Sortare:
Produse pe pagină::
 • Hot Wheels Crash Kit Circuit masini MattelHot Wheels Crash Kit Circuit masini Mattel

  Hot Wheels – Crush Kit

  5.00 out of 5
  (1)

  Eşti cel mai tare? Cel mai iute? Cel mai creativ? Cel mai distrugător? Acum ai şansa s-o dovedeşti! Setul de sine Crush Kit de la Hot Wheels™ ofera actiunea epica de Hot Wheels™ combinata cu caramizi tip Lego!

  Sunt peste 4 provocari de acrobatii cu peste 4 finaluri diferite. Lanseaza-ti masinile pe piste si sparge-ti drumul prin pereti de caramizi! Reconfigureaza-ti pista si caramizile in combinatii aproape nelimitate. Toate produsele incluse in set pot fi folosite in mai multe moduri, permitandu-ti sa inventezi singur acrobatii. Acest set coninte 3 bucati de piste portocalii, o pista curbata, peste 10 caramizi, 3 caramizi de trucuri, un lansator, mai multe parghii de prabusire si conectori plus un vehicul Hot Wheels™.

  Hot Wheels e o marcă Mattel şi oferă sute de maşinuţe din metal diferite şi seturi de joacă tip raliu pe elemenţi din plastic şi metal. Sunt seturile de maşinuţe cele mai apreciate la nivel mondial.

  Doar cu abonament
 • Balancing Board Race - Platforma echilibristica Erzi GermaniaBalancing Board Race - Platforma echilibristica Erzi Germania

  Un raliu complicat. Echilibru. Răbdare. Perseverenţă. Balancing Board-ul patentat de partenerul Evertoys este o placă din lemn solid, multiplu stratificat şi lăcuit în culori durabile care e construit ca un labirint pentru bile din lemn, cauciuc, plastic sau oţel.

  Placa este prevăzută în partea inferioară cu un cilindru din lemn pe care copilul (sau adulţii curajoşi) trebuie să balanseze placa stând pe ea în picioare. Trackboard-ul combină perfect joaca cu activitatea fizică şi antrenarea muşchilor picioarelor şi trunchiului.

  Va trebui să-ţi ţii echilibrul balansând pe un singur punct de contact cu podeaua! Apoi, după ce ai prins mişcarea, se introduce bila şi va trebui acum să încerci s-o rulezi cât mai fluent prin întregul traseu plin de intersecţii, curbe şi cercuri. Ai reuşit cu o bilă? Plictisitor? Ia încearcă cu două!

  Platformele de echilibristica create de Erzi Germania au devenit rapid obiecte de referinta in domeniul antrenarii echilibrului si a coordonarii motricitatii mari. Aproape fiecare muschi al corpului este pus la incercare in timpul folosirii elementelor tip Balance Board si Track Board. Platformele se compun dintr-o suprafata ultra rezistenta din lemn multiplu stratificat sub care e amplast un cilindru sau o bila din material solid, de multe ori semi-elastic. Suprafata platformei este lacuita si/sau are aplicate straturi speciale cu motive dinamice. Apoi este gravat in adancime cu santuri care mai de care mai intortocheate ce trebuie parcurse de bile din lemn. Bila poate fi controlata insa doar cu picioarele, balansand platforma intr-o miscare continua, cat mai coordonata. Design inregistrat Erzi Germania. Exista multe copii, insa acesta e originalul 🙂 Platforma sustine pana la 100 kg greutate corporala. Recomandam un maxim de 80 kg pentru o durata de utilizare cat mai lunga.

  Seria Balancing Board sunt jucării premiate care vor pasiona copiii! O adevărată provocare, ele sunt o modalitate excelentă de a antrena echilibrul dar şi capacitatea de concentrare şi perseverenţa.

  Poate susţine o greutate de până la 100 kg, deci copiii pot concura cu mama şi tata. (Doar că cei mici vor câştiga de fiecare dată).

  ATENŢIE !!
  Jucărie ce necesită abilităţi fizice. Pericol de rănire. A se folosi pe suprafeţe care nu alunecă. Recomandăm joaca sub supravegherea unui adult. INTERZIS sub 4 ani.

  Doar cu abonament
 • Circuit maşini vertical

  4.60 out of 5
  (5)

  Pe locuri, fiţi gata, start! Un circuit vertical pentru maşini, pe a cărui piste încap câte două maşinuţe, una lângă alta. Perfect pentru o cursă între frăţiori sau prieteni. Maşinile sar de pe o şină pe alta şi se apropie vertiginos de linia de sosire. Cine va câştiga?

  Culorile vii, materialul plăcut dar mai ales decoraţiunile haşurate de pe marginea circuitului vor capta atenţia copiilor.

  Joaca cu acest circuit îi va încuraja să înţeleagă şi să aplice concepte ca: “mai repede / mai încet”, “întrecere”, “primul / al doilea” etc. Vor învăţa de la sine şi ce înseamnă să te joci în alternanţă cu altcineva – “Acum e rândul tău!”

  Maşinuţele au în jur de 5 cm şi au un motiv spiralat aplicat pe roţi – pentru a vedea clar cât de rapide sunt!

  competente-sociale

  Doar cu abonament
 • Macara-gigant-lemn-goki-2Macara-gigant-lemn-goki
  SUPERTOY

  MACARA, cu M mare şi restul literelor la fel de mari! Totul e gigantic la această jucărie premium din lemn: înălţime de peste un metru, braţul are tot 1 metru lăţime. Roţile au anvelope din cauciuc şi întregul mecanism de ridicat/coborât funcţionează super-uşor. E visul oricărui mic constructor sau arhitect!

  Macaraua e uşor de montat şi stabilă, chiar dacă necesită un joc de rol mai atent un pic. Jucăria permite un joc de rol genial şi plin de activităţi “de şantier”.

  Perfectă pentru fete şi băieţi, Macaraua Gigant e confecţionată la standardele premium, marca Goki Germania, şi se va dovedi foarte stabilă şi uşor de manevrat.

  ATENŢIE !! Jucărie de dimensiuni mari şi greutate semnificativă (peste 8 kg). Are colţuri ascuţite. Interzis copiilor sub 3 ani. Pericol de rănire. Recomandăm ferm joaca sub supravegherea unui adult.
  Doar cu abonament
 • Un centru de activitate inginerească pentru fete şi băieţi deopotrivă. Învaţă să foloseşti unelte de bază (şurubelniţă, cheie, imbus) şi în acelaşi timp creezi ceva frumos: un model format din şuruburi mari, multicolore.

  Copiii vor fi înnebuniţi după această trusă de activitate dinamică. Se vor simţi provocaţi să inventeze noi şi noi modele. Le va plăcea în mod deosebit să descopere cum funcţionează un “Power Tool” şi câtă forţă trebuie aplicată unei piese pentru a o înşuruba sau debloca. Vor învăţa jucându-se cum să manipuleze cu atenţie şi precizie obiecte mari şi mici, ceea ce le va dezvolta capacitatea motrică. Vor putea urma şabloane cu modele (care le pot fi desenate chiar de părinţi) şi astfel îşi vor antrena acuitatea vizuală şi capacitatea de recunoaştere a modelelor repetitive (pattern recognition).

  Jucărie superbă pentru jocul în doi. (“Acum e rândul tău!”)

   

  motricitate gandire-creativa

  Doar cu abonament
 • Trenulet lemn Limerick GokiTrenulet lemn Limerick Goki

  O jucărie superbă din lemn masiv, lăcuit în culori frumoase şi calde. Un trenuleţ de peste 50 de cm lungime, al căurui vagoane sunt formate din forme geometrice diverse: cuburi, cilindri, triunghiuri etc.

  Îl poţi încărca sau descărca, îl poţi asambla ca un puzzle tridimensional, îl poţi trage sau împinge şi poţi chiar învăţa despre simpaticii pasageri: ursuleţul, leul, elefantul şi zebra.

  Încurajează copii să înveţe şi să simtă diferitele forme şi culori, sau să memoreze să să recunoască modelele pictate pe piesele trenului din lemn.

  O jucărie premium, marca Goki Germania, care va aduce multă bucurie celor mici.

   

  Doar cu abonament
 • geanta doctor cu telefongeanta doctor cu telefon

  Geantă Doctor cu Telefon

  5.00 out of 5
  (2)

  Pregătit pentru o consultaţie rapidă? Ascultăm cu stetoscopul, măsurăm temperatura, facem o injecţie… Dar ce e asta? Telefonul mobil sună cu o nouă urgenţă! Repede, tot instrumentarul la loc în gentuţă, şi fuga la următorul pacient!

  Include instrumentar medical de jucărie: stetoscop, termometru, seringă, pensete, foarfeca, ciocănel pentru reflexe, telefon mobil ş.a.

  Superb pentru jocul de rol, dar şi pentru învăţarea “uneltelor” unui doctor sau pentru a învinge teama de următoarea vizită la medic.

   

  Doar cu abonament
 • Dexter Descurcaretul jucarie interactiva excavator wowDexter Descurcaretul jucarie interactiva excavator wow

  Cu excavatorul mamut (peste 45 cm !!), Dexter elimină orice obstacol din calea sa. Sapă fundaţii, ajută la demolări, încarcă orice camion, deszăpezeşte orice stradă. E cel mai dibaci şi descurcăreţ excavatorist pe care l-ai întâlnit vreodată 🙂

  Excavator mare cu braţ mobil şi roţi funcţionale. Rulează printr-un motor cu fricţiune. Nu este nevoie de baterii.

  Seria de jucării marca WOW (Marea Britanie) e celebră şi apreciată pentru calitatea design-ului şi a materialelor folosite. Jucăriile sunt gândite să fie cât mai uşor şi sigur de mânuit de cei mici, dar în acelaşi timp să fie (aproape) indestructibile.

  Atenţie: JUCARIE DE INTERIOR! A nu se folosi afară.

  Doar cu abonament
 • HST Super Champion masina cu radiocomanda RC

  Maşină Safari cu radiocomandă destinată utilizatorului cu experienţă mică spre medie în lumea maşinilor şi vehiculelor RC. Vine cu comenzi şi performanţe de bază.

  Maşina este robustă şi uşor de manevrat. Radiocomanda are o rază de acţiune de cca. 40 de metri, suficientă pentru o distracţie indoor frumoasă. Se poate utiliza şi outdoor, însă va fi nevoie de respectarea distanţei maxime a radiocomenzii, iar puterea motorului nu este similară cu cea a maşinilor semi-profesioniste sau profesioniste.

   

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  HST Shield masina cu radiocomanda RC tip Transformers

  Robot, Autobot sau maşină? Vehicul cu radiocomandă şi mecanism de transformare din maşină în robot. Vehicul RC destinat utilizatorului cu experienţă mică spre medie în lumea maşinilor RC. Vine cu o baterie Li-Po cu încărcător USB.

  Maşina este uşor de manevrat. Radiocomanda are o rază de acţiune de cca. 30 de metri, suficientă pentru o distracţie indoor frumoasă. ATENŢIE: Utilizare EXCLUSIV indoors / interior. Jucăria se va deteriora dacă e utilizată on sau off road!

  HST Shield e gândită mai ales pentru cei care îşi doresc să facă primii paşi în domeniul RC. Copiii cu vârstele 6 – 10+ ani o vor îndrăgi instant şi vor explora rapid toate posibilităţile.

  Design placut, motor puternic și o telecomanda usor de manevrat cu 2 canale pe frecvenţă de 2.4 GHz.

  Atenţionare: INTERZIS copiilor sub 3 ani. Recomandăm utilizarea doar în interior, respectiv on-road. Motorul este de capacitate redusă, de aceea utilizarea outdoor va fi oarecum limitată.

  Doar cu abonament
 • Indisponibil

  Seria Design & Drill devine şi mai interactivă şi spectaculoasă: acum întregul set luminează noaptea făcând ca modelele create să devină adevărate creaţii SF! În plus Ledurile încorporate vor dansa în ritmul muzicii! Mai mult: şurubelniţa electrică inclusă este complet transparentă şi iluminată, vezi exact ce se întâmplă înăuntru când activezi motorul.

  Copiii vor fi înnebuniţi după această trusă de activitate. Se vor simţi provocaţi să inventeze noi şi noi modele. Le va plăcea în mod deosebit să descopere cum funcţionează un “Power Tool” şi câtă forţă trebuie aplicată unei piese pentru a o înşuruba sau debloca. Vor învăţa jucându-se cum să manipuleze cu atenţie şi precizie obiecte mari şi mici, ceea ce le va dezvolta capacitatea motrică. Vor putea urma şabloane cu modele (care le pot fi desenate chiar de părinţi) şi astfel îşi vor antrena acuitatea vizuală şi capacitatea de recunoaştere a modelelor repetitive (pattern recognition).

  Varianta Brightworks se pretează şi pentru utilizarea ca lumină nocturnă (durata limitată de baterii) făcută chiar de copil.

  Jucărie superbă pentru jocul singur sau în doi. (“Acum e rândul tău!”)

  Doar cu abonament
 • Ronnie Racheta jucarie interactiva wow

  Ronnie Rocket

  4.00 out of 5
  (1)

  O jucărie super-distractivă, cu un mecanism care va face racheta lui Ronnie să pornească un countdown palpitant şi să trepideze ca o rachetă veritabilă pe rampa de lansare!

  Motorul cu fricţiune se armează uşor, prin tragerea de mânerul aferent. Odată lăsat liber, mecanismul porneşte o numărătoare inversă vizibilă într-un hublou al rachetei. În acest timp racheta vibrează şi generează sunete specifice. Nu e necesară utilizarea de baterii.

  Seria de jucării marca WOW (Marea Britanie) e celebră şi apreciată pentru calitatea design-ului şi a materialelor folosite. Jucăriile sunt gândite să fie cât mai uşor şi sigur de mânuit de cei mici, dar în acelaşi timp să fie (aproape) indestructibile.

  Atenţie: Jucăria conţine un fir lung. Pericol de sufocare. Recomandăm joaca sub supravegherea unui adult.

   

  Doar cu abonament
 • Circuit vertical lemnCircuit vertical lemn

  Circuit Vertical Lemn

  4.60 out of 5
  (5)

  Un circuit vertical simplu, din lemn colorat care permite rularea de figurine geometrice de-a lungul şinelor înclinate pe verticală. E ideal pentru un prim contact cu obiecte mişcătoare, de mărimi şi forme diferite.

  Ajută la înţelegerea cauzalităţilor “Dacă împing aici, se va întâmpla asta”, este nepericulos pentru copii foarte mici (1,5 – 2 ani), nu produce mult zgomot şi e uşor de mutat în locaţii diferite.

  Brrr… Jucărie cu uşoare semne de uzură, dar perfect funcţională şi super-fun!
  Doar cu abonament
 • veggie tower jucarie lemn hapeveggie tower jucarie lemn hape

  Veggie Tower

  4.00 out of 5
  (2)

  Variantă amuzantă a clasicului joc Jenga! E nevoie de multă îndemânare pentru a aşeza legumele în aşa fel încât turnul să nu se prăbuşească prea repede.

  Piesele sunt din lemn solid, pictate în culori vii şi realizate în forme ce imită tot soiul de legume: morcovi, ardei, vinete, ceapă etc.

  Copiii vor iubi Turnul Veggie, atât pentru provocarea jocului, cât şi pentru că se vor distra identificând şi jucându-se cu legumele (mereu proaspete).

  Joc perfect pentru întreaga familie şi/sau pentru petreceri.

   

  Doar cu abonament
 • Quadrilla AutobahnQuadrilla Autobahn

  Quadrilla Autobahn

  4.50 out of 5
  (2)

  Autobahn” înseamnă în primul rând viteză nebună, nebună! O combinaţie de şine drepte şi acceleratoare mobile vor face din fiecare construcţie o adevărată cursă super rapidă. Circuitul pentru bile („Kugelbahn”, „Marble Run”) Autobahn face parte din renumita serie Quadrilla produsă de Hape Germania.

  Circuitele pentru bile sunt jocuri deosebit de apreciate mai ales pentru că îmbină excelent dezvoltarea simţurilor şi a motricităţii cu spiritul creator de care e nevoie pentru ridicarea construcţiilor. Copiii vor îndrăgi incredibil de mult atât procesul de creare a circuitului, cât şi rularea şi urmărirea bilelor.

  Jocul tip circuit pentru bile le conferă posibilitatea dezvoltării şi trăirii unei pasiuni pentru lucrul creat prin mâinle şi gândirea lor şi care le va da de fiecare dată un puternic sentiment de succes.

  În plus, circuitele Quadrilla se pretează excelent pentru activităţi comune în familie sau cu prietenii: părinţii pot construi circuitul împreună cu copiii lor, sau copii de diferite vârste pot organiza concursuri pentru circuitul cel mai original sau bila cea mai rapidă.

  Majoritatea pieselor sunt din lemn masiv, tratat cu lacuri bazate pe apă. Bilele sunt din material transparent incasabil, similar sticlei.

  Doar cu abonament
 • Revell Control Karoo Off Road

  Un off-road cu radiocomandă şi un design superb pentru primele incursiuni în lumea maşinilor şi vehicolelor radiocomandate. Karoo e un reprezentant excelent pentru seria “Control” al mărcii Revell Germania. Maşina e o replică fidelă la scara 1:20 a originalului şi vine cu comenzi şi performanţe de bază.

  Maşina convinge prin simplitate, este robustă şi uşor de manevrat. Radiocomanda are o rază de acţiune de 10 metri, suficientă pentru o distracţie indoor k lumea. Se poate utiliza şi outdoor, însă va fi nevoie de respectarea distanţei maxime a radiocomenzii, iar puterea motorului nu este similară cu cea a maşinilor semi-profesioniste sau profesioniste.

  Revell Karoo e gândită mai ales pentru cei care îşi doresc să facă primii paşi în domeniul RC. Copiii cu vârstele 7 – 10 ani o vor îndrăgi instant şi vor explora rapid toate posibilităţile.

  Karoo, cu anvelopele sale mari, profilate ajunge întotdeauna la destinație. Modelul la scara 1:20 ofera tot ce isi poate dori un tânăr pilot de masinute teleghidate: un design placut, motor puternic și o telecomanda usor de manevrat cu 2 canale 27 MHz. Să pornim intr-un turneu de aventura, împreună cu Karoo (40 MHz / 24494) (2x 1.5V AA și 1.5V x 4 baterii AA nu sunt incluse).

  Informatii tehnice:

  • Masinuta cu telecomanda, replica dupa original la scara 1:20.
  • Raza de actiune: max. 10 m
  • Frecventa telecomanda: 40 MHz
  • Număr canale: 2CH
  • Control direcţie: simplă, bracaj complet
  • Viteza maximă (teoretică) posibilă: 10 km/h

  Atenţionare: interzis copiilor sub 3 ani. Recomandăm utilizarea cu precădere în interior, respectiv on-road. Raza de acţiune a radiocomenzii este relativ mică şi motorul de capacitate redusă, de aceea utilizarea outdoor va fi oarecum limitată.

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Joc de aruncat inele lemnJoc de aruncat inele lemn

  Un joc clasic de îndemânare şi coordonare a mişcărilor. Inelele confecţionate din frânghie groasă şi rigidă trebuie aruncate de la distanţă pentru a nimeri ţintele din lemn. În funcţie de locul nimerit se vor acumula un anumit număr de puncte.

  Joc confecţionat din lemn, frumos finisat şi simplu de asamblat şi transportat. Ideal pentru dezvoltarea motricităţii şi a coordonării ochi-mână.

  Va oferi ore de distracţie frumoasă întregii familii şi prietenilor. Perfect pentru petreceri. Indoor şi Outdoor.

  Produs marca Goki.

   

  Doar cu abonament
 • Set Arhitectura din lemn - Poarta Brandenburg - jucarie lemn natur premium Erzi GermaniaSet Arhitectura din lemn - Poarta Brandenburg - jucarie lemn natur premium Erzi Germania

  Construieşte singur “Poarta Brandenburg”, unul din simbolurile arhitecturale ale Berlinului, în întregime din lemn! Setul se compune din piese din lemn lăsate predominant în culoarea lor naturală. Sunt uşor de mânuit, dar asamblarea structurii necesită atenţie şi răbdare.

  Seria Erzi-Architektur este o gamă educaţională nouă care ajută în special copiii cu vârsta între 5 şi 8 ani să-şi consolideze motricitatea fină, să dezvolte spiritul creativ şi vederea în spaţiu dar mai ales să exerseze răbdarea şi perseverenţa.

  Încurajează învăţarea atât a unor principii ale arhitecturii, cât şi a istoriei şi importanţei obiectivului construit.

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Tractor John Deere - jucarie de asamblatTractor John Deere - jucarie de asamblat

  Tractor John Deere

  5.00 out of 5
  (4)

  Tractoraşul e o replică 1:24 a celebrului utilaj marca John Deere. E o jucărie de asamblat şi jucat, fără să necesite adezivi, doar prin şuruburi speciale, incluse în set.

  Odată asamblat, tractorul e pregătit pentru munca pe câmp şi încărcătorul frontal e gata să fie folosit. Interiorul şi exteriorul sunt detaliate, unele parţi sunt mobile.

  Durata de asamblare (cel mai bine împreună cu un părinte): cca. 30 de minute.

  Setul e creat special pentru copiii în jurul vârstei de 4 ani, respectă capacităţile motrice ale micuţilor şi îi ajută să şi le dezvolte mai rapid.

  Copiii vor învăţa să lucreze cu unealta de asamblare inclusă în set iar manualul ilustrat îi va ajuta să-şi construiască rapid propria jucărie. E o experienţă de neuitat, atât pentru copil, cât şi pentru părinţii care îi ajută.

   

  Doar cu abonament
 • Geomag original Magicube Printese - Jucarie magnetica bebeGeomag original Magicube Printese - Jucarie magnetica bebe

  Din cuburi – Prinţese! O serie inovativă de la Geomag: cuburi magnetice într-o mărime perfectă pentru copii de vârste foarte mici. Originalul Swiss Made: Geomag Magicube face acum posbilă descoperirea magnetismului şi pentru cei mai mici curioşi.

  Jocul permite combinarea cuburilor şi apoi aplicarea de clips-uri magnetice astfel incat sa se poata construi nenumarate structuri sau figurine. Stimuleaza creativitatea, dezvoltă abilitatile manuale, motricitatea dar şi capacitatea cognitivă. Ajută la intelegerea fortei magnetice din fizica, forta magnetica fiind o alta forta fundamentala a universului pe linga cea gravitationala.

  Acest set contine 11 cuburi magnetice si 24 de clipsuri magice care prezinta printese si multe elemente colorate.

  Cubul Geomag Magicube este noul sistem de constructie creat de Geomag, companie lider in jucariile magnetice. Geomag a reinventat jocul de constructie cu noi cuburi magnetice, facandu-l mai distractiv si, mai ales, magic! Cuburile pot fi atasate din toate partile si chiar raman suspendate! Acest lucru ajuta la realizarea unor constructii minunate, usor de asamblat pentru toata lumea, inclusiv pentru copii mici.

  Structurile sunt imbunatatite cu cleme Magic, realizate dintr-un material special de cauciuc care le permite sa fie atasate la cuburile magnetice, stimuland imaginatia si creativitatea copiilor cu personaje distractive si diverse elemente.

  Detalierea continutului se gaseste pe cutie, impreuna cu modele posibile de construit.
  Jucărie Geomag originală, patentată şi produsă în Elveţia.

  ATENŢIE !! Aceasta este o jucărie care conţine magneţi puternici. Nu folosiţi Geomag în apropierea cardurilor bancare, a dispozitivelor mobile sau echipamentelor medicale (de ex. Pacemaker). Recomandăm joaca sub supravegherea unui adult.
  Doar cu abonament