Sortare:
Produse pe pagină::
 • Crocodilul fericit jucarie echilibru lemn premium GokiCrocodilul fericit jucarie echilibru lemn premium Goki

  Crocodilul Fericit

  5.00 out of 5
  (1)

  Crocodil verde, verde, râde de s-a dat pe spate, abia îşi mai ţine echilibrul. Un joc pentru dezvoltarea motricităţii şi a simţului echilibrului. Jucătorii vor trebui să aşeze plăcuţe şi beţe din lemn pe burta crocodilului. Probabil că îl gâdilă, şi de aceea râde în continuu 🙂

  Un zar indică următoarea mutare şi trebuie să ai grijă ca fragilul turn ce se formează să nu se prăbuşească.

  Jucărie premium, marca Goki Germania, rezistentă şi fabricată din lemn masiv.

  Doar cu abonament
 • Hape Basic Builder Constructii din lemn set mic Hape

  Hape Basic Builder

  0 out of 5
  (0)
  Construţii creative din lemn. Inventează noi şi noi obiecte, înşurubează, dezşurubează, îndoaie, potriveşte, sortează. Un mini univers de bricolat în mod creativ.

  Set cu conectori care incurajeaza copilul sa construiasca si… iar sa construiasca! Posibilitatile de combinare a pieselor sunt infinite, lasand copilul sa invete prin incercare, stimuland imaginatia si creativitatea. Jucaria contine si cateva idei cu care sa incepeti.

  Este o jucarie educativa excelenta pentru a dezvolta abilitatile creative, dexteritatea, coordonarea ochi-mana si manipularea obiectelor, rezolvarea problemelor prin logica, potrivire, relatii spatiale, gandire critica si intelegera cauzei si a efectului. Incurajeaza jocul de rol, prin invitatia de-a crea povesti in jurul rezultatelor constructiei.

  Doar cu abonament
 • Turn sortare forme si culori Erzi EvertoysTurn sortare forme si culori Erzi Evertoys 42537

  Set clasic de potrivire a unor forme din lemn pe tije verticale. Tijele sunt fixate pe un soclu din lemn stratificat, frumos finisat si ceruit. Copiii vor trebui sa insire figurinele din lemn intr-o ordine anume. De exemplu le pot sorta dupa forma (masinuta, semiluna etc.) sau dupa culoare sau dupa o alta alternanta.

  Descoperirea tactila si vizuala a diferitelor forme si materiale este esentiala in dezvoltarea copiilor. Jucariile concepute de profesionisti in pedagogie vor accentua si sprijini aceasta dezvoltare. Copiii sunt incurajati nu doar sa mute piesele dintr-o parte in alta, ci ei vor incepe sa le numeasca, sa le identifice doar prin atingere si isi vor imbunatati rapid coordonarea ochi-maini.

  Figurinele din lemn sunt mari si usor de mainuit chiar si de cei mai mici. Lacul colorat este ecologic, bazat pe apa si complet inofensiv pentru copii. Pot fi jucate si ca figurine/forme individuale, independent de soclul cu tije.

  Evertoys Tips & Tricks: pentru copiii mai maricei (3 ani) incercati jocul de tipul “muta masinuta albastra de pe prima coloana pe ultima fara sa dai jos alte figurine”.

  Doar cu abonament
 • Animal Express - trenulet lemn hapeAnimal Express - trenulet lemn hape

  Animal Express

  5.00 out of 5
  (1)

  Un trenuleţ amuzant din lemn care transportă animalele junglei. Piesele sunt suficient de mari pentru a fi mânuite cu uşurinţă chiar şi de mânuţele cele mai mici. În plus faţă de figurinele cu animale, vagoanele se alcătuiesc din forme geometrice variate, care trebuie potrivite.

  Totul e viu colorat şi produs din lemn solid şi finisat cu mare grijă.

  O jucărie deosebit de frumoasă al producătorului Hape din Germania. Ajută la dezvoltarea motricităţii, dar şi a fanteziei copiilor şi încurajează jocul de rol.

   

  Doar cu abonament
 • Triple Play Train jucarie lemn HapeTriple Play Train jucarie lemn Hape

  Triple Play Train

  0 out of 5
  (0)

  Trenuleţ de tras, din lemn, care permite o sumedenie de activităţi pentru cei mici. Tragi, împingi, reconfigurezi, numeri, asculţi…

  Totul e viu colorat şi produs din lemn solid şi finisat cu mare grijă.

  O jucărie deosebit de frumoasă al producătorului Hape din Germania. Ajută la dezvoltarea motricităţii, dar şi a fanteziei copiilor şi încurajează jocul de rol.

   

  Doar cu abonament
 • Hape Architetrix set constructie bambusHape Architetrix set constructie bambus

  Pregătește-te să conectezi, să îndoi, să întinzi, să construiești cele mai năstrușnice structuri din bambus! 75 de bețe din bambus frumos finisat pot fi interconectate cu 22 de conectori multipunct din plastic flexibil. Sistemul Architetrix de la Hape e jucăria ideală pentru antrenarea spiritului creativ, dar și pentru înțelegerea principiilor fundamentale ale architecturii și ale geometriei în spațiu.

  Începi prin asamblarea de forme bi-dimensionale, și apoi adaugi conectori și tije din bambus până ajungi la arhitectura imaginată. Continuă și explorează toate dimensiunile, în sus, în jos sau înspre lateral. Construiește turnuri de peste un metru înălțime sau arcade și poduri peste fluvii și canioane.

  Proiectează și crează clădiri, căsuțe, catedrale, vehicule, globuri sau oricare altă idee ți-ar veni. Architetrix nu-ți impune aproape nici o limită.

  Atenție: pentru că jucăria conține piese detașabile mici, este interzisă copiilor sub 3 ani.

   

  motricitate Jucării Evertoys care dezvoltă capacitatea cognitivă a copiilorJucarie care incurajeaza si dezvolta gandirea creativa Jucarii pentru constructie si asamblare: LEGO, Playmobil, Eitech, Meccano etc.

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Cutie senzoriala mica Leea ToysCutie senzoriala mica Leea Toys

  O cutie cu 4 uşiţe şi încuietori multiple, jucărie educativă tip Montessori pentru antrenarea simţului tactil şi a preciziei motrice, dar şi pentru a te distra cu propriul tău “loc ascuns” sau seif!

  Cutiuta cu usite si inchizatori atrage copiii de la prima vedere atât prin formă şi culoare cât şi masivitatea lemnului şi ofera numeroase posibilitati de joaca si dezvoltare.

  Compartimentul e ideal pentru a ascunde diferite obiecte înăuntru şi pentru a încerca să le recunoaşteţi doar prin atingere, prin deschiderea obturată de materialul textil.

  Inchizatorile de diferite complexitati permit copilului sa isi exerseze motricitatea fina si sa invete lucruri practice. Usitele colorate sunt atractive si permit jocuri care ajuta la invatarea culorilor

  Structura deosebita a cutiei, cu mai multe deschideri care ajung in acelasi loc dezvolta gandirea spatiala.

  Deschiderile obturate cu material textil din capacul cutiei sunt o inovatie a producătorului Leea Toys. Cu ajutorul lor cutia dobandeste functia de cutie a permanentei obiectului si permit realizarea de activitati care dezvolta stereognozia- recunoasterea obiectului prin simtul tactil.

  AVERTIZARE: Produsul conţine părţi componente mici, care se pot desprinde la utilizarea foarte intensivă. Atenţie! Include o sfoară/şiret. Recomandăm “joaca împreună” cu părinţii. Obligatoriu joaca sub supravegherea unui adult pentru copiii sub 3 ani.

   

  Doar cu abonament
 • Scaunele echilibrate joc echilibru lemn GokiScaunele echilibrate joc echilibru lemn Goki

  Scaunele Echilibrate

  4.00 out of 5
  (1)

  Joc distractiv în care trebuie să aşezi scaunele în structuri cât mai complicate. Atenţie însă: construcţiile devin din ce în ce mai fragile pe măsură ce le înalţi. Cine va ridica cel mai înalt turn din scăunele?

  Scaunele sunt din lemn superb lăcuit şi au o înălţime de cca. 7 cm. Jocul antrenează atenţia la detalii, motricitatea fină dar şi persevernţa copiilor.

  Joc premium, marca Goki Germania.

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Circuit vertical lemnCircuit vertical lemn

  Circuit Vertical Lemn

  4.60 out of 5
  (5)

  Un circuit vertical simplu, din lemn colorat care permite rularea de figurine geometrice de-a lungul şinelor înclinate pe verticală. E ideal pentru un prim contact cu obiecte mişcătoare, de mărimi şi forme diferite.

  Ajută la înţelegerea cauzalităţilor “Dacă împing aici, se va întâmpla asta”, este nepericulos pentru copii foarte mici (1,5 – 2 ani), nu produce mult zgomot şi e uşor de mutat în locaţii diferite.

  Brrr… Jucărie cu uşoare semne de uzură, dar perfect funcţională şi super-fun!
  Doar cu abonament
 • Un joc original pentru dezvoltarea echilibrului, produs din lemn de cea mai înaltă calitate. Materialul finisat cu grijă şi forma jucăuşă de albină vor trezi rapid interesul copiilor. Vor vrea să experimenteze cu această Albinuţă şi să încerce să ruleze bilele de oţel prin labirint.

  Jucăria este gândită pentru a te ajuta să te concentrezi şi să-ţi impui noi şi noi obiective din ce în ce mai dificile: treci cu bila de oţel doar prin conturul exterior, fără să “cazi” în intersecţie; încearcă s-o iei prin colţurile scurte; cât de rapid te mişti fără să scapi bila? etc. etc.

  Ai reuşit cu o bilă? Ok, acum încearcă cu două concomitent! Pare mai simplu decât este!

  Antenele albinuţei au incorporaţi magneţi pentru păstrarea în siguranţă a bilelor atunci când nu te joci.

   

  motricitate

  Doar cu abonament
 • Labirint magnetic care îi va surprinde şi intriga pe cei mici. Labirintul e compus dintr-un corp principal din lemn acoperit de un material plastic transparent. Înăuntru sunt prinse bile colorate pe care copilul trebuie să le ghideze pe drumurile întortocheate ale labirintului. Nimic deosebit până acum. Atractivitatea jocului vine însă din faptul că bilele nu vor fi atinse niciodată direct, ci “împinse” prin forţa magnetului conţinut într-o baghetă “magică”.

  Dezvoltându-şi dexteritatea în joacă, copii vor încerca noi şi noi variante de a rula bilele spre zonele de sosire: fiecare bilă va trebui să ajungă în lăcaşul aferent culorii sale, adică în vehicolul a cărui culoare corespunde cu bila. Atenţie însă la cercul din mijloc!

  Promovează şi dezvoltă puternic motricitatea fină, coordonarea mână-ochi şi rezolvarea problemelor. Copiii vor învăţa despre cauză şi efect şi vor discerne primele mistere ale magnetismului!

  Labirintul este “dintr-o singură bucată”, iar bagheta magnetizată e ataşată printr-un fir ca să nu se piardă. Dacă însă e nevoie, bagheta poate fi desprinsă de jucărie.

  E o jucărie ideală de luat în călătorii sau în vizite, sau pentru petreceri pentru copii mici. Prichindeii vor îndrăgi culorile vii şi grafica dinamică şi vor fi fascinaţi de mişcarea miraculoasă a bilelor şi majoritatea vort petrece ore în şir încercând noi şi noi modalităţi de rezolvare a labirintului. Călătoria cu maşina la mare va căpăta dintr-o dată o nouă dimensiune: liniştea 🙂

   

  motricitate rezolvare-probleme petreceri

  Doar cu abonament
 • Circuitul Rock n Roll jucarie lemn premium GokiCircuitul Rock n Roll jucarie lemn premium Goki

  Circuit pentru bile cu formă neobişnuită. Compact şi frumos colorat circuitul Rock & Roll rostogoleşte bilele din interiorul său în mai multe feluri, de fiecare dată surprinzătoare pentru cei mici.

  Joaca este întreţinută de sunetele diferite, dar şi de mişcarea neuniformă a întregului ansamblu. Uşor de mânuit şi foarte educativ şi distractiv pentru copiii mici.

  Jucărie premium, marca Goki Germania, rezistentă şi fabricată din lemn masiv.

  Doar cu abonament
 • Set tactil lemn

  4.50 out of 5
  (2)

  Multe forme diferite în tot atâtea culori vii şi durabile. Colţuri, margini, vârfuri, curbe – o varietate excelentă pentru a încerca să “simţi” şi să identifici forma fără să o vezi.

  Ideal pentru a învăţa şi interpreta diferenţele între culori şi forme. Setul permite şi antrenarea îndemânării şi motricităţii fine, conţinând o bază de lemn şi un şiret pentru a permite copiilor să înşire şi să construiască cu piesele frumoase din lemn.

  Pentru activitatea didactică însoţită de mama sau tata, setul tactil conţine şi cartoane cu exerciţii de potrivire şi logică perfecte pentru antrenarea şi dezvoltarea puterii de concentrare, a motricităţii şi a memoriei.

   

  Cognitiv motricitate

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Perplexus Epic joc indemanare Spinmaster

  Poţi cuceri labirintul imposibil? Un joc cu adevărat epic prins într-o sferă transparentă uşor de manevrat. Garantat va crea dependenţă şi aproape sigur te va ambiţiona să încerci din nou, şi din nou, şi din nou…

  Perplexus Epic de la Spin Master este un joc solo bazat pe dexteritate într-un labirint 3-D în care jucătorul trebuie să manevreze o mică bilă pentru a depăşi diverse bariere înăuntrul unei sfere transparente, orice mişcare greşită trimiţând bila înapoi la zona de start sau în cel mai fericit caz într-o zonă intermediară.

  Un total de 125 de bariere (provocări) trebuie depăşite pentru a rezolva un labirint aproape imposibil de rezolvat. Copiii vor dezvolta o perseverenţă aparte şi îşi vor antrena vederea în spaţiu, dar şi înţelegerea cauză-efect.

  Un joc de îndemânare superb, antrenant, uşor de început dar greu de terminat 😉

  Doar cu abonament
 • Turnul cu Ciocan jucarie lemn percutie GokiTurnul cu Ciocan jucarie lemn percutie Goki

  Când ai un ciocan, totul în jur devine un cui 😉 Un turn din lemn solid, cu bile multicolore mari, ce trebuie lovite cu străşnicie pentru a se deplasa pe următoruln nivel. Însă asta nu e totul: întreaga structură e ţinută laolaltă de fire elastice, trase prin interiorul coloanelor din lemn. Cu puţină dibăcie vei putea aplatiza întregul turn. Reuşeşti?

  Copiii între 1 şi 3 ani vor îndrăgi la maxim jucăria: e lăcuită în culori primare strălucitoare, e perfectă pentru antrenarea motricităţii, necesită un pic de perspicacitate şi, cel mai important, se loveşte cu ciocanul 😀

  Pucărie lemn premium Goki Germania.

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Jucarie magnetica - trasee si masinute Smartmax Basic StuntJucarie magnetica - trasee si masinute Smartmax Basic Stunt

  Setul magnetic Basic Stunt, special creat pentru copii mici, permite asamblarea de trasee pentru a rula masinutele incluse in set. Seria Smartmax conţine piese magnetice destinate celor mai mici constructori.

  Atractia magnetilor este pur si simplu irezistibila pentru copii, iar SMARTMAX® le permite să exploreze lumea fascinantă a magnetismul într-un mod sigur. Piesele gigant sunt o jucarie ideala pentru copiii mai mici, care se vor juca si vor invata despre atragerea si respingerea magnetilor. Cei mari for putea maximiza distractia construind turnuri, poduri si alte structuri XL.

  Perfect pentru vârste începând deja de la 3 ani.

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Cub educativ lemn discovery box hape

  Un cub multifuncţional premium, marca Hape. Cubul din lemn este colorat în culori vii şi oferă multiple variante de învăţare şi joacă. E un adevărat centru de activităţi pentru copiii mici între 1 – 3 ani.

  Centrul de Activităţi din lemn este conceput ca un cub solid din lemn, peste care e ataşat un mic labirint motric vertical. Fiecare latură a cubului propune alte activităţi:

  • Abac pentru încurajarea număratului
  • Ceas colorat în stilul curcubeului
  • O figurină haioasă, rotativă, pentru abilităţi manuale
  • O oglindă circulară (incasabilă)
  • Antrenarea motricităţii pe spiralele labirintului vertical.

  Cubul e astfel plin de activităţi captivante care antreneaza abilitatile cognitive, vizuale si tactile. Deasupra cutiei se afla doua labirinturi: unul simplu si unul incolacit, in total avand 12 piese. Una dintre cele patru fete are un abac cu patru randuri care incurajeaza numaratul si calculatul. Un ceas colorat in stilul curcubeului si niste ochi haiosi au rolul de a amuza si in acelasi timp de a antrena abilitatile manuale ale copilului. O mica oglinda il va lasa pe copil sa-si vada propria reflexie.

  Copiilor le va plăcea să sorteze şi să numere piesele abacului din lemn frumos lăcuit, să învârte faţa ceasornicului, dar mai ales să plimbe piesele pe căile labirintului vertical.

  Împreună cu părinţii vor putea învăţa deosebirea de forme geometrice, să înţeleagă principiile cauză şi efect şi chiar să se familiarizeze cu cadranul unui ceas.

  Jucărie frumoasă pentru dezvoltarea motricităţii dar şi a gândirii logice.

   

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  casuta de construit susibelle goki jucarie lemn premiumcasuta de construit susibelle goki jucarie lemn premium

  Cât de repede vei reuși să potrivești formele pentru a ridica o căsuța din lemn? Începi doar cu o bază pe care trebuie așezate rând pe rând piesele potrivite.

  Susibelle este o colecție de jucării premium din lemn produse de Goki Germania care se adresează mai ales copiilor mici. Căsuța de construit se compune din mai multe piese cu forme diferite care trebuie potrivite fiecare în mod succesiv până la asamblarea completă a unei case din lemn.

  Lemnul este lăcuit în culori puternice și are decorații drăguțe de fluturi și păsări.

  Încurajează dezvoltarea motricității, a perseverenței dar și atenția pentru detalii.

  Goki este una din mărcile cele mai apreciate din Germania și la nivel mondial, lider în fabricarea de jucării premium din lemn provenit exclusiv din păduri controlate și regenerate. Toate piesele sunt finisate manual și au culori fascinante pentru copii.

   

  motricitate rezolvare-probleme

   

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Corbul si livada - Obstgarten - joc cognitiv copii - Haba GermaniaCorbul si livada - Obstgarten - joc cognitiv copii - Haba Germania

  Corbul şi livada

  5.00 out of 5
  (2)

  Doamne, ce corb obraznic! Tot timpul ne fură fructele cele mai frumoase din livadă! Copiii vor trebui să culeagă rapid merele, cireşele, perele şi prunele din pomi şi vor avea nevoie şi de un strop de noroc ca să adune totul în coşuleţ.

  Oare vor reuşi să recolteze tot, înainte de revenirea corbului?

  Un joc cooperativ în care poţi câştiga doar dacă colaborezi cu ceilalţi jucători.

  Perfect pentru:

  • recunoaşterea şi numirea culorilor şi a simbolurilor
  • motricitatea fină, îndemânare, gândire rapidă
  • spirit de colaborare

   

  Joc premium – marca HABA Germania.

   

  Instrucţiuni în: DE, FR, EN, IT

   

  Joc distins cu Spiel Gut Germania

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Nila - Omida cu rotite jucarie de tras Goki lemnNila - Omida cu rotite jucarie de tras Goki lemn

  Nila, Omida cu Rotiţe

  4.00 out of 5
  (1)

  Jucărie de tras pentru copii mici, simpatică şi dinamică. Omida din lemn e lungă şi rotiţele ei colorate vor motiva copilul să-şi continue drumul.

  Jucăria este din lemn de calitate şi durabil, lăcuit în culori vii şi netoxice. O sfoară/şiret permite trasul omidei Nila.

  Jucăriile de tras sunt gândite pentru antrenarea motricităţii mari. Copiii sunt încurajaţi să se plimbe, dar şi să-şi împartă atenţia între drum şi jucărie. Mecanismul simplu prin care melcii se mişcă îi îndeamnă pe copii să înţeleagă principii de bază ale cauzalităţilor.

  Jucărie marca Goki, Germania.

  Doar cu abonament