Spielwarenmesse – Târgul de Jucării din Nürnberg 2016

De curând s-a încheiat cea mai importantă manifestare din domeniul comerţului cu jocuri şi jucării: Târgul de jucării din Nürnberg 2016. Ediţia din 2016 a depăşit toate aşteptările reunind expozanţi din 67 de ţări (inclusiv România) şi ajungând la un număr de 71.000 de vizitatori. Cifra este foarte mare având în vedere că e vorba mai ales de vizitatori specialişti în domeniu care vin în fiecare an la Nürnberg pentru a vedea ultimele trend-uri în materie de jocuri şi jucării dar şi să-şi pregătească portofoliul de produse pentru 2016.

Iar aceste trend-uri majore s-au îndreptat în 3 direcţii: jucării pentru “antrenarea minţii”, jocuri şi jucării pentru simularea activităţilor zilnice (joc de rol) şi jucăriile ca obiect de design.

Spielwarenmesse Nürnberg înseamnă şi decernarea premiului “Toy Award” pentru jocuri şi jucării, unul din cele mai importante premii din domeniu la nivel global. “Toy Award” se oferă pentru următoarele categorii: Baby & Infant, Preschool, Schoolkids şi Teenager & Family. În 2016 jocurile şi jucăriile câştigătoare au fost:

Globber 5 in 1 – O trotinetă versatilă, ideală pentru copii mici începând cu câteva luni şi până la 2-3 ani.

Junior Kit – Un kit de asamblare orginal, de curând patentat de Revell şi care e destinat copiilor între 3 şi 5 ani.

Bunch o Balloons – Mai degrabă un articol pentru petreceri al firmei Zuru, permite umplerea rapidă a până la 100 de baloane cu apă – concomitent!

KosmoBits – o combinaţie perfectă între un App digital şi o consolă externă de programare. Ideal pentru a învăţa adolescenţii interesaţi să scrie primele lor rânduri de cod informatic.

Ne bucurăm că în portofoliul nostru Evertoys poţi regăsi jucării premiate şi nominalizate la prestigiosul “Toy Award”, cum ar fi:

[custom_product style=”1″ title=”” id=”” sku=”HAPEE6007″ show_add_to_cart=”1″ show_sku=”0″ show_rating=”0″ show_label=”1″ show_categories=”1″]