Alege acum vârsta

Filtrează după preț

Incepe acum gratuit abonamentul tau la jocuri si jucarii Evertoys

Sortare:
Produse pe pagină::
 • Microscop Copii

  4.00 out of 5
  (1)

  Trezeşte dorinţa de cunoaştere şi explorare în copilul tău! Microscopul din seria “Nancy B’s Science” este poarta de intrare perfectă pentru tot ceea ce înseamnă descoperirea de universuri misterioase şi necunoscute. Special conceput pentru copii, aparatul permite măriri utile între 30x şi 100x, mai mult decât suficient pentru vizualizarea celor mai fine detalii de pe mostrele pe care le vei pune sub lentilă.

  Chiar dacă este un microscop tip jucărie, echipamentul funcţionează pe principiile optice ale unui microscop profesional şi e dotat cu LEDuri pentru iluminarea mostrei ce urmează a fi examinată, inclusiv iluminare sub mostră.

  Setul vine însoţit cu un număr de accesorii care te vor ajuta în pregătirea specimenelor şi în descoperirea lumii microscopice ascunse.

  Ce poţi cerceta? descoperă celulele pielii, aripile insectelor, furnicile care te supără, modelul complicat al petalelor de flori, formele exacte ale cristalelor şi multe, multe alte detalii fascinante.

  Fiindcă privitul corect printr-un microscop nu este chiar aşa de simplu, copiii îşi vor antrena acuitatea vizuală, perseverenţa, disciplina dar mai ales vei vedea repede dacă copilul tău are în el “virusul” de cercetător! (Suntem siguri că da). Notă: Manualele sunt disponibile deocamdată doar în limba engleză.

   

  stiinta

  Gratuit cu abonament
 • crozzit-joc-de-strategie-crozzit identity games

  Jocul de strategie pe care mereu aproape că-l câştigi! Super rapid, simplu de înţeles, îţi va dezvolta capacitatea de gândire strategică şi de analiză. Un joc pentru 2 persoane, începând cu 7-8 ani. Campionatul perfect pentru întreaga familie!

  Strategia de joc:
  Jucatorii se folosesc de planificarea strategica pentru a incerca sa isi blocheze adversarul si sa castige jocul.

  Regulamentul jocului:
  Jucatorii isi aleg cu ce culoare vor sa joace: albastru sau galben. Jucatorul cu piesele albastre pune primul o piesa pe tabla de joc. El poate castiga daca reuseste sa faca un lant neintrerupt de piese care leaga latura albastra de jos a tablei de joc cu latura albastra de sus. Jucatorul cu piesele galbene poate castiga daca reuseste sa faca un lant neintrerupt de piese care sa lega latura galbena din stanga cu cea din dreapta. Incearca sa iti blochezi adversarul astfel incat sa nu poata castiga! Ai la dispozitie 18 mutari pentru a construi lantul de piese dintr-o parte in alta a tablei de joc, asadar intotdeauna vei fi aproape de victorie!

  Joc distins cu premiul “Cel mai bun joc”, Olanda.

   

  Award Premiu Cel mai bun joc din Olanda

   

   

  Gratuit cu abonament
 • 3D-Magspace-Colorful-World-Lumea-in-Culori jucarie asamblare magnetica3D-Magspace-Colorful-World-Lumea-in-Culori jucarie asamblare magnetica

  Piese geometrice magnetice se unesc pentru a crea forme tridimensionale din ce în ce mai complexe. Construcţii magnetice – un concept unic şi super-creativ. Asamblează cele mai interesante structuri din piese magnetizate. Construieşte-le în 2D şi apoi, printr-o singură mişcare, le transformi în corpuri 3D!

  Setul conţine piese plate care au încastrate magneţi speciali astfel încât se vor “lipi” de piesa vecină indiferent de poziţionare. În acest fel structurile se construiesc foarte rapid şi vor avea legături trainice. Copiii vor învăţa prin joacă concepte de bază ale geometriei în spaţiu, a relaţiilor spaţiale şi îşi vor antrena coordonarea ochi-mână.

  Magspace este un concept similar cu Magformers şi aduce noi variante în joc. Perfect pentru cei care doresc să-şi dezvolte curiozitatea creativă.

  Jocul de constructie magnetic Magspace – Colorful World Set contine 36 de forme geometrice multicolore care ajuta la stimularea inteligentei vizuale si spatiale.

  Gratuit cu abonament
 • Turnul cu Ciocan jucarie lemn percutie GokiTurnul cu Ciocan jucarie lemn percutie Goki

  Când ai un ciocan, totul în jur devine un cui 😉 Un turn din lemn solid, cu bile multicolore mari, ce trebuie lovite cu străşnicie pentru a se deplasa pe următoruln nivel. Însă asta nu e totul: întreaga structură e ţinută laolaltă de fire elastice, trase prin interiorul coloanelor din lemn. Cu puţină dibăcie vei putea aplatiza întregul turn. Reuşeşti?

  Copiii între 1 şi 3 ani vor îndrăgi la maxim jucăria: e lăcuită în culori primare strălucitoare, e perfectă pentru antrenarea motricităţii, necesită un pic de perspicacitate şi, cel mai important, se loveşte cu ciocanul 😀

  Pucărie lemn premium Goki Germania.

  Gratuit cu abonament
 • at-st-walker-rogue-one-lego-star-wars-75153at-st-walker-rogue-one-lego-star-wars-75153

  Unitatea de tip AT Walker revine în “Rogue One – a Star Wars Story”: Pleacă în urmărirea lui Baze și a soldatului rebel la bordul Scout Transport pentru orice teren. Deschide trapa de sus, încarcă Driver AT-ST și mișcă picioarele pentru a te avânta în acțiune.

  Odată ce le-ai dat de urmă, învârte roata pentru a roti partea de sus și pregătește-te să tragi cu lansatoarele cu arc! Pot oare Baze și soldatul să scape de AT-ST care înaintează? Tu ești cel sau cea care va hotărî…

   

  Atentie - jucarie interzisa pentru copii sub 3 aniconstructii-asamblare

  Gratuit cu abonament
 • Crocodilul fericit jucarie echilibru lemn premium GokiCrocodilul fericit jucarie echilibru lemn premium Goki

  Crocodilul Fericit

  0 out of 5
  (0)

  Crocodil verde, verde, râde de s-a dat pe spate, abia îşi mai ţine echilibrul. Un joc pentru dezvoltarea motricităţii şi a simţului echilibrului. Jucătorii vor trebui să aşeze plăcuţe şi beţe din lemn pe burta crocodilului. Probabil că îl gâdilă, şi de aceea râde în continuu 🙂

  Un zar indică următoarea mutare şi trebuie să ai grijă ca fragilul turn ce se formează să nu se prăbuşească.

  Jucărie premium, marca Goki Germania, rezistentă şi fabricată din lemn masiv.

  Gratuit cu abonament
 • Pete Politistul Pilot jucarie mecanica Wow

  Pete Poliţistul Pilot

  3.00 out of 5
  (1)

  Zboară în misiune cu avionul poliţiei! Poliţistul Pete e la bord şi pilotează cu iscusinţă avionul alb-albastru. E însoţit în misiune şi de câinele său loial şi curajos. O jucărie frumoasă, care include un mecanism de activare a elicelor ce nu necesită baterii.

  Seria de jucării marca WOW (Marea Britanie) e celebră şi apreciată pentru calitatea design-ului şi a materialelor folosite. Jucăriile sunt gândite să fie cât mai uşor şi sigur de mânuit de cei mici, dar în acelaşi timp să fie (aproape) indestructibile.

  Gratuit cu abonament
 • Labirint magnetic gigant pentru 2 copii. Distracţie magnetizată la puterea a doua! Copiii vor juca concomitent şi vor încerca fiecare să parcurgă cu bilele colorate întregul traseu. La intersectarea drumurilor, războiul este inevitabil!

  O jucărie care îi va surprinde şi intriga pe cei mici. Labirintul e compus dintr-un corp principal din lemn acoperit de un material plastic transparent. Înăuntru sunt prinse bile colorate pe care copiii trebuie să le ghideze pe drumurile întortocheate ale labirintului.

  Nimic deosebit până acum. Atractivitatea jocului vine însă din faptul că bilele nu vor fi atinse niciodată direct, ci “împinse” prin forţa magnetului conţinut într-o baghetă “magică”. Zoo'm are două astfel de baghete.

  Dezvoltându-şi dexteritatea în joacă, copii vor încerca noi şi noi variante de a rula bilele pe trasee din ce în ce mai complicate. Bilele trec pe lângă imagini cu animale viu colorate ale căror siluete trebuie întâi recunoscute.

  Promovează şi dezvoltă puternic motricitatea fină, coordonarea mână-ochi şi rezolvarea problemelor. Copiii vor învăţa despre cauză şi efect şi vor discerne primele mistere ale magnetismului!

  În plus faţă de alte labirinturi magnetice (de ex. Labirintul Motoare) Zoo'm va încuraja interacţiunea cu partenerul / partenera de joc. Nu există câştigător dar spiritul competitiv va fi omniprezent.

  Labirintul este “dintr-o singură bucată”, iar baghetele magnetizate sunt ataşate printr-un fir ca să nu se piardă. Dacă însă e nevoie, baghetele pot fi desprinse de jucărie.

  E o jucărie ideală de luat în călătorii sau în vizite, sau pentru petreceri pentru copii mici. Prichindeii vor îndrăgi culorile vii şi grafica dinamică şi vor fi fascinaţi de mişcarea miraculoasă a bilelor. Majoritatea vor petrece ore în şir încercând noi şi noi modalităţi de rezolvare a labirintului.

  Călătoria cu maşina în vacanţa de la mare va căpăta dintr-o dată o nouă dimensiune: liniştea 🙂

  motricitaterezolvare-problemepetreceri

  Gratuit cu abonament
 • Liniste vreau sa dorm - Katy Hudson - Editura Univers Enciclopedic Junior

  Încă o poveste amuzantă și plină de farmec, semnată de autoarea îndrăgitei cărți Prea mulți morcovi. Broaştelor Ţestoase nu le place iarna. De ce? Pur şi simplu nu le place. De aceea îşi petrec toată iarna dormind. Dar ce se întâmplă când Broasca Ţestoasă nu mai găseşte un loc liniştit unde să aţipească? Oare prietenii ei o vor convinge că iarna nu înseamnă doar ger şi zăpadă?

  O carte încântătoare despre bucuriile iernii împărtăşite alături de prieteni.

  Gratuit cu abonament
 • Star Wars: X-Wing Boardgame MiniaturiStar Wars: X-Wing Boardgame Miniaturi

  Un joc care devine aproape real datorită miniaturilor sale pictate incredibil de detaliat. X-Wing – Jocul cu miniaturi recreează în cele câteva scenarii de joc incluse unele dintre palpitantele scene de luptă spaţială din Războiul stelelor.

  Alege-ţi pe sprânceană echipajul, plănuieşte-ţi cu grijă manevrele şi du-ţi misiunea la bun sfârşit!Indiferent de nava pe care ai ales-o, regulile din X-Wing înlesnesc un joc rapid şi „furios”, care te aruncă în mijlocul celor mai crâncene încleştări din Războiul stelelor.

  Fiecare tip de navă are propriul său cadran, care este folosit pentru a alege în secret o manevră şi o viteză de execuţie pentru fiecare tură de joc. După ce acțiunile au fost selectate, fiecare cadran este dezvăluit iar tactica aleasă este pusă în practică. Aşa că, fie că te năpusteşti asupra inamicului ciuruindu-i scuturile cu o ploaie de lasere, fie dansezi în jurul său încercând să îţi fixezi ţinta, vei avea controlul deplin asupra navei tale pe tot parcursul tensionatelor dueluri aeriene.

  Star Wars: X-Wing soseşte cu trei misiuni unice, fiecare dintre ele având propriul set de condiţii de victorie şi reguli speciale și o gamă largă de misiuni din care doar piloţii ageri şi versatili, care ştiu să folosească un arsenal vast de tactici, vor ieşi victorioşi. Mai mult, niciun joc nu va semăna cu altul, graţie unei multitudini de opţiuni de personalizare, manevre variate şi posibile deznodăminte. Spre exemplu, avariile provocate sunt determinate prin aruncări de zar, şi aplicate cu ajutorul unui teanc de cărţi de avarie amestecate în prealabil. Sau, în cazul anumitor lovituri suferite de nava ta, va trebui să tragi o carte care desemnează o anumită penalizare. De pildă, poate că sistemul tău de control al propulsiei a fost avariat, afectându-ţi abilitatea de a executa anumite manevre. Sau poate că o defecţiune a armelor survenită în cel mai prost moment posibil îţi va limita capacităţile ofensive. Sau, şi mai rău, poate că pilotul tău a fost rănit, fiindu-i afectată puterea de concentrare asupra luptei pe viaţă şi pe moarte în care a fost prins…

  Setul de bază Star Wars: X-Wing include tot ce vă trebuie să începeţi duelul spaţial: scenarii de luptă, cărţi şi miniaturi de nave complet asamblate şi pictate. Însă, mai mult decât atât, setul de reguli uşor de învăţat pune bazele unui sistem de joc la care poţi adăuga (cu ajutorul extensiilor) navele şi personajele tale preferate din universul Războiului stelelor.

  Un joc recomandat pentru 2 jucători cu vârsta de la 14 ani în sus.

   

  Gratuit cu abonament
 • Casa Familiei lego-duplo-10835

  Crează scene din viața reală în LEGO® DUPLO® Casa Familiei: o lume ușor de recunoscut cu figurine DUPLO moderne. Există oportunități de joacă nelimitate în această casă ușor de construit – copilașii se pot distra practicând activități și obiceiuri, de la sculatul de dimineață, prepararea și luarea mesei, până la spălarea mașinii. Privește cum își dezvoltă abilitățile de joacă pe roluri, interpretând scene din viața de zi cu zi, cu trei figurine DUPLO.

  Gratuit cu abonament
 • PUZZLE 3D PRINTESELE DISNEY

  Construiti un fascinant puzzle 3D cu piese curbate, pliate sau plate. Precizia fiecarei piese din plastic asigura o stabilitate extraordinara fara sa fie nevoie de lipici! Accesoriile suplimentare asigura finalizarea puzzle-ului pentru obtinerea unei superbe constructii.

  AVERTISMENT! Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici, ce pot fi inghitite si pot duce la sufocare.

  Gratuit cu abonament
 • Parc mare de distractii (10840)-LEGO DUPLO-Acum 0 Lei prin abonamentele Evertoys-Lego on Demand

  Interpreteaza scene distractive de weekend in familie cu figurine moderne LEGO DUPLO, la Marele parc de distractii colorat si stralucitor. Copilasii vor adora sa construiasca Roata Ferris si sa o invarta pentru a privi forfota masinilor, sa roteasca caruselul cu functie de roata dintata si cei patru cai de calarit, si sa se joace iar si iar pe toboganele mari si valurite. Ei mai pot sa conduca micul tren si sa viziteze chioscul de inghetata, pot desprinde inghetata gigantica, dand-o mamicii sau taticului! Include cinci figurine DUPLO.

  Gratuit cu abonament
 • Parc de distractii - LEGO Duplo - 10841Parc de distractii - LEGO Duplo - 10841

  Ajută-ți copilașul să construiască emblematicul carusel de basm, jucând scene dintr-o zi distractivă în familie. Copilașii vor adora să rotească vârful caruselului pentru a privi cum se învârt cei patru cai. Distrează-te jucându-te pe roluri, și spunând povești în timp ce ei dau drumul figurinelor LEGO® DUPLO® pe tobogane, sau se îndreaptă către standul de bilete. Include patru figurine DUPLO.

  Gratuit cu abonament
 • Camion gigant (60180) - Gratuit prin abonamentul EvertoysCamion gigant (60180) - Gratuit prin abonamentul Evertoys

  Tureaza motorul si sari peste fiecare obstacol cu puternicul Camion gigant! Goneste in jurul stadionului pentru a prinde viteza, apoi indreapta-te spre rampa si apasa pe acceleratie! Flacarile sunt arzatoare, vei face oare saltul?

  Gratuit cu abonament
 • Domino Fantastico

  0 out of 5
  (0)

  Un traseu de piese domino cu totul special! Fanteziei tale nu e impusă nici o graniţă, poţi crea combinaţii infinite de dominouri pentru a te distra văzând cum prima piesă atinsă declanşează avalanşa spectaculoasă.

  Ai la dispoziţie nu doar 100 de piese viu colorate şi făcute din lemn de calitate ci şi de elemente de construcţie surpriză: poduri, şine, clopot şi altele.

  Copiii vor fi provocaţi să includă cât mai multe din aceste elememente în traseul pieselor de domino. Cine va construi cel mai original traseu? Dar cel mai lung? Dar cel mai rapid?

  Traseele de domino par mai simple decât sunt ele în realitate. Antrenează atenţia şi răbdarea şi dezvoltă capacitatea de estimare a distanţelor cât şi a principiilor cauză – efect. Dominourile ajută la concentrarea pe o anumită sarcină cu un scop precis şi bine definit.

  Un training binevenit pentru micuţii viitori Project Manager-i 🙂

   

  motricitate gandire-creativa

  Gratuit cu abonament
 • Iaht de curse (42074) - Gratuit prin abonamentul EvertoysIaht de curse (42074) - Gratuit prin abonamentul Evertoys

  Fii primul la linia de sosire cu uimitorul Iaht de curse. Aceasta reproducere LEGO Technic 2-in-1 cu detalii autentice are o schema de culori sportiva galben si albastru, panze frumos imprimate cu parame si vinciuri, si o carena detaliata. Roteste vinciurile orientand panzele pentru a folosi puterea vantului, manuieste roata sau bara carmei vasului pentru a controla directia, si pregateste-te de o calatorie pe apa la mare viteza! Reconstruieste-o pentru a crea un teribil Catamaran cu o multime de detalii realiste.

  Gratuit cu abonament
 • Animalutele din castelul regal-lego-disney-princess-41142Animalutele din castelul regal-lego-disney-princess-41142

  Dreamy, pisica prinţesei Aurora, şi Windflower, ratonul lui Pocahontas, şi-au invitat toţi prietenii la un bal la castelul regal al animăluţelor de la palat. Urcă în turnul de veghe – vezi cum vin oaspeţii? Ține un recital la pian, apoi urcă-te pe ringul de dans rotativ pentru a petrece noaptea dansând. După petrecere, fiecare animăluţ de la palat are propriul loc de dormit în castelul regal.
  Piese mici. Pericol de sufocare. Interzis copiilor sub 3 ani.

  Gratuit cu abonament
 • Brains Harta Comorii Pegasus SpieleBrains Harta Comorii Joc Pegasus Spiele

  Brains – Harta Comorii

  4.20 out of 5
  (5)

  Perfect pentru cei cu mintea ageră sau care vor să-şi antreneze capacitatea de a rezolva probleme. Un joc care va cere concentrare maximă, perseverenţă şi gândire logică.

  Planșele de joc din Brains: Harta Comorii conțin în total 50 de puzzle-uri logice, sub forma de hărți din care lipsesc anumite zone. Pentru a rezolva un puzzle, trebuie să decizi care din cele 7 cartonașe de joc se potrivesc pe planșa curentă de joc, însă trebuie să ții cont de anumite cerințe: laturile fiecărui cartonaș așezat trebuie să continue peisajul de pe cartonașele alăturate, râurile trebuie continuate respectând sensul de curgere al apei, unele drumuri trebuie să treacă neapărat pe lângă o comoară, altele pe lângă un sat, unele trebuie să unească simboluri identice, iar unele cartonașe trebuie traversate de mai multe ori de același drum.

  Conceptul simplu, apropiat de cel al jocului Sudoku, grafica elegantă, nivelele de dificultate crescătoare, faptul că poate fi jucat de un singur jucător, transformă Brains: Harta Comorii într-un cadou excelent și un preferat al amatorilor de jocuri logice!

   

  Gratuit cu abonament
 • Alege acum Feribot (60119) - LEGO City prin abonamentul la jucarii Evertoys - un singur pret lunar pentru toate seturile LEGOAlege acum Feribot (60119) - LEGO City prin abonamentul la jucarii Evertoys - un singur pret lunar pentru toate seturile LEGO

  Pregateste-te pentru inca o zi palpitanta in LEGO® City! Urca in masina si indreapta-te spre port. Coboara poarta si du masina pe feribot, apoi ajuta capitanul sa iasa din port. Da un telefon si programeaza urmatoarea ta intalnire de afaceri cand feribotul ajunge in port, apoi iesi cu masina de pe doc si porneste la drum!

  Gratuit cu abonament