Sortare:
Produse pe pagină::
 • Katamino Deluxe Board game lemn GigamicKatamino Deluxe Board game lemn Gigamic

  Katamino Deluxe

  0 out of 5
  (0)

  Joc de inteligenţă şi perspicacitate care te forţează să rezolvi probleme găsind soluţia exactă. Atenţie însă, nivelul de dificultate creşte cu fiecare provocare din manualul de joc!

  Katamino ne determina pe fiecare sa gandim in spatiu pentru a aseza piesele intocmai precum ne este cerut in instructiunile nivelului. Potrivit pentru toate varstele, ii ajuta pe cei mici sa dobandeasca primele notiuni de geometrie in spatiu ascutind simtul de observatie si contribuind la dezvoltarea abilitatilor logice. Katamino este un clasic in randul cadrelor didactice, variantele de joc recomandandu-l drept un joc de rabdare captivant si incitant.

  Everchips
 • Puzzle Glisant - Circul Colorat

  Organizarea lasă un pic de dorit… Reprezentaţia Circului a devenit haotică. Nimeni nu ştie ce să facă şi când anume îi vine rândul. E momentul tău să faci un pic de ordine, astfel încât acrobaţii şi animăluţele să se simtă din nou în largul lor. Piesele din lemn trebuie învârtite, împinse, potrivite – totul de-a lungul fantelor din lemn.

  E o imagine tip Puzzle, însă provocarea este că nu poţi mişca piesele liber, ci doar pe o singură dimensiune. Reuşeşti să refaci vaporaşul?

  ATENŢIE !! Jucăria are colţuri ascuţite. Pericol de rănire.
  Everchips
 • 25% Reducere
  Perplexus Epic joc indemanare Spinmaster

  Poţi cuceri labirintul imposibil? Un joc cu adevărat epic prins într-o sferă transparentă uşor de manevrat. Garantat va crea dependenţă şi aproape sigur te va ambiţiona să încerci din nou, şi din nou, şi din nou…

  Perplexus Epic de la Spin Master este un joc solo bazat pe dexteritate într-un labirint 3-D în care jucătorul trebuie să manevreze o mică bilă pentru a depăşi diverse bariere înăuntrul unei sfere transparente, orice mişcare greşită trimiţând bila înapoi la zona de start sau în cel mai fericit caz într-o zonă intermediară.

  Un total de 125 de bariere (provocări) trebuie depăşite pentru a rezolva un labirint aproape imposibil de rezolvat. Copiii vor dezvolta o perseverenţă aparte şi îşi vor antrena vederea în spaţiu, dar şi înţelegerea cauză-efect.

  Un joc de îndemânare superb, antrenant, uşor de început dar greu de terminat 😉

  Everchips Everchips
 • Puzzle-lemn-cu-sunete-instrumente-si-vehicole-jucarie-lemn-premium-GokiPuzzle-lemn-cu-sunete-instrumente-si-vehicole-jucarie-lemn-premium-Goki

  Două puzzle-uri interactive – fiecare piesă, aşezată la locul ei, generează sunetul obiectului reprezentat. Două jucării solide, distractive şi educative pentru copii. Trebuie să potrivească piesele corect, apoi, mişcându-le, vor auzi sunetele specifice, instrument muzical sau vehicol.

  O placă conţine o colecţie de instrumente muzicale, cealaltă arată vehicole diverse.

  Frumos de jucat prima dată cu părinţii sau frăţiorii mai mari. Apoi gata, le descoperi singur.

  Jucărie premium din lemn, marca Goki Germania.

  Everchips
 • Indisponibil
  Puzzle-Glisant-educativ-lemn---unde-e-locul-sau-jucarie-lemn-premium-Goki-bundlePuzzle-Glisant-educativ-lemn---unde-e-locul-sau-jucarie-lemn-premium-Goki-bundle

  Două puzzle-uri glisante din lemn multiplu stratificat care te vor îndemna să găseşti locul potrivit pentru fiecare animăluţ. Imagini pictate superb în culori calde şi imprimate pe lemn la o calitate excelentă şi durabilă.

  Recunoşti toate animalele? Ştii unde îşi doresc să ajungă? Dar unde trăiesc ele? Dar care sunt puii lor?

  Important de jucat prima dată cu părinţii sau frăţiorii mai mari. Apoi gata, le descoperi şi le potriveşti singur.

  2 seturi de jucării premium din lemn, Goki Germania.

  Everchips
 • Cine se potriveste cu ce - Bundle Puzzle educativ lemn Goki

  Super colecţie de 4 puzzle-uri pentru cei mai mici pitici: vor învăţa rapid unde trăiesc animalele, cu ce se hrănesc sau cine se potriveşte cu ce. Învaţă zeci de animale cu aceste puzzle-uri din lemn, superb colorate şi desenate! Patru tipuri de puzzle într-un singur pachet:

  – 1x Puzzle Cine se potriveşte cu ce? (Trebuie găsită piesa potrivită cu imaginea de fundal: fluturele se potriveşte cu omida)
  – 2x Puzzle Cine trăieşte unde? (Trebuie să aşezi piesa cu animăluţul cu locul în care trăieşte de obicei: Cămila trăieşte în deşert)
  – 1x Puzzle Cine se hrăneşte cu ce? (Găseşte animăluţul căruia îi place mâncarea potrivită: Şoricelul iubeşte caşcavalul)

  Recunoşti toate animalele? Ştii unde trăiesc ele? Dar cu ce se hrănesc? De unde vin?

  Important de jucat prima dată cu părinţii sau frăţiorii mai mari. Apoi gata, le descoperi şi le potriveşti singur.

  4 seturi de jucării premium din lemn, Goki Germania.

  Everchips
 • Vaporaşul Buclucaş jucarie lemn premium Puzzle glisant GokiVaporaşul Buclucaş jucarie lemn premium Puzzle glisant Goki

  Gata, am plecat cu vaporaşul la pescuit! Dar ce e asta? Valurile l-au dezechilibrat rău de tot. Nu se mai înţelege omul cu peştişorul şi nici caracatiţa cu şoricelul. Va trebui repede să faci ceva ca să aduci piesele în ordinea corectă. Trebuie învârtite, împinse, potrivite – totul de-a lungul fantelor din lemn.

  E o imagine tip Puzzle, însă provocarea este că nu poţi mişca piesele liber, ci doar pe o singură dimensiune. Reuşeşti să refaci vaporaşul?

  ATENŢIE !! Jucăria are colţuri ascuţite. Pericol de rănire.
  Everchips
 • Puzzle Glisant - Ferma insorita jucarie premium lemn Goki

  Chiar dacă e soare şi frumos, ceva nu e în ordine la fermă. Animalele nu-şi mai găsesc locul şi tractorul e cu capul în jos! Ajută-i să găsească fiecare locul corect. Piesele din lemn trebuie învârtite, împinse, potrivite – totul de-a lungul fantelor din lemn.

  E o imagine tip Puzzle, însă provocarea este că nu poţi mişca piesele liber, ci doar pe o singură dimensiune.

  ATENŢIE !! Jucăria are colţuri ascuţite. Pericol de rănire.
  Everchips
 • Indisponibil
  Crocodilul fericit jucarie echilibru lemn premium GokiCrocodilul fericit jucarie echilibru lemn premium Goki

  Crocodilul Fericit

  0 out of 5
  (0)

  Crocodil verde, verde, râde de s-a dat pe spate, abia îşi mai ţine echilibrul. Un joc pentru dezvoltarea motricităţii şi a simţului echilibrului. Jucătorii vor trebui să aşeze plăcuţe şi beţe din lemn pe burta crocodilului. Probabil că îl gâdilă, şi de aceea râde în continuu 🙂

  Un zar indică următoarea mutare şi trebuie să ai grijă ca fragilul turn ce se formează să nu se prăbuşească.

  Jucărie premium, marca Goki Germania, rezistentă şi fabricată din lemn masiv.

  Everchips
 • Puzzle-lemn-cu-sunete-animale-jucarie-lemn-premium-GokiPuzzle-lemn-cu-sunete-animale-jucarie-lemn-premium-Goki

  Două puzzle-uri interactive – fiecare piesă, aşezată la locul ei, generează sunetul animăluţului reprezentat. Două jucării solide, distractive şi educative pentru copii. Trebuie să potrivească piesele corect, apoi, mişcându-le, vor auzi sunetele specifice animalelor.

  O placă conţine animale domestice, cealaltă animale exotice.

  Frumos de jucat prima dată cu părinţii sau frăţiorii mai mari. Apoi gata, le descoperi singur.

  Jucărie premium din lemn, marca Goki Germania.

  Everchips
 • Trenulet lemn Limerick GokiTrenulet lemn Limerick Goki

  O jucărie superbă din lemn masiv, lăcuit în culori frumoase şi calde. Un trenuleţ de peste 50 de cm lungime, al căurui vagoane sunt formate din forme geometrice diverse: cuburi, cilindri, triunghiuri etc.

  Îl poţi încărca sau descărca, îl poţi asambla ca un puzzle tridimensional, îl poţi trage sau împinge şi poţi chiar învăţa despre simpaticii pasageri: ursuleţul, leul, elefantul şi zebra.

  Încurajează copii să înveţe şi să simtă diferitele forme şi culori, sau să memoreze să să recunoască modelele pictate pe piesele trenului din lemn.

  O jucărie premium, marca Goki Germania, care va aduce multă bucurie celor mici.

   

  Everchips
 • Puzzle lemn castelul Cavalerilor jucarie lemn premium GokiPuzzle lemn castelul Cavalerilor jucarie lemn premium Goki

  Puzzle din lemn, tematic şi educativ, cu piese din lemn unice şi un desen superb. Setul are două scopuri educative:

  • provocarea asamblării şi rezolvării prin îmbinarea corectă a pieselor de puzzle
  • descoperirea detaliilor din imaginea finalizată

  Perfect de jucat şi descoperit împreună cu părinţii sau fraţii mai mari: descrie structura, numără ferestrele castelului, află cum funcţiona o cetate, descrie ce face fiecare, găseşte hoţul, imaginează-ţi ce caută dragonul pe metereze etc. etc.

  Un puzzle marca Goki care va genera poveşti multe!

   

  Everchips
 • Indisponibil
  Edubox-color-and-Shape-3Edubox-color-and-Shape-3

  Piatră şi lemn – seturi combinate care vor pune la încercare memoria, percepţia şi perseverenţa. Cu EduBox III copiii vor putea câştiga prima experienţă cu angrenaje, se vor distra cu primele numere şi forme haioase pe Puzzle-uri surprinzătoare şi vom avea şi o incursiune în abstract. Plus un pic de iluzii optice.

  Edubox Color & Shape e o colecţie ideală pentru activităţi educative copii-părinţi: învăţaţi copilul să identifice culorile, să descrie formele, să potrivească piesele în lăcaşurile corecte.

  Interzis copiilor sub 3 ani. Conţine piese mici. Pericol de sufocare.
  Everchips
 • Labirint magnetic gigant pentru 2 copii. Distracţie magnetizată la puterea a doua! Copiii vor juca concomitent şi vor încerca fiecare să parcurgă cu bilele colorate întregul traseu. La intersectarea drumurilor, războiul este inevitabil!

  O jucărie care îi va surprinde şi intriga pe cei mici. Labirintul e compus dintr-un corp principal din lemn acoperit de un material plastic transparent. Înăuntru sunt prinse bile colorate pe care copiii trebuie să le ghideze pe drumurile întortocheate ale labirintului.

  Nimic deosebit până acum. Atractivitatea jocului vine însă din faptul că bilele nu vor fi atinse niciodată direct, ci „împinse” prin forţa magnetului conţinut într-o baghetă „magică”. Zoo'm are două astfel de baghete.

  Dezvoltându-şi dexteritatea în joacă, copii vor încerca noi şi noi variante de a rula bilele pe trasee din ce în ce mai complicate. Bilele trec pe lângă imagini cu animale viu colorate ale căror siluete trebuie întâi recunoscute.

  Promovează şi dezvoltă puternic motricitatea fină, coordonarea mână-ochi şi rezolvarea problemelor. Copiii vor învăţa despre cauză şi efect şi vor discerne primele mistere ale magnetismului!

  În plus faţă de alte labirinturi magnetice (de ex. Labirintul Motoare) Zoo'm va încuraja interacţiunea cu partenerul / partenera de joc. Nu există câştigător dar spiritul competitiv va fi omniprezent.

  Labirintul este „dintr-o singură bucată”, iar baghetele magnetizate sunt ataşate printr-un fir ca să nu se piardă. Dacă însă e nevoie, baghetele pot fi desprinse de jucărie.

  E o jucărie ideală de luat în călătorii sau în vizite, sau pentru petreceri pentru copii mici. Prichindeii vor îndrăgi culorile vii şi grafica dinamică şi vor fi fascinaţi de mişcarea miraculoasă a bilelor. Majoritatea vor petrece ore în şir încercând noi şi noi modalităţi de rezolvare a labirintului.

  Călătoria cu maşina în vacanţa de la mare va căpăta dintr-o dată o nouă dimensiune: liniştea 🙂

  motricitaterezolvare-problemepetreceri

  Everchips
 • Susibelle cutie sortare forme jucarie lemn premium

  Jucărie premium din lemn superb finisat cu aplicații în culori vii și atrăgătoare. Îndeamnă copilul să sorteze cuburile de jucărie în funcție de forma lor și apoi să le potrivească în orificiile cutiei Susibelle.

  Susibelle este o colecție de jucării premium din lemn produse de Goki Germania care se adresează mai ales copiilor mici. Cutia de sortare forme se compune din mai multe piese cu forme geometrice diferite care trebuie potrivite fiecare în lăcașul lor. Piesele din lemn vor cădea în interiorul cutiei, zgomot care îi va încânta pe cei mici 🙂

  Încurajează dezvoltarea motricității, a perseverenței dar și atenția pentru detalii.

  Goki este una din mărcile cele mai apreciate din Germania și la nivel mondial, lider în fabricarea de jucării premium din lemn provenit exclusiv din păduri controlate și regenerate. Toate piesele sunt finisate manual și au culori fascinante pentru copii.

   

  motricitate rezolvare-probleme

   

  Everchips
 • Puzzle lemn ferma bunicilor GokiPuzzle lemn ferma bunicilor Goki

  Viaţa la ţară, în cea mai fermecătoare formă a ei. Puzzle din lemn, tematic şi educativ, cu piese din lemn solide şi un desen superb. Setul are două scopuri educative:

  • provocarea asamblării şi rezolvării prin îmbinarea corectă a pieselor de puzzle
  • descoperirea detaliilor din imaginea finalizată

  Perfect de jucat şi descoperit împreună cu părinţii sau fraţii mai mari: descrie peisajul, numără fructele din pom, identifică animalele, descrie ce face fiecare, găseşte pisicuţa etc. etc.

  Un puzzle care va genera poveşti multe!

  Jucărie premium, marca Goki Germania.

  Everchips
 • Brains Harta Comorii Pegasus SpieleBrains Harta Comorii Joc Pegasus Spiele

  Brains – Harta Comorii

  4.20 out of 5
  (5)

  Perfect pentru cei cu mintea ageră sau care vor să-şi antreneze capacitatea de a rezolva probleme. Un joc care va cere concentrare maximă, perseverenţă şi gândire logică.

  Planșele de joc din Brains: Harta Comorii conțin în total 50 de puzzle-uri logice, sub forma de hărți din care lipsesc anumite zone. Pentru a rezolva un puzzle, trebuie să decizi care din cele 7 cartonașe de joc se potrivesc pe planșa curentă de joc, însă trebuie să ții cont de anumite cerințe: laturile fiecărui cartonaș așezat trebuie să continue peisajul de pe cartonașele alăturate, râurile trebuie continuate respectând sensul de curgere al apei, unele drumuri trebuie să treacă neapărat pe lângă o comoară, altele pe lângă un sat, unele trebuie să unească simboluri identice, iar unele cartonașe trebuie traversate de mai multe ori de același drum.

  Conceptul simplu, apropiat de cel al jocului Sudoku, grafica elegantă, nivelele de dificultate crescătoare, faptul că poate fi jucat de un singur jucător, transformă Brains: Harta Comorii într-un cadou excelent și un preferat al amatorilor de jocuri logice!

   

  Everchips
 • Edubox-color-and-Shape-5Edubox-color-and-Shape-5

  Puzzle-uri multicolore care încurajează atenţia şi gândirea abstractă. „Color & Shape V” conţine 4 jocuri cu forme colorate în nuanţe puternice. Jocurile îndeamnă la un joc pedagogic axat pe recunoaşterea culorilor, a secţiunilor de cerc şi a recunoaşterii formelor abstracte. Planşele / Plăcile pare simple, dar nu sunt uşor de rezolvat o dată desfăcute.

  Interzis copiilor sub 3 ani. Conţine piese mici. Pericol de sufocare.
  Everchips
 • Indisponibil
  Edubox-color-and-Shape-2Edubox-color-and-Shape-2

  Animale sălbatice, subacvatice şi roboţei multicolori. Cutia „Color & Shape II” îi cucereşte pe pitici prin culori puternice şi plăcute dar şi prin jocul combinat de puzzle şi figurine individuale. Conţine 3 jucării premium: două seturi cu forme un pic mai abstracte, dar pe tematici clar reprezentate şi un set tip Puzzle clasic din lemn, însă cu forme volumetrice mari, care pot fi jucate şi individual.

  Everchips
 • O jucărie complexă pentru antrenarea gândirii logicii şi a capacităţii de rezolvare a problemelor. Căsuţa mare din lemn de calitate este lăcuită în culori antrenante şi puternice şi oferă o gamă variată de activităţi.

  Are 9 piese cu forme nerepetitive şi de culori diferite ce trebuie potrivite fiecare cu orificiul aferent plasat pe căsuţă. Niciuna din forme nu se aseamănă cu cealaltă, ceea ce va ajuta copilul să discearnă rapid diferenţele şi să le potrivească din ce în ce mai bine. Veţi putea urmări cum îşi dezvoltă motricitatea fină de la joc la joc.

  Acoperişul căsuţei este format dintr-un mini-abac ale cărui bile din lemn ajută la primii paşi pentru învăţarea număratului. Nuanţele bilelor sunt mai subtile şi permit antrenarea capacităţii perceptuale.

  O căsuţă plină de activităţi, solid construită şi niciodată plictisitoare.

   

  Cognitiv rezolvare-probleme

  Everchips