Sortare:
Produse pe pagină::
 • Indisponibil
  camion cauciuc satinat forme geometrice

  EduBox Grip & Feel I

  0 out of 5
  (0)

  Primele tale jucării care au un scop clar educaţional: Materiale diferite, forme variate şi primele încerări de coordonare a mişcărilor. Prima cutie din colecţia “EduBox Grip & Feel” îţi va aduce două jucării din lemn, una pentru descoperirea formelor cu ajutorul degeţelelor şi una care permite construirea primului tău turnuleţ simplu, în formă de Clown.

  Lemnul este completat de câteva mingi cauciucate şi texturate care vor antrena forţa din mânuţe şi o maşinuţă cauciucată care cuprinde forme geometrice ce trebuie asamblate.

   

  motricitate

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  EduBox Grip & Feel II

  EduBox Grip & Feel II

  4.00 out of 5
  (1)

  Simţurile copiilor se dezvoltă rapid, şi primele care contează sunt cel tactil şi motric. Cutia cu jucării educative EduBox “Grip & Feel II” va da posibilitatea copiilor mici să se joace cu 3 jucării deosebite pentru a recunoaşte forme şi suprafeţe variate.

  motricitateeducationalegandire-creativa

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  jucarie lemn premium turn forme geometrice stivuit

  EduBox Grip & Feel III

  5.00 out of 5
  (1)

  Colecţia “EduBox Grip & Feel” continuă cu un focus pe formarea primelor abilităţi de construcţie. Cutia cuprinde în jur de 50 de piese din lemn lăcuite frumos în culori şi modele dinamice şi un turn cu 4 elemente de forme şi culori diferite pentru exerciţii de stivuire.

  Componenta centrală a acestei cutii EduBox este un set de piese gigant din cauciuc natural care sunt perfecte pentru primele asamblări interconectate.

  Copii vor fi motivaţi în gândirea creativă şi îşi vor dezvolta capacităţile motricităţii mari, abilităţile de manipulare a obiectelor de dimensiuni variate dar şi capacitatea de identificare a formelor şi culorilor.

   

  bebe motricitate gandire-creativa

   

  Doar cu abonament
 • Ferma mea jucarie lemn premium de stivuit

  EduBox Grip & Feel IV

  5.00 out of 5
  (1)

  Lucrurile se complică… Rămânem parţial în domeniul construcţie, însă piesele din lemn lăcuit în culori vii au forme mai complicate, mai fine. Sunt mai mult chenare, decât blocuri clasice de construcţie ceea ce va fi o provocare nouă pentru mânuţele copiilor de 2 – 3 sau chiar 4 ani.

  Nu mai este chiar aşa simplă aşezarea pieselor, ele fiind mai pretenţioase pentru a-şi menţine echilibrul. Formele goale vor încuraja copiii să experimenteze variaţii noi de a le manevra şi asambla.

  Cutia cuprinde şi un labirint vertical cu bile, dar şi un puzzle din lemn tematic cu forme ce trebuie înşirate într-o ordine precisă.

   

  motricitate gandire-creativa

  Doar cu abonament
 • EduBox Grip & Feel V

  5.00 out of 5
  (2)

  Ce spui de nişte rechini şi lei pentru a-ţi dezvolta precizia în mişcări fine? Cutia a 5-a din colecţia “EduBox Grip & Feel” se concentrează pe motricitatea fină şi cuprinde 3 jocuri şi jucării interesante.

  Un leu pe care îl poţi asambla folosind doar şireturile colorate care vor fixa corpul şi blana leului. Atenţie însă: e nevoie de multă pricepere. Combinaţia plăcută între lemn, material textil şi fetru va ajuta copiii să descopere şi să înţeleagă diferenţele între materiale.

  După ce leul e asamblat, poţi încerca să pescuieşti… rechini! E mai complicat decât pare. Trebuie să ţii undiţa nemişcată şi s-o mânuieşti cu multă precizie ca să agăţi micii rechini din lemn.

  A treia jucărie e un set de cuburi, bile, piramide care trebuie înşirate cu migală.

   

  motricitate

  Doar cu abonament
 • broscuta echilibrista jucarie lemn premium

  Gata de grădiniţă? Pregătit să te descurci singur singurel? Te descurci să te legi la pantofiori? Dar să ţii lucrurile în echilibru? Ştii ce înseamnă să construieşti cu piatră adevărată?

  “EduBox Grip & Feel VI” te va ajuta să-ţi dezvolţi mai departe îndemânarea, dar şi să descoperi un material nou: piatra naturală. Cutia conţine doi pantofiori din lemn pe care poţi exersa în linişte ca să devii campionul sau campioana de viteză în grădiniţă la legarea şireturilor.

  După ce reuşeşti să balansezi broscuţele într-un echilibru precar, vei putea încerca să populezi şi apoi să salvezi Arca lui Noe care şi ea trebuie ţinută în echilibru perfect. Copiii vor învăţa despre diferenţele în greutate a pieselor din lemn şi despre precaritatea echilibrului.

  Însă vedeta acestei cutii EduBox este setul de piese de construcţie din piatră, marca ANKER. Va fi deosebit de interesant pentru copii să se joace cu aceste piese care au o textură, consistenţă şi culoare complet diferite faţă de orice jucărie clasică.

  Conţine piese din piatră naturală. Se recomandă supravegherea printr-un adult[/badge]

   

  motricitate gandire-creativa

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Set tactil joc memory tactil lemn premium

  EduBox Grip & Feel VII

  4.80 out of 5
  (5)

  O incursiune în lumea simţului tactil: cutia a 7-a din colecţia “EduBox Grip & Feel” e plină de surprize! O placă din lemn stratificat permite introducerea mânuţelor în doi saci în care se pot ascunde obiecte diverse. Copilul va trebui să identifice formele sau obiectele doar prin atingere fără să vadă sau să ştie ce-l aşteaptă.

  În cutie se află un set cu multe legume şi fructe din material plastic care sunt perfecte nu doar pentru jocul tactil, ci şi pentru jocul de rol al copiilor.

  În plus am inclus un săculeţi cu multe piese care au încastrate multe materiale şi texturi diferite: textil, piatră, piele, sticla etc. etc. Piesele din săculeţ sunt lucrate cu grijă şi pot fi folosite şi separat, ca un “Joc Memory” tactil. Se întorc toate pe dos şi copilul trebuie să-şi reamintească poziţiile în care se află, formând perechi de materiale similare.

  Jucăriile sunt ideale pentru a fi “jucate” împreună cu părinţii sau frăţiorii/surioarele mai mari.

   

  Cognitiv

  Doar cu abonament
 • Indisponibil

  Acum e nevoie de îndemânare maximă! Cutia cu numărul 8 din colecţia “EduBox Grip & Feel” conţine un joc labirint clasic din lemn care are o placă mobilă pe care copiii trebuie s-o încline în aşa fel încât să parcurgă traseul labirintului cu o bilă de oţel.

  O placă compusă din două părţi în formă ovală este al doilea labirint care va ajuta la dezvoltarea continuă a motricităţii fine. De data aceasta copilul trebuie să balanseze placa în mâini şi să ţină cont în acelaşi timp de faptul că sunt, de fapt, două plăci care nu trebuie să se separe.

  Al treilea labirint trebuie rezolvat balansând-ul din picioare. E nevoie de multă răbdare şi control pentru a reuşi rularea fluentă a bilelor pe canalele labirintului.

   

  motricitate rezolvare-probleme

  Doar cu abonament