Sortare:
Produse pe pagină::
 • Hape animale magnetice jucarie bambusHape animale magnetice jucarie bambus

  Animale Magnetice

  4.50 out of 5
  (2)

  O tablă mare și albă, piese din bambus colorate în nuanțe plăcute, magneți. E punctul de pornire pentru o călătorie creativă în lumea animalelor. Setul din bambus ecologic vine însoțit de o broșură cu multe exemple de figuri ce pot fi potrivite pe tabla de joc.

  Piesele din materialul plăcut texturat au aplicată o suprafață magnetizată, ce se va atașa de suprafața tablei de joc. Copiii pot încerca să refacă desenele din manual, sau își pot exersa creativitatea și imaginația.

  Puteți chiar organiza un mic concurs în familie: cine potrivește primul animalele din broșura cu modele? Sau puteți așeza forma unui animal pe tabla magnetică, iar copiii trebuie să recunoască despre ce animăluț este vorba.

  Jucăria face parte din seria de jucării și jocuri din bambus, un material extrem de prietenos și interesant pentru copii. Se mânuiește cu ușurință chiar și de mânuțe foarte mici.

  Atenție: pentru că jucăria conține piese detașabile mici, este interzisă copiilor sub 3 ani.

   

  Atentie - jucarie interzisa pentru copii sub 3 animotricitateJucarie care incurajeaza si dezvolta gandirea creativa

  Doar cu abonament
 • Balancing Board Race - Platforma echilibristica Erzi GermaniaBalancing Board Race - Platforma echilibristica Erzi Germania

  Un raliu complicat. Echilibru. Răbdare. Perseverenţă. Balancing Board-ul patentat de partenerul Evertoys este o placă din lemn solid, multiplu stratificat şi lăcuit în culori durabile care e construit ca un labirint pentru bile din lemn, cauciuc, plastic sau oţel.

  Placa este prevăzută în partea inferioară cu un cilindru din lemn pe care copilul (sau adulţii curajoşi) trebuie să balanseze placa stând pe ea în picioare. Trackboard-ul combină perfect joaca cu activitatea fizică şi antrenarea muşchilor picioarelor şi trunchiului.

  Va trebui să-ţi ţii echilibrul balansând pe un singur punct de contact cu podeaua! Apoi, după ce ai prins mişcarea, se introduce bila şi va trebui acum să încerci s-o rulezi cât mai fluent prin întregul traseu plin de intersecţii, curbe şi cercuri. Ai reuşit cu o bilă? Plictisitor? Ia încearcă cu două!

  Platformele de echilibristica create de Erzi Germania au devenit rapid obiecte de referinta in domeniul antrenarii echilibrului si a coordonarii motricitatii mari. Aproape fiecare muschi al corpului este pus la incercare in timpul folosirii elementelor tip Balance Board si Track Board. Platformele se compun dintr-o suprafata ultra rezistenta din lemn multiplu stratificat sub care e amplast un cilindru sau o bila din material solid, de multe ori semi-elastic. Suprafata platformei este lacuita si/sau are aplicate straturi speciale cu motive dinamice. Apoi este gravat in adancime cu santuri care mai de care mai intortocheate ce trebuie parcurse de bile din lemn. Bila poate fi controlata insa doar cu picioarele, balansand platforma intr-o miscare continua, cat mai coordonata. Design inregistrat Erzi Germania. Exista multe copii, insa acesta e originalul 🙂 Platforma sustine pana la 100 kg greutate corporala. Recomandam un maxim de 80 kg pentru o durata de utilizare cat mai lunga.

  Seria Balancing Board sunt jucării premiate care vor pasiona copiii! O adevărată provocare, ele sunt o modalitate excelentă de a antrena echilibrul dar şi capacitatea de concentrare şi perseverenţa.

  Poate susţine o greutate de până la 100 kg, deci copiii pot concura cu mama şi tata. (Doar că cei mici vor câştiga de fiecare dată).

  ATENŢIE !!
  Jucărie ce necesită abilităţi fizice. Pericol de rănire. A se folosi pe suprafeţe care nu alunecă. Recomandăm joaca sub supravegherea unui adult. INTERZIS sub 4 ani.

  Doar cu abonament
 • Crocodilul fericit jucarie echilibru lemn premium GokiCrocodilul fericit jucarie echilibru lemn premium Goki

  Crocodilul Fericit

  5.00 out of 5
  (1)

  Crocodil verde, verde, râde de s-a dat pe spate, abia îşi mai ţine echilibrul. Un joc pentru dezvoltarea motricităţii şi a simţului echilibrului. Jucătorii vor trebui să aşeze plăcuţe şi beţe din lemn pe burta crocodilului. Probabil că îl gâdilă, şi de aceea râde în continuu 🙂

  Un zar indică următoarea mutare şi trebuie să ai grijă ca fragilul turn ce se formează să nu se prăbuşească.

  Jucărie premium, marca Goki Germania, rezistentă şi fabricată din lemn masiv.

  Doar cu abonament
 • Turnul Complicat jucarie lemn GokiTurnul Complicat jucarie lemn Goki

  Turnul Complicat

  5.00 out of 5
  (1)

  Culori splendide, piese mari, uşor de mânuit, forme geometrice complexe. Toate trebuie potrivite corect pentru a construi şi reconstrui turnul. Treabă mai complicată decât pare la prima vedere, mai ales pentru cei mai mici.

  Oportunitate bună de a învăţa alături de bebe: culorile, diferitele forme ş.a. Va ajuta la dezvoltarea capacităţii de rezolvare a problemelor, dar şi a motricităţii fine.

  Jucărie premium, marca Goki Germania, rezistentă şi fabricată din lemn masiv.

  ATENŢIE: Conţine o tijă lungă din lemn. Pericol de rănire. Supravegherea din partea unui adult este recomandată.
  Doar cu abonament
 • Un centru de activitate inginerească pentru fete şi băieţi deopotrivă. Învaţă să foloseşti unelte de bază (şurubelniţă, cheie, imbus) şi în acelaşi timp creezi ceva frumos: un model format din şuruburi mari, multicolore.

  Copiii vor fi înnebuniţi după această trusă de activitate dinamică. Se vor simţi provocaţi să inventeze noi şi noi modele. Le va plăcea în mod deosebit să descopere cum funcţionează un “Power Tool” şi câtă forţă trebuie aplicată unei piese pentru a o înşuruba sau debloca. Vor învăţa jucându-se cum să manipuleze cu atenţie şi precizie obiecte mari şi mici, ceea ce le va dezvolta capacitatea motrică. Vor putea urma şabloane cu modele (care le pot fi desenate chiar de părinţi) şi astfel îşi vor antrena acuitatea vizuală şi capacitatea de recunoaştere a modelelor repetitive (pattern recognition).

  Jucărie superbă pentru jocul în doi. (“Acum e rândul tău!”)

   

  motricitate gandire-creativa

  Doar cu abonament
 • Hape Basic Builder Constructii din lemn set mic Hape

  Hape Basic Builder

  0 out of 5
  (0)
  Construţii creative din lemn. Inventează noi şi noi obiecte, înşurubează, dezşurubează, îndoaie, potriveşte, sortează. Un mini univers de bricolat în mod creativ.

  Set cu conectori care incurajeaza copilul sa construiasca si… iar sa construiasca! Posibilitatile de combinare a pieselor sunt infinite, lasand copilul sa invete prin incercare, stimuland imaginatia si creativitatea. Jucaria contine si cateva idei cu care sa incepeti.

  Este o jucarie educativa excelenta pentru a dezvolta abilitatile creative, dexteritatea, coordonarea ochi-mana si manipularea obiectelor, rezolvarea problemelor prin logica, potrivire, relatii spatiale, gandire critica si intelegera cauzei si a efectului. Incurajeaza jocul de rol, prin invitatia de-a crea povesti in jurul rezultatelor constructiei.

  Doar cu abonament
 • Cub educativ lemn discovery box hape

  Un cub multifuncţional premium, marca Hape. Cubul din lemn este colorat în culori vii şi oferă multiple variante de învăţare şi joacă. E un adevărat centru de activităţi pentru copiii mici între 1 – 3 ani.

  Centrul de Activităţi din lemn este conceput ca un cub solid din lemn, peste care e ataşat un mic labirint motric vertical. Fiecare latură a cubului propune alte activităţi:

  • Abac pentru încurajarea număratului
  • Ceas colorat în stilul curcubeului
  • O figurină haioasă, rotativă, pentru abilităţi manuale
  • O oglindă circulară (incasabilă)
  • Antrenarea motricităţii pe spiralele labirintului vertical.

  Cubul e astfel plin de activităţi captivante care antreneaza abilitatile cognitive, vizuale si tactile. Deasupra cutiei se afla doua labirinturi: unul simplu si unul incolacit, in total avand 12 piese. Una dintre cele patru fete are un abac cu patru randuri care incurajeaza numaratul si calculatul. Un ceas colorat in stilul curcubeului si niste ochi haiosi au rolul de a amuza si in acelasi timp de a antrena abilitatile manuale ale copilului. O mica oglinda il va lasa pe copil sa-si vada propria reflexie.

  Copiilor le va plăcea să sorteze şi să numere piesele abacului din lemn frumos lăcuit, să învârte faţa ceasornicului, dar mai ales să plimbe piesele pe căile labirintului vertical.

  Împreună cu părinţii vor putea învăţa deosebirea de forme geometrice, să înţeleagă principiile cauză şi efect şi chiar să se familiarizeze cu cadranul unui ceas.

  Jucărie frumoasă pentru dezvoltarea motricităţii dar şi a gândirii logice.

   

  Doar cu abonament
 • Labirint magnetic gigant pentru 2 copii. Distracţie magnetizată la puterea a doua! Copiii vor juca concomitent şi vor încerca fiecare să parcurgă cu bilele colorate întregul traseu. La intersectarea drumurilor, războiul este inevitabil!

  O jucărie care îi va surprinde şi intriga pe cei mici. Labirintul e compus dintr-un corp principal din lemn acoperit de un material plastic transparent. Înăuntru sunt prinse bile colorate pe care copiii trebuie să le ghideze pe drumurile întortocheate ale labirintului.

  Nimic deosebit până acum. Atractivitatea jocului vine însă din faptul că bilele nu vor fi atinse niciodată direct, ci “împinse” prin forţa magnetului conţinut într-o baghetă “magică”. Zoo'm are două astfel de baghete.

  Dezvoltându-şi dexteritatea în joacă, copii vor încerca noi şi noi variante de a rula bilele pe trasee din ce în ce mai complicate. Bilele trec pe lângă imagini cu animale viu colorate ale căror siluete trebuie întâi recunoscute.

  Promovează şi dezvoltă puternic motricitatea fină, coordonarea mână-ochi şi rezolvarea problemelor. Copiii vor învăţa despre cauză şi efect şi vor discerne primele mistere ale magnetismului!

  În plus faţă de alte labirinturi magnetice (de ex. Labirintul Motoare) Zoo'm va încuraja interacţiunea cu partenerul / partenera de joc. Nu există câştigător dar spiritul competitiv va fi omniprezent.

  Labirintul este “dintr-o singură bucată”, iar baghetele magnetizate sunt ataşate printr-un fir ca să nu se piardă. Dacă însă e nevoie, baghetele pot fi desprinse de jucărie.

  E o jucărie ideală de luat în călătorii sau în vizite, sau pentru petreceri pentru copii mici. Prichindeii vor îndrăgi culorile vii şi grafica dinamică şi vor fi fascinaţi de mişcarea miraculoasă a bilelor. Majoritatea vor petrece ore în şir încercând noi şi noi modalităţi de rezolvare a labirintului.

  Călătoria cu maşina în vacanţa de la mare va căpăta dintr-o dată o nouă dimensiune: liniştea 🙂

  motricitaterezolvare-problemepetreceri

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Cutie senzoriala tip Montessori Leea Toys

  O cutiuţă tip Montessori pentru antrenarea simţului tactil şi a preciziei motrice, dar şi pentru a te distra cu propriul tău “loc ascuns” sau seif!

  Cutiuta cu usite si inchizatori atrage copiii de la prima vedere atât prin formă şi culoare cât şi masivitatea lemnului şi ofera numeroase posibilitati de joaca si dezvoltare.

  Compartimentele sunt ideale pentru a ascunde diferite obiecte înăuntru şi pentru a încerca să le recunoaşteţi doar prin atingere, prin deschiderea obturată de materialul textil.

  Inchizatorile de diferite complexitati permit copilului sa isi exerseze motricitatea fina si sa invete lucruri practice. Usitele colorate sunt atractive si permit jocuri care ajuta la invatarea culorilor

  Structura deosebita a cutiei, cu mai multe deschideri care ajung in acelasi loc dezvolta gandirea spatiala.

  Deschiderile obturate cu material textil din capacul cutiei sunt o inovatie a producătorului Leea Toys. Cu ajutorul lor cutia dobandeste functia de cutie a permanentei obiectului si permit realizarea de activitati care dezvolta stereognozia- recunoasterea obiectului prin simtul tactil.

  AVERTIZARE: Produsul conţine părţi componente mici, care se pot desprinde la utilizarea foarte intensivă. Atenţie! Include o sfoară/şiret. Recomandăm “joaca împreună” cu părinţii. Obligatoriu joaca sub supravegherea unui adult pentru copiii sub 3 ani.

   

  Doar cu abonament
 • tricours joc indemanare lemn gokitricours joc indemanare lemn goki

  Un pic de ”Teamwork” se poate, vă rog? Tricours este un joc de îndemânare extrem de palpitant. Necesită concentrare maximă și o excelentă coordonare între jucători. La Tricours nu se câștigă decât trăgând sforile în echipă. (Pe bune!)

  Jocul este fabricat din lemn de cea mai înaltă calitate, lăcuit și finisat cu grijă. Scopul e ca o bilă din lemn să parcurgă un anume traseu fiind ghidată la distanță doar printr-un sistem de sfori. Aceste sfori trebuie manevrate cu grijă și multă îndemânare de 2 până la 3 jucători. Împreună trebuie să întindă și să conducă sforile în așa fel încât bila să nu cadă decât în lăcașul rezervat pentru culoarea ei.

  Tricours, un joc din lemn marca Goki, a fost dezvoltat la universitatea din Kiel, Germania. Intenția a fost realizarea unui joc care să forțeze jucătorii să nu gândească doar competitiv, ci mai ales colaborativ. În plus copiii vor beneficia de un antrenament de îndemânare respectiv motricitate cum doar puține jucării educative le pot oferi.

  Dezvoltă mai ales capacitatea de rezolvare a problemelor, competențele sociale și motricitatea fină.

  Pentru 2 – 3 jucători. Se poate juca și pe echipe, câștigând echipa cea mai rapidă.

   

  Atentie - jucarie interzisa pentru copii sub 3 ani

  Doar cu abonament
 • Circuit vertical lemnCircuit vertical lemn

  Circuit Vertical Lemn

  4.60 out of 5
  (5)

  Un circuit vertical simplu, din lemn colorat care permite rularea de figurine geometrice de-a lungul şinelor înclinate pe verticală. E ideal pentru un prim contact cu obiecte mişcătoare, de mărimi şi forme diferite.

  Ajută la înţelegerea cauzalităţilor “Dacă împing aici, se va întâmpla asta”, este nepericulos pentru copii foarte mici (1,5 – 2 ani), nu produce mult zgomot şi e uşor de mutat în locaţii diferite.

  Brrr… Jucărie cu uşoare semne de uzură, dar perfect funcţională şi super-fun!
  Doar cu abonament
 • Labirint Funny Face

  0 out of 5
  (0)

  Misterioase sunt căile mărgelelor… Un labirint vertical superb, cu drumuri multicolore întortocheate care formeză silueta unei feţe vesele. Construit solid, cu fire din oţel îmbrăcate în material plastic foarte durabil şi ancorate în baza puternică din lemn, labirintul va fi o zonă de descoperiri permanente pentru copii.

  Dezvoltă excelent motricitatea fină (trecerea unei bile/mărgele dintr-un capăt în altul cu cât mai puţine blocaje), coordonarea mână-ochi, dar mai ales percepţia şi vederea în spaţiu.

  Jucaţi-vă cu acest labirint alături de copil şi veţi vedea cum începe, chiar fără să-şi dea seama, să gândească critic şi să înţeleagă relaţia între cauză şi efect. E jucăria educaţioanlă perfectă pentru a explica concepte precum: “deasupra”, “dedesubt”, “printre”, “între”. Puteţi chiar începe să puneţi fundamentele învăţării mulţimilor şi a număratului.

   

  motricitate rezolvare-probleme educationale

  Doar cu abonament
 • Cutie senzoriala mica Leea ToysCutie senzoriala mica Leea Toys

  O cutie cu 4 uşiţe şi încuietori multiple, jucărie educativă tip Montessori pentru antrenarea simţului tactil şi a preciziei motrice, dar şi pentru a te distra cu propriul tău “loc ascuns” sau seif!

  Cutiuta cu usite si inchizatori atrage copiii de la prima vedere atât prin formă şi culoare cât şi masivitatea lemnului şi ofera numeroase posibilitati de joaca si dezvoltare.

  Compartimentul e ideal pentru a ascunde diferite obiecte înăuntru şi pentru a încerca să le recunoaşteţi doar prin atingere, prin deschiderea obturată de materialul textil.

  Inchizatorile de diferite complexitati permit copilului sa isi exerseze motricitatea fina si sa invete lucruri practice. Usitele colorate sunt atractive si permit jocuri care ajuta la invatarea culorilor

  Structura deosebita a cutiei, cu mai multe deschideri care ajung in acelasi loc dezvolta gandirea spatiala.

  Deschiderile obturate cu material textil din capacul cutiei sunt o inovatie a producătorului Leea Toys. Cu ajutorul lor cutia dobandeste functia de cutie a permanentei obiectului si permit realizarea de activitati care dezvolta stereognozia- recunoasterea obiectului prin simtul tactil.

  AVERTIZARE: Produsul conţine părţi componente mici, care se pot desprinde la utilizarea foarte intensivă. Atenţie! Include o sfoară/şiret. Recomandăm “joaca împreună” cu părinţii. Obligatoriu joaca sub supravegherea unui adult pentru copiii sub 3 ani.

   

  Doar cu abonament
 • veggie tower jucarie lemn hapeveggie tower jucarie lemn hape

  Veggie Tower

  4.00 out of 5
  (2)

  Variantă amuzantă a clasicului joc Jenga! E nevoie de multă îndemânare pentru a aşeza legumele în aşa fel încât turnul să nu se prăbuşească prea repede.

  Piesele sunt din lemn solid, pictate în culori vii şi realizate în forme ce imită tot soiul de legume: morcovi, ardei, vinete, ceapă etc.

  Copiii vor iubi Turnul Veggie, atât pentru provocarea jocului, cât şi pentru că se vor distra identificând şi jucându-se cu legumele (mereu proaspete).

  Joc perfect pentru întreaga familie şi/sau pentru petreceri.

   

  Doar cu abonament
 • Pregătește-te să conectezi, să îndoi, să întinzi, să construiești cele mai năstrușnice structuri din bambus! 75 de bețe din bambus frumos finisat pot fi interconectate cu 22 de conectori multipunct din plastic flexibil. Sistemul Architetrix de la Hape e jucăria ideală pentru antrenarea spiritului creativ, dar și pentru înțelegerea principiilor fundamentale ale architecturii și ale geometriei în spațiu.

  Începi prin asamblarea de forme bi-dimensionale, și apoi adaugi conectori și tije din bambus până ajungi la arhitectura imaginată. Continuă și explorează toate dimensiunile, în sus, în jos sau înspre lateral. Construiește turnuri de peste un metru înălțime sau arcade și poduri peste fluvii și canioane.

  Proiectează și crează clădiri, căsuțe, catedrale, vehicule, globuri sau oricare altă idee ți-ar veni. Architetrix nu-ți impune aproape nici o limită.

  Atenție: pentru că jucăria conține piese detașabile mici, este interzisă copiilor sub 3 ani.

   

  motricitate Jucării Evertoys care dezvoltă capacitatea cognitivă a copiilorJucarie care incurajeaza si dezvolta gandirea creativa Jucarii pentru constructie si asamblare: LEGO, Playmobil, Eitech, Meccano etc.

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Circuit Vertical cu Xilofon GokiCircuit Vertical cu Xilofon Goki

  Fascinant şi antrenant pentru cei mai mici: circuitul vertical cu xilofon. Bile mari din lemn colorat rulează prind rapid viteză până când ajung la baza circuitului. Acolo trec peste un xilofon metalic care generează sunete plăcute.

  Interesant pentru copiii mici, circuitul dezvoltă motricitatea dar şi percepţia în spaţiu înţelegerea principiului cauză – efect.

  Pantele din lemn sunt suficient de largi ca să poţi rula şi mărgele de alt tip care le ai poate acasă.

  Jucărie premium, marca Goki Germania, rezistentă şi fabricată din lemn masiv.

  Doar cu abonament
 • Set Arhitectura din lemn - Poarta Brandenburg - jucarie lemn natur premium Erzi GermaniaSet Arhitectura din lemn - Poarta Brandenburg - jucarie lemn natur premium Erzi Germania

  Construieşte singur “Poarta Brandenburg”, unul din simbolurile arhitecturale ale Berlinului, în întregime din lemn! Setul se compune din piese din lemn lăsate predominant în culoarea lor naturală. Sunt uşor de mânuit, dar asamblarea structurii necesită atenţie şi răbdare.

  Seria Erzi-Architektur este o gamă educaţională nouă care ajută în special copiii cu vârsta între 5 şi 8 ani să-şi consolideze motricitatea fină, să dezvolte spiritul creativ şi vederea în spaţiu dar mai ales să exerseze răbdarea şi perseverenţa.

  Încurajează învăţarea atât a unor principii ale arhitecturii, cât şi a istoriei şi importanţei obiectivului construit.

  Doar cu abonament
 • Placa solidă de lemn funcţionează ca bază pentru o serie de activităţi logice. E un joc educativ prin care copiii îşi dezvoltă abilitatea de a număra, de a categoriza şi de a recunoaşte diferenţe între forme şi culori.

  Placă însăşi este un puzzle care se poate desface în 4 piese separate. Stâlpişorii fixaţi pe fiecare din aceste piese au ataşate “crengi” care complică sortarea şi aşezarea celorlalte forme. Ele trebuie potrivite cu grijă ca să intre pe placă.

  Culorile puternice încurajează sortarea pe culori respectiv formarea de palete cu nuanţe asemănătoare.

  Putând fi desfăcută în 4 componente distincte, jucăria este potrivită şi pentru jocul în grup, cu părinţi, bunici sau frăţiori, căpătând astfel şi valenţe sociale.

  Abilităţile pe care le dezvoltă sunt:

   • abilităţi motrice fine – dexteritatea, coordonarea ochi mâna şi manipularea obiectelor.
   • rezolvarea problemelor – prin logică, potrivire, relaţii spaţiale, gândire critică
   • percepţia culorilor, recunoaşterea formelor geometrice

   

  Cognitiv rezolvare-probleme

  Doar cu abonament
 • Pallina

  3.50 out of 5
  (4)

  Ai grijă când încerci să scoţi beţele de bambus! Cu jocul original Pallina ai nevoie de o mânuţă sigură şi de multă gândire strategică. Simplitatea, îndemnânarea şi strategia se întâlnesc în acest joc superb din bambus.

  Începi prin plasarea coşului pe suprafaţa de fetru. Apoi introduci cele 20 de beţe din bambus prin ochiurile coşului şi răstorni cele 16 bile din lemn peste ele.

  Alegi una din cele patru culori şi atunci când e rândul tău, extragi un băţ de culoarea aleasă. Trebuie să procedezi cu atenţie: împiedică cu orice preţ bilele din culoarea ta să cadă şi încearcă să produci căderea bilelor de altă culoare. Culoarea ultimei bile rămasă deasupra câştigă!

  Pallina e un joc original, fabricat din bambus ecologic şi regenerabil, cu reguli simple şi care e fascinant pentru orice vârstă.

  Ideal pentru familii sau grupuri de prieteni, petreceri.

   

  Jucarii care dezvolta motricitatea si indemanareaJucarii care dezvolata capacitatea de a rezolva probleme

   

  Doar cu abonament
 • casuta de construit susibelle goki jucarie lemn premiumcasuta de construit susibelle goki jucarie lemn premium

  Cât de repede vei reuși să potrivești formele pentru a ridica o căsuța din lemn? Începi doar cu o bază pe care trebuie așezate rând pe rând piesele potrivite.

  Susibelle este o colecție de jucării premium din lemn produse de Goki Germania care se adresează mai ales copiilor mici. Căsuța de construit se compune din mai multe piese cu forme diferite care trebuie potrivite fiecare în mod succesiv până la asamblarea completă a unei case din lemn.

  Lemnul este lăcuit în culori puternice și are decorații drăguțe de fluturi și păsări.

  Încurajează dezvoltarea motricității, a perseverenței dar și atenția pentru detalii.

  Goki este una din mărcile cele mai apreciate din Germania și la nivel mondial, lider în fabricarea de jucării premium din lemn provenit exclusiv din păduri controlate și regenerate. Toate piesele sunt finisate manual și au culori fascinante pentru copii.

   

  motricitate rezolvare-probleme

   

  Doar cu abonament