe între forme şi culori.

  Placă însăşi este un puzzle care se poate desface în 4 piese separate. Stâlpişorii fixaţi pe fiecare din aceste piese au ataşate “crengi” care complică sortarea şi aşezarea celorlalte forme. Ele trebuie potrivite cu grijă ca să intre pe placă.

  Culorile puternice încurajează sortarea pe culori respectiv formarea de palete cu nuanţe asemănătoare.

  Putând fi desfăcută în 4 componente distincte, jucăria este potrivită şi pentru jocul în grup, cu părinţi, bunici sau frăţiori, căpătând astfel şi valenţe sociale.

  Abilităţile pe care le dezvoltă sunt:

   • abilităţi motrice fine – dexteritatea, coordonarea ochi mâna şi manipularea obiectelor.
   • rezolvarea problemelor – prin logică, potrivire, relaţii spaţiale, gândire critică
   • percepţia culorilor, recunoaşterea formelor geometrice

   

  Cognitiv rezolvare-probleme

  Gratuit cu abonament
 • Pestele Curcubeu - Marcus Pfister - Editura ArthurPestele Curcubeu - Marcus Pfister - Editura Arthur

  O carte Bestseller, superbă şi plică de învăţături, pentru prima dată publicată în limba română. Peștele-curcubeu e cel mai frumos pește din ocean și toți îl privesc cu admirație. “Vino și joacă-te cu noi”, îi spun ceilalți pești. Dar Peștele-curcubeu trece lin și nepăsător pe lângă ei, mândru de solzii lui strălucitori.

  Încet-încet, cu toții se îndepărtează de el, iar Peștele-curcubeu devine cel mai singur pește din ocean…

  Gratuit cu abonament
 • Indisponibil
  3D-Magspace-Colorful-World-Lumea-in-Culori jucarie asamblare magnetica3D-Magspace-Colorful-World-Lumea-in-Culori jucarie asamblare magnetica

  Piese geometrice magnetice se unesc pentru a crea forme tridimensionale din ce în ce mai complexe. Construcţii magnetice – un concept unic şi super-creativ. Asamblează cele mai interesante structuri din piese magnetizate. Construieşte-le în 2D şi apoi, printr-o singură mişcare, le transformi în corpuri 3D!

  Setul conţine piese plate care au încastrate magneţi speciali astfel încât se vor “lipi” de piesa vecină indiferent de poziţionare. În acest fel structurile se construiesc foarte rapid şi vor avea legături trainice. Copiii vor învăţa prin joacă concepte de bază ale geometriei în spaţiu, a relaţiilor spaţiale şi îşi vor antrena coordonarea ochi-mână.

  Magspace este un concept similar cu Magformers şi aduce noi variante în joc. Perfect pentru cei care doresc să-şi dezvolte curiozitatea creativă.

  Jocul de constructie magnetic Magspace – Colorful World Set contine 36 de forme geometrice multicolore care ajuta la stimularea inteligentei vizuale si spatiale.

  Gratuit cu abonament
 • Pe vasul piratilor - carte copii cartonata - gaseste imaginea - Esslinger Verlag

  Carte în format XL în care trebuie să găseşti anumite obiecte şi personaje. Observă, descoperă, învaţă – o carte cu ilustraţii amuzante, dar pline cu informaţii despre viaţa la sat şi activităţile dintr-o fermă.

  De-a lungul paginilor acestei carti-joc, micii exploratori plonjeaza in tumultul unei săptămâni de muncă la o fermă şi apoi participă la târgul de produse.

  Perfectă pentru micii cavaleri in devenire, cu ilustratii mari, pe pagini întregi. Oferă o modalitate ludico-educativa de imbogatire a vocabularului. Conţine multe detalii care asteapta sa fie descoperite.

  Gratuit cu abonament
 • Indisponibil
  La ferma - carte copii cartonata - gaseste imaginea - Esslinger Verlag

  Carte în format XL în care trebuie să găseşti anumite obiecte şi personaje. Observă, descoperă, învaţă – o carte cu ilustraţii amuzante, dar pline cu informaţii despre viaţa la sat şi activităţile dintr-o fermă.

  De-a lungul paginilor acestei carti-joc, micii exploratori plonjeaza in tumultul unei săptămâni de muncă la o fermă şi apoi participă la târgul de produse.

  Perfectă pentru micii cavaleri in devenire, cu ilustratii mari, pe pagini întregi. Oferă o modalitate ludico-educativa de imbogatire a vocabularului. Conţine multe detalii care asteapta sa fie descoperite.

  Gratuit cu abonament
 • Turnul Fermecat Drei Magier Spiele Boardgame pentru copiiTurnul Fermecat Drei Magier Spiele Boardgame pentru copii

  Turnul Fermecat

  5.00 out of 5
  (1)

  Ales “Jocul Anului” (pentru copii, 2013) Turnul Fermecat obligă micii jucători să utilizeze tactici inteligente pentru a elibera prinţesa ţinută prizonieră de Vrăjitorul Întunecat. Şase lacăte mari şi grele trebuie descuiate, însă cheia a fost ascuncă de vrăjitor sub pietrele din pădurea misterioasă. Nu va fi smplu s-o găseşti, şi apoi, chiar dacă o vei găsi, nu se ştie la care din lacăte se va potrivi.

  Un joc alert şi foarte distractiv care se întâmplă pe o tablă de joc în toate cele 3 dimensiuni: cheia va fi ascunsă în interior, sub tabla de joc principală iar turnul magic ascunde un mecanism surprinzător.

  Ideal pentru copii, superb pentru jocul în familie. Se poate juca în 2, însă distracţia maximă vine atunci când sunt 4 jucători/jucătoare.

  Joc marca “Drei Magier Spiele” Germania şi premiat cu titlul de “Jocul anului 2013 – secţiunea copii”

  Conţine traducerea în limba română. (Alte limbi: germană, engleză, franceză, spaniolă)

  Gratuit cu abonament
 • PUZZLE 3D IN CAUTAREA LUI DORY

  Construiti un fascinant puzzle 3D cu piese curbate, pliate sau plate. Precizia fiecarei piese din plastic asigura o stabilitate extraordinara fara sa fie nevoie de lipici! Accesoriile suplimentare asigura finalizarea puzzle-ului pentru obtinerea unei superbe constructii.

  AVERTISMENT! Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici, ce pot fi inghitite si pot duce la sufocare.

  Gratuit cu abonament
 • 1.2.3 TREN CU SINA - Playmobil PM6880 - Zero Lei prin Evertoys Playmobil All You Can Play!

  Choo-Choo! Porneste intr-o noua aventura cu setul tren cu sina de la Playmobil. Cu un design luminos si colorat, seturile Playmobil 1.2.3. sunt ideale pentru micutul tau. Toate vagoanele pot fi legate intre ele, iar in interiorul lor exista suficient spatiu pentru depozitarea bagajelor pe toata durata calatoriei. Setul include trei figurine, trei vagoane, cai ferate si alte accesorii. Recomandat copiilor cu varsta peste 18 luni.

  Gama 1.2.3. de la Playmobil este special creata pentru copilasi de peste 1 an jumatate si contine parti mari, ce pot fi usor apucate de manutele celor mici. Distractia este garantata cu aceasta gama, asigurand totodata dezvoltarea imaginatiei, dat fiind faptul ca ii incurajeaza pe copilasi sa isi creeze propria lor lume. : Imbunatatim impreuna abilitatile copiilor de a-si coordona miscarile si de a dezvolta propria lor poveste, deoarece Playmobil poate reda pana la cel mai mic detaliu din lumea ce ne inconjoara.
  Totodata, caracterul educativ este de necontestat, micutii invatand inca de la o varsta frageda animalele si tot ceea ce le inconjoara. Parintii aleg Playmobil 1.2.3. pentru ca sunt jucarii multifunctionale si sigure, ii ajuta pe cei mici sa invete si sa isi dezvolte capacitatile locomotorii in timp ce se distreaza. Toate jucariile 1.2.3. sunt igienice, usor de curatat, culorile sunt vii si sunt 100% sigure pentru micuti. Produsele Playmobil sunt jucarii cu care copilul tau se va juca de-a lungul anilor, te invitam sa le descoperi impreuna cu noi!

  Gratuit cu abonament
 • Thomas si prietenii Livrarea dinozaurilor trenulet MattelThomas si prietenii Livrarea dinozaurilor trenulet Mattel

  Thomas are atat de multa treaba la santierul Dinozaurilor! Are sarcina de a afla unde sunt toate fosilele si de a le transporta in siguranta muzeului. Thomas isi incepe astfel calatoria in bucla de sus gasind si o fosila pe coasta muntelui. Intoarce astfel rocile parca reale pentru a gasi oasele necesare, iar mai apoi aseaza-le cu ajutorul macaralei si coboare-le la muzeu.

  In timp ce Thomas isi continua calatoria palpitanta pe cealalta parte a traseului, provoaca fara voie o alunecare de teren mai jos pe sine gasind astfel un uimitor cap de dinozaur! Aseaza-l cu mare atentie in vagonul special pentru transport si adu-l repede la muzeu!

  Thomas mai are acum o singura fosila de gasit astfel incat calatoreste in partea de jos a setului de joaca si descopera si ultima piesa in cadrul craterului. Porneste inapoi catre muzeu pentru a aseza toate fosilele impreuna – dinozaurul este acum complet!

  Thomas & Friends este un serial animat britanic, creat şi transmis pentru prima dată în 1984. De atunci s-a bucurat de un succes imens la scară mondială. Personajele principale sunt locomotive şi trenuri umanizate care trec prin aventuri care mai de care mai primejdioase. Serialul şi filmele din seria Thomas şi Prietenii au un puternic caracter educativ, focusul fiind pe tăria de caracter a personajelor şi pe faptul că nu se dau bătuţi niciodată.

  În 2009 Fisher Price / Mattel preia drepturile de a produce trenuleţele “Thomas & Friends” şi crează un adevărat cult în jurul simpaticelor locomotive. Seturile sunt uşor de asamblat, compatibile între ele iar cele tematice recrează scene din serial.

  Locomotivele (Thomas şi celălalte) sunt acţionate mecanic, prin împingere, pentru a se misca pe şinele din plastic. O jucărie excelentă pentru un joc de rol fascinant, ideală pentru a fi construită şi jucată chiar împreună cu părinţii!

  Se recomandă ca asamblarea șinelor să fie făcută de un adult.

   

  Atentie - jucarie interzisa pentru copii sub 3 ani

  Gratuit cu abonament
 • regele-tuturor-salbaticiunilor-Maurice Sendak editura arthurregele-tuturor-salbaticiunilor-Maurice Sendak editura arthur

  Regele tuturor sălbăticiunilor este una dintre cele mai frumoase şi mai iubite poveşti din întreaga lume, în care ne întâlnim cu Max, un copil cum nu se poate mai obişnuit, care face o mare năzbâtie şi se trezeşte exact acolo unde e locul sălbăticiunilor…

  Considerat cel mai important artist pentru copii al secolului XX, un adevărat Picasso al literaturii adresate celor mici, Maurice Sendak (1928 – 2012) a ilustrat aproape 100 de cărţi şi, prin calitatea extraordinară a desenelor sale, a revoluţionat felul cum se scrie şi se face o carte pentru copii.

  Impresionanta lui carieră de autor/ilustrator a fost recompensată cu cele mai prestigioase premii de profil: Caldecott Medal (1964), Premiul Hans Christian Andersen (1970), National Medal of Arts (1996).

  Gratuit cu abonament
 • Magspace 3D - jucarie magnetica - Land VehiclesMagspace 3D - jucarie magnetica - Land Vehicles
  SUPERTOY

  Întâi construieşti vehiculele inspirate din manual, apoi laşi frâu liber imaginaţiei. Combinaţii aproape fără sfârşit vor crea noi şi noi vehicule tip 4×4, gata să pătrundă şi pe cel mai dificil teren.

  Setul conţine piese plate care au încastrate magneţi speciali astfel încât se vor “lipi” de piesa vecină indiferent de poziţionare. În acest fel structurile se construiesc foarte rapid şi vor avea legături trainice. Copiii vor învăţa prin joacă concepte de bază ale geometriei în spaţiu, a relaţiilor spaţiale şi îşi vor antrena coordonarea ochi-mână.

  Magspace este un concept similar cu Magformers şi aduce noi variante în joc. Perfect pentru cei care doresc să-şi dezvolte curiozitatea creativă.

  Gratuit cu abonament
 • Indisponibil

  Set tactil lemn

  0 out of 5
  (0)

  Multe forme diferite în tot atâtea culori vii şi durabile. Colţuri, margini, vârfuri, curbe – o varietate excelentă pentru a încerca să “simţi” şi să identifici forma fără să o vezi.

  Ideal pentru a învăţa şi interpreta diferenţele între culori şi forme. Setul permite şi antrenarea îndemânării şi motricităţii fine, conţinând o bază de lemn şi un şiret pentru a permite copiilor să înşire şi să construiască cu piesele frumoase din lemn.

  Pentru activitatea didactică însoţită de mama sau tata, setul tactil conţine şi cartoane cu exerciţii de potrivire şi logică perfecte pentru antrenarea şi dezvoltarea puterii de concentrare, a motricităţii şi a memoriei.

   

  Cognitiv motricitate

  Gratuit cu abonament