Sortare:
Produse pe pagină::
 • Dr. Bones

  0 out of 5
  (0)

  Primii paşi în cunoaşterea propriului corp! Un puzzle gigant din piese mari şi stabile care formează împreună un schelet uman simplificat. Încurajează copii să exploreze corpul uman şi să se compare cu “Dr. Bones”. Va fi super distractiv pentru ei să se întindă peste scheletul aşezat pe podea şi să identifice propriul sistem osos. Oare poţi ţine minte unde este tibia? Dar clavicula?

  Ideal de jucat împreună cu frăţiorii sau cu părinţi sau bunici. Iar atunci când vei avea o petrecere de Halloween va fi superjucăria serii: Sperietură şi învăţare în acelaşi timp!

  O dată puzzel-ul osos asamblat, “Dr. Bones” are peste 120 cm înălţime!

   

  stiinta Cognitiv

  Doar cu abonament
 • Detector Metal

  0 out of 5
  (0)

  Unealtă de nelipsit pentru cei mai mici exploratori. Detectorul special făcut pentru mânuţe mici dintr-un material plastic foarte durabil va dărui ore de explorare şi distracţie copiilor. De-acum chiar şi cei mai mici pot pleca la vânătoarea de comori!

  Este un detector de metale tip jucărie, care însă funcţionează pe principiul detectoarelor profesionale. Piese mici de metal (şuruburi, monezi) sunt detectate de la o adâncime de ca. 1,5 – 2 cm, piesele mai mari pot fi detetctate de la peste 5 cm adâncime. În grădină, pe plajă, la locul de joacă, chiar şi în casă – peste tot te aşteaptă comori ascunse! Copiii vor îndrăgi acest detector şi vor porni imediat în explorare. Roteşte butonul de start, calibrează simplu şi rapid senzorii, şi apoi poţi începe căutarea.

  Beep beep beep beep, atunci când detectorul sesizează prezenţa unui obiect de metal va emite o alarmă acustică şi vizuală. Wow, gata, am găsit verigheta lui mami!

  Încurajează activităţi outdoor. Mai ales pe plajă sau în zone cu nisip sau pământ uşor copiii vor avea experienţe incredibile. Puteţi chiar pleca în “expediţie” cu copilul sau să pregătiţi o vânătoare de comori ascunzând sau îngropând monezi în grădină sau chiar prin casă.

   

  electronice outdoor

  Doar cu abonament
 • Microscop Copii

  4.00 out of 5
  (3)

  Trezeşte dorinţa de cunoaştere şi explorare în copilul tău! Microscopul din seria “Nancy B’s Science” este poarta de intrare perfectă pentru tot ceea ce înseamnă descoperirea de universuri misterioase şi necunoscute. Special conceput pentru copii, aparatul permite măriri utile între 30x şi 100x, mai mult decât suficient pentru vizualizarea celor mai fine detalii de pe mostrele pe care le vei pune sub lentilă.

  Chiar dacă este un microscop tip jucărie, echipamentul funcţionează pe principiile optice ale unui microscop profesional şi e dotat cu LEDuri pentru iluminarea mostrei ce urmează a fi examinată, inclusiv iluminare sub mostră.

  Setul vine însoţit cu un număr de accesorii care te vor ajuta în pregătirea specimenelor şi în descoperirea lumii microscopice ascunse.

  Ce poţi cerceta? descoperă celulele pielii, aripile insectelor, furnicile care te supără, modelul complicat al petalelor de flori, formele exacte ale cristalelor şi multe, multe alte detalii fascinante.

  Fiindcă privitul corect printr-un microscop nu este chiar aşa de simplu, copiii îşi vor antrena acuitatea vizuală, perseverenţa, disciplina dar mai ales vei vedea repede dacă copilul tău are în el “virusul” de cercetător! (Suntem siguri că da). Notă: Manualele sunt disponibile deocamdată doar în limba engleză.

   

  stiinta

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Fischertechnik Tiroliana si Teleferic

  Construieşte şi descoperă cum funcţionează o tiroliană, un teleferic sau un lift pentru materiale. Poţi folosi, combina şi recombina cele peste 130 de piese tipice pentru seturile de ştiinţă şi tehnică Fischertechnik.

  Un singur set – 3 modele care vor folosi principiul scripeţilor şi a transmisiei forţelor: o tiroliană te va ajuta să transferi un omuleţ de la deal la vale; un telescaun sau teleferic îl va deplasa atât la vale, cât şi la deal; în fine, un lift va putea urca varii greutăţi. Copiii se distrează creativ în timp ce trăiesc prima lor experienţă cu forţele fizicii.

  Un set ştiinţific pasionant din lumea Fischertechnik, unul din cele mai apreciate brand-uri de jucării tehnice din Germania şi Europa.

  ATENŢIONARE: pentru funcţionarea corectă a mecanismelor asamblate, va fi nevoie de fixări suplimentare – de exemplu greutăţi – pentru a menţine firul tirolienei întins.

  Manual în limba EN şi DE.

   

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Geomag original color 120 - Jucarie magnetica STEM

  Geomag Color 120

  0 out of 5
  (0)

  Originalul Swiss Made: Geomag te invită să descoperi magnetismul, aşa cum n-ai mai făcut-o niciodată! Set de constructie compus din magneti, bile metalice si componente modulare.

  Jocul permite combinarea pieselor astfel incat sa se poata construi nenumarate structuri geometrice. Stimuleaza creativitatea, dezvoltata abilitatile manuale, logica, capacitatea de analiza. Ajuta la vederea in spatiu si la intelegerea fortei magnetice din fizica, forta magnetica fiind o alta forta fundamentala a universului pe linga cea gravitationala.

  Contine 120 de piese:
  56 magneti color (verde, verde deschis, albastru, turcoaz)
  57 bile de metal (cromate)
  7 platforme (albastru, verde)

  Detalierea continutului se gaseste pe cutie, impreuna cu modele posibile de construit.

  ATENŢIE !! Aceasta este o jucărie tip STEM, folosită inclusiv pentru aplicaţii ştiinţifice. Conţine magneţi puternici. Nu folosiţi Geomag în apropierea cardurilor bancare, a dispozitivelor mobile sau echipamentelor medicale (de ex. Pacemaker).
  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Primii pasi in astronomie proiector spatial indoor Learning ResourcesPrimii pasi in astronomie proiector spatial indoor Learning Resources

  Acest proiector spatial colorat a fost conceput special pentru micutii oameni de stiinta, avand dimensiunile potrivite pentru manutele mici. Proiectorul este usor de folosit si ii va determina pe copiii sa indrageasca stiinta inca de la o varsta frageda. Vor putea proiecta imagini cu tematică astronomică pe orice fel de suprafata. Cu ajutorul lui copiii vor putea sa studieze in detaliu planetele.

  Prima dată priviţi imaginile împreună cu copii. Explicaţi-le, inventaţi poveşti, porniţi într-o călătorie imaginară: va deveni prima experienţă tip Planetariu a copiilor! Apoi lăsaţi copiii să exploreze singuri – jucăria e făcută special pentru mânuţele lor mici.

  Proiectorul are si un maner pentru a fi usor de transportat, dar şi un suport rezistent din plastic, potrivit atunci cand urmariti proiectii. Suplimentar are o functie de inchidere automata pentru economisirea bateriilor.

  Atentie: Instructiuni in limba engleza ! (Nu sunt complicate, dar e bine să ştiţi 🙂 )

  Cutia conţine 3 discuri, fiecare cu cate 8 imagini:
  – Discul 1: Mercur, Venus, Pamant, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun
  – Discul 2: Pamantul si Luna, Luna in crestere, suprafata Lunii, Astronaut pe Luna, Luna Plina, Eclipsa Totala, Sistemul Solar, Soarele
  – Discul 3: Asteroizi, Astronaut in Spatiu, Cometa, constelatia Carul Mic, Calea Lactee, lansarea unei nave spatiale, lansarea unei rachete, statie spatiala

  Doar cu abonament
 • Engino-INVENTOR 16 MODELE APARATE DE ZBOR-Acum 0 Lei prin abonamentele EvertoysEngino-INVENTOR-16-MODELE-APARATE-DE-ZBOR-1

  Fă lucrurile mai interesante cu pachetul de modele de APARATE DE ZBOR 16 în 1! Acesta conține toate modelele uimitoare din seturile de 4, 8 și 12 modele, precum cele două avioane acrobatice, elicoptere simple și de intervenție, aparate de zbor cu propulsie dublă ca modelele Chinook și Twin Prop, hidroavionul flexibil sau două avioane cu reacție super rapide. Setul conține instrucțiuni de construcție și pentru un biplan clasic și un elicopter care funcționează ca o mașină. Construiește planorul și imită zborul fără motor. Refolosește piesele pentru a asambla trei avioane militare mari: celebrul Jet Fighter, modelul mortal Spitfire și distrugătorul Helicopter Gunship.

  În broșura inclusă, găsești instrucțiuni de construcție tipărite pentru 3 modele. Toate cele 16 modele sunt disponibile sub formă de instrucțiuni 3D interactive, vizualizate fie pe PC, fie pe smartphone-uri și tablete cu ajutorul aplicației ENGINO 3D Viewer, care poate fi descărcată gratuit în sistemele de operare mobile Android, Apple (iOs) și Windows.

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Geosafari - Primul meu MicroscopGeosafari - Primul meu Microscop

  Microscopul ideal pentru cei mici, mici! Ajută-i pe copii sa descopere tot ce-i inconjoara, in cele mai fine detalii, cu ajutorul acestui microscop, special conceput pentru cei mai mici. Forma acestuia este perfect adaptata copiilor. Butonul mare de reglare a focusarii faciliteaza folosirea iar cele 2 lentile vor permite observarea fara a fi necesara inchiderea unui ochi.

  Caracteristici:

  – microscopul are functie de marire a specimenelor observate de pana la 8 ori
  – este prevazut cu lumina LED pentru observarea in detaliu

  Fiindcă privitul corect printr-un microscop nu este chiar aşa de simplu, copiii îşi vor antrena acuitatea vizuală, perseverenţa, disciplina dar mai ales vei vedea repede dacă copilul tău are în el “virusul” de cercetător! (Suntem siguri că da). Notă: Manualele sunt disponibile deocamdată doar în limba engleză.

  Jucărie STEM premiată “Practical Preschool Awards UK 2015”

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Geomag original Pro L 110 - Jucarie magnetica STEMGeomag original Pro L 110 - Jucarie magnetica STEM

  Geomag PRO-L 110

  5.00 out of 5
  (1)

  Originalul Swiss Made: Geomag pro-L este evolutia sistemului de constructie magnetica. Creaza capodopere unice, structuri 3D, forme geometrice si cele mai neobisnuite constructii magnetice cu setul de constructie cu piese magnetice Geomag pro-L. Polaritatea este vizibila pe betisoare, ceea ce ajuta la mai buna intelegere a magnetismului.

  Geomag te invită să descoperi magnetismul, aşa cum n-ai mai făcut-o niciodată! Set de constructie compus din magneti, bile metalice si componente modulare.

  Jocul permite combinarea pieselor astfel incat sa se poata construi nenumarate structuri geometrice. Stimuleaza creativitatea, dezvoltă abilitatile manuale, logica, capacitatea de analiza. Ajuta la vederea in spatiu si la intelegerea fortei magnetice din fizica, forta magnetica fiind o alta forta fundamentala a universului pe lângă cea gravitationala.

  Setul de constructii magnetice Geomag pro-L 110 cu o multime de platforme in nunanta de albastru, contine toate piesele magnetice de care ai nevoie pentru a crea structuri minunate si modele fantastice. Indiferent de forma sau de functia structurilor create, imaginatia ta va va fi rasplatita!

  Toate produsele cu marca Geomag sunt produse in Elveţia, urmand cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, fiind gandite atat pentru distractia copiilor, cat si pentru a le stimula imaginatia, curiozitatea si creativitatea.

  ATENŢIE !! Aceasta este o jucărie tip STEM, folosită inclusiv pentru aplicaţii ştiinţifice. Conţine magneţi puternici. Nu folosiţi Geomag în apropierea cardurilor bancare, a dispozitivelor mobile sau echipamentelor medicale (de ex. Pacemaker). Magnetii se lipesc intre ei sau se atasaza de un obiect metalic si pot provoca in interiorul corpului uman accidente grave. Cereti imediat ajutorul medical cazul in care sunt inghititi sau inhalati! Contine piese mici ce pot fi inghitite sau inhalate! INTERZIS copiilor cu varsta sub 5 ani. Recomandăm joaca sub supravegherea unui adult.
  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Geomag original Glow 64 - Jucarie magnetica STEMGeomag original Glow 64 - Jucarie magnetica STEM

  Geomag GLOW 64

  0 out of 5
  (0)

  Străluceşte în întuneric! Cu ajutorul pieselor fosforescente continute in setul Geomag Glow 64, creatiile tale vor straluci in intuneric. Creeaza orice forma doresti folosindu-ti imaginatia sclipitoare! Creaza si construieste tot ce iti poti imagina, folosind tijele magnetice impregnate cu un lac special si bilele de otel!

  Jocul permite combinarea pieselor astfel incat sa se poata construi nenumarate structuri geometrice. Stimuleaza creativitatea, dezvoltata abilitatile manuale, logica, capacitatea de analiza. Ajuta la vederea in spatiu si la intelegerea fortei magnetice din fizica, forta magnetica fiind o alta forta fundamentala a universului pe linga cea gravitationala.

  Principala caracteristica a setului Geomag Glow sunt betisoarele magnetice fosforescente si insertiile fosforescente de pe platforme. Aceste elemente fantastice se incarca cu lumina si apoi lumineaza in intuneric, dezvaluind minunatele creatii stralucitoare.

  Setul contine 64 de piese: 30 betisoare magnetice fosforescente, 30 sfere de otel, 2 platforme patrate (verzi-transparente), 2 platforme pentagonale (negre), care iti vor permite sa conectezi si sa construiesti creatii minunate.

  Acest set se poate combina si cu celelalte seturi Geomag.

  Toate produsele cu marca Geomag sunt produse in Elvetia, urmand cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, fiind gandite atat pentru distractia copiilor, cat si pentru a le stimula imaginatia, curiozitatea si creativitatea.

  Detalierea continutului se gaseste pe cutie, impreuna cu modele posibile de construit

  ATENŢIE !! Aceasta este o jucărie tip STEM, folosită inclusiv pentru aplicaţii ştiinţifice. Conţine magneţi puternici. Nu folosiţi Geomag în apropierea cardurilor bancare, a dispozitivelor mobile sau echipamentelor medicale (de ex. Pacemaker). Magnetii se lipesc intre ei sau se atasaza de un obiect metalic si pot provoca in interiorul corpului uman accidente grave. Cereti imediat ajutorul medical cazul in care sunt inghititi sau inhalati! Contine piese mici ce pot fi inghitite sau inhalate! INTERZIS copiilor cu varsta sub 5 ani. Recomandăm joaca sub supravegherea unui adult.
  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Mouse Mania - Cursa soricelului - jucarie STEM - coding - Learning Resources UKMouse Mania - Cursa soricelului - jucarie STEM - coding - Learning Resources UK

  Programează şoricelul să ajungă la cât mai multe felii de caşcaval! Va trebui să te familiarizezi cu principiile programării pas cu pas şi să analizezi atent drumul pentru a evita capcane şi obstacole.

  Un joc conceput special pentru a veni in completarea activitatilor scolare si care sa le trezeasca micutilor interesul pentru stiinta, tehnologie, inginerie si matematica.

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Geomag original Glitter 68 - Jucarie magnetica STEMGeomag original Glitter 68 - Jucarie magnetica STEM

  Geomag Glitter 68

  0 out of 5
  (0)

  Originalul Swiss Made: Descoperă fascinanta lume a ingineriei magnetice cu setul de constructie Geomag Glitter 68. Creaza si construieste tot ce iti poti imagina, folosind tijele magnetice sclipitoare si bilele de otel!

  Jocul permite combinarea pieselor astfel incat sa se poata construi nenumarate structuri geometrice. Stimuleaza creativitatea, dezvoltata abilitatile manuale, logica, capacitatea de analiza. Ajuta la vederea in spatiu si la intelegerea fortei magnetice din fizica, forta magnetica fiind o alta forta fundamentala a universului pe linga cea gravitationala.

  Geomag Glitter constituie o linie speciala a jocului original, creata pentru cei care iubesc culorile sclipitoare si stralucitoare, care fac constructiile chiar mai luminoase, deosebite si distractive.

  Cutia contine 68 piese: 24 betisoare magnetice (mov-ciclam si albastru transparent cu sclipici), 20 sfere de otel, 10 platforme dreptunghiulare (verde transparent cu sclipici), 12 platforme triunghiulare (portocaliu transparent cu sclipici ), 2 platforme pentagonale (portocaliu transparent cu sclipici), care iti vor permite sa conectezi si sa construiesti orice creatie minunata vei dori: un pod cu o arhitectura deosebita, o stea decorativa sau o structura nedefinita!

  Acest set se poate combina si cu celelalte seturi Geomag.

  Toate produsele cu marca Geomag sunt produse in Elvetia, urmand cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, fiind gandite atat pentru distractia copiilor, cat si pentru a le stimula imaginatia, curiozitatea si creativitatea.

  ATENŢIE !! Aceasta este o jucărie tip STEM, folosită inclusiv pentru aplicaţii ştiinţifice. Conţine magneţi puternici. Nu folosiţi Geomag în apropierea cardurilor bancare, a dispozitivelor mobile sau echipamentelor medicale (de ex. Pacemaker). Magnetii se lipesc intre ei sau se atasaza de un obiect metalic si pot provoca in interiorul corpului uman accidente grave. Cereti imediat ajutorul medical cazul in care sunt inghititi sau inhalati! Contine piese mici ce pot fi inghitite sau inhalate! INTERZIS copiilor cu varsta sub 5 ani. Recomandăm joaca sub supravegherea unui adult.
  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  fischertechnik-solar

  Un singur set – 3 modele care vor folosi energia solară: un elicopter, un aeroglisor şi un ventilator. Copiii se distrează creativ în timp ce trăiesc prima lor experienţă cu energia provenită din surse regenerabile.

  Un set ştiinţific care oferă o intrare uşoară şi pasionantă în lumea Fischertechnik, unul din cele mai apreciate brand-uri de jucării tehnice din Germania şi Europa.

  Doar cu abonament
 • Engino-INVENTOR 12 MODELE MOTOCICLETE-Acum 0 Lei prin abonamentele Evertoys

  Dezvoltă-ți creativitatea cu pachetul de modele de motociclete 12 în 1. Joacă-te cu trei tipuri diferite de motocicletă Chopper și trei tipuri de scooter și fă comparații schimbând elementele de detaliu care le deosebesc. Dacă îți plac mai mult vehiculele clasice, poți oricând să refolosești piesele pentru a construi un model Vespa! Încearcă să adaugi mai multe roți la modele precum cele două Quad și Trike și observă efectele asupra direcției. Completează setul cu snowmobilul și modelul Trial. În broșura inclusă, găsești instrucțiuni de construcție tipărite pentru 3 modele.

  Toate cele 12 modele sunt disponibile sub formă de instrucțiuni 3D interactive, vizualizate fie pe PC, fie pe smartphone-uri și tablete cu ajutorul aplicației ENGINO 3D Viewer, care poate fi descărcată gratuit în sistemele de operare mobile Android, Apple (iOs) și Windows.

  Doar cu abonament
 • Robo-Mouse “Colby”

  5.00 out of 5
  (1)

  Prima ta jucărie programabilă! Împreună cu şoricelul robot Robo-Mouse vei face primii paşi în lumea programării şi a logicii codurilor. E o oportunitate fantastică pentru copii să se familiarizeze în joacă cu principiile de bază a limbajelor de programare. În acelaşi timp vor avea experienţe “hands-on” în rezolvarea problemelor şi gândirea critică.

  Colby, Robo-Şoricelul nostru e gata să-ţi urmeze comenzile! Setul include 16 piese pentru a forma o placă-labirint, 22 de elemente de perete pentru labirint, trei tuneluri, carduri de programare şi… evident o bucată de caşcaval! Construieşte labirintul cum vrei tu, apoi planifici secvenţa mişcărilor şoricelului şi îl laşi să alerge la caşcaval. Va ajunge oare? Ai fost atent la paşii necesari programării? Ai verificat codul?

  Butoane mari, colorate, simplifică procesul de programare pentru copii iar reacţiile acustice şi vizuale ale jucăriei fac ca fiecare pas să fie interactiv.

   

  stiinta electronice rezolvare-probleme

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Geomag original color 91 - Jucarie magnetica STEM 0Geomag original color 91 - Jucarie magnetica STEM

  Geomag Color 91

  5.00 out of 5
  (1)

  Originalul Swiss Made: Geomag te invită să descoperi magnetismul, aşa cum n-ai mai făcut-o niciodată! Set de constructie compus din magneti, bile metalice si componente modulare.

  Jocul permite combinarea pieselor astfel incat sa se poata construi nenumarate structuri geometrice. Stimuleaza creativitatea, dezvoltata abilitatile manuale, logica, capacitatea de analiza. Ajuta la vederea in spatiu si la intelegerea fortei magnetice din fizica, forta magnetica fiind o alta forta fundamentala a universului pe linga cea gravitationala.

  Contine 91 de piese:
  44 magneti color (verde, verde deschis, albastru, turcoaz)
  42 bile de metal (cromate)
  5 platforme (albastru, verde)

  Detalierea continutului se gaseste pe cutie, impreuna cu modele posibile de construit.
  Jucărie Geomag originală, patentată şi produsă în Elveţia.

  ATENŢIE !! Aceasta este o jucărie tip STEM, folosită inclusiv pentru aplicaţii ştiinţifice. Conţine magneţi puternici. Nu folosiţi Geomag în apropierea cardurilor bancare, a dispozitivelor mobile sau echipamentelor medicale (de ex. Pacemaker).
  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Engino Robotics - Set robotica asamblare mini ERPEngino Robotics - Set robotica asamblare mini ERP
  SUPERTOY

  Primul contact cu robotica adevărată: Platforma Engino® Robotică (ERP) este special concepută pentru elevi și ține cont de cele mai moderne principii pedagogice din domeniul TIC și STEM (științe, tehnologie, inginerie și matematică).

  Setul constă în toate piesele de bază pentru studiul roboticii! Include un mini dispozitiv de comandă ERP, cabluri RJ, doi senzori în infraroșu, două motoare și un cablu USB! Găsești instrucțiuni de construcție ușor de pus în aplicare pentru toate modelele fie online, fie în broșura inclusă. Broșura oferă explicații detaliate despre diferitele principii științifice aplicate și include activități experimentale inovatoare pentru învățarea practică, împreună cu un manual detaliat al utilizatorului, cu exemple de programare ca să începi!

  Cerințe de sistem: Softul inclus poate rula în Microsoft Windows XP, VISTA, 7, 8 și 10. Cerințele minime pentru PC sunt: conexiune USB, 1 GB RAM, 50 MB spațiu disponibil pe hard-disk, 1024×768 rezoluție ecran, DVD-ROM drive (sau conexiune la internet). Sisteme nesusținute de această versiune: Mac OS X.

  ATENŢIE: Pentru a vă asigura de compatibilitatea şi facilităţile sistemului, citiţi descrierea detaliată mai jos.

  ATENŢIE !! Disponibil exclusiv abonaţilor SUPERTOY. Produs de utilizare îndelungată. Pe perioada utilizării contul tău nu se va încărca cu Everchips. Exclusă accesarea în perioada de gratuitate.
  Doar cu abonament
 • Engino-INVENTOR 16 MODELE INDUSTRIALE-Acum 0 Lei prin abonamentele Evertoys

  Completează-ți colecția de vehicule industriale cu pachetul de modele INDUSTRIALE 16 în 1! Pachetul include toate modelele grozave din seturile de 4, 8 și 12 modele, ca roaba, furgoneta, două tipuri de cap tractor cu semiremorcă și două tipuri de camion Dump. Asamblează o varietate de mașini de mare capacitate, precum Bobcatul, excavatorul, excavatorul cu linguri și tractorul mare, pentru a săpa gropi sau a muta diverse lucruri pe șantierul imaginar. Folosește uimitorul model de plug pentru a curăța drumul dacă vremea se înrăutățește. Refolosește piesele pentru a construi un camion sau cele două tipuri de camionetă și transportă orice materiale necesare. Pentru a stivui obiecte mici, poți folosi modelul de stivuitor cu dinți mobili sau stivuitorul mare telescopic, cu înălțime ajustabilă.

  În broșura inclusă, găsești instrucțiuni de construcție tipărite pentru 3 modele.Toate cele 16 modele sunt disponibile sub formă de instrucțiuni 3D interactive, vizualizate fie pe PC, fie pe smartphone-uri și tablete cu ajutorul aplicației ENGINO 3D Viewer, care poate fi descărcată gratuit în sistemele de operare mobile Android, Apple (iOS) și Windows.

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Geomag original Mechanics 86 - Jucarie magnetica STEMGeomag original Mechanics 86 - Jucarie magnetica STEM

  Geomag MECHANICS 86

  0 out of 5
  (0)

  Originalul Swiss Made: Geomag Mechanics conţine elemente mecanice pentru a construi angrenaje magnetice în toată regula!. Creaza capodopere unice, structuri 3D, forme geometrice si cele mai neobisnuite constructii magnetice cu setul de constructie cu piese magnetice Geomag Mechanics.

  Geomag te invită să descoperi magnetismul, aşa cum n-ai mai făcut-o niciodată! Set de constructie compus din magneti, bile metalice si componente modulare.

  Jocul permite combinarea pieselor astfel incat sa se poata construi nenumarate structuri geometrice. Stimuleaza creativitatea, dezvoltata abilitatile manuale, logica, capacitatea de analiza. Ajuta la vederea in spatiu si la intelegerea fortei magnetice din fizica, forta magnetica fiind o alta forta fundamentala a universului pe linga cea gravitationala.

  Adauga miscare distractiei tale cu Geomag Mechanics, noul sistem de constructie magnetica! Pe langa tijele magnetice si sferele din gama clasica Geomag, au fost adaugate elemente mecanice noi, pentru a oferi copiilor mai multe oportunitati de constructie si joaca. Misca-le cu mana sau cu un betisor magnetic pentru a declansa reactii in lant cauzate de atractia sau de respingerea magnetica!

  Geomag Mechanics este un nou sistem modular, in extensia gamei clasice Geomag, cu componente mecanice noi, cum ar fi rulmenti, roti si alte elemente de proiectare. Datorita magnetismului, aceste noi componente se pot misca.

  Cu toate elementele necesare pentru a face creatiile sa se roteasca, sa se rasuceasca, si sa se invarteasca, setul de constructii Geomag Mechanics 86 este perfect pentru micii ingineri care doresc sa proiecteze ceva interesant!

  Toate produsele cu marca Geomag sunt produse in Elveţia, urmand cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, fiind gandite atat pentru distractia copiilor, cat si pentru a le stimula imaginatia, curiozitatea si creativitatea.

  ATENŢIE !! Aceasta este o jucărie tip STEM, folosită inclusiv pentru aplicaţii ştiinţifice. Conţine magneţi puternici. Nu folosiţi Geomag în apropierea cardurilor bancare, a dispozitivelor mobile sau echipamentelor medicale (de ex. Pacemaker). Magnetii se lipesc intre ei sau se atasaza de un obiect metalic si pot provoca in interiorul corpului uman accidente grave. Cereti imediat ajutorul medical cazul in care sunt inghititi sau inhalati! Conţine piese mici ce pot fi inghitite sau inhalate! INTERZIS copiilor cu varsta sub 5 ani. Recomandăm joaca sub supravegherea unui adult.
  Doar cu abonament
 • Indisponibil

  O introducere simplă în misterele cosmosului interplanetar. Construieşte rapid un model simplificat al sistemului nostru solar şi urmăreşte alinierea şi rotaţia planetelor în jurul soarelui. Modelul ţine cont de dimensiunile diferite ale planetelor şi conţine inclusiv planeta pitic Pluto. Nu este la scară, însă e suficient de detaliat ca să trezească pasiunea pentru astronomie, fizică şi spaţiul cosmic. Împreună cu copii puteţi să demaraţi un dialog despre gravitaţie, soare, pământ, planete, noapte, zi, rotaţie, legile fizicii şi multe alte teme interesante.

  Modelul este motorizat, puteţi alege să-l folosiţi cu motor sau fără. Viteza de rotaţie este una fixă, deci nu reflectă vitezele diferite cu care corpurile cereşti gravitează în jurul soarelui. Soarele central poate fi iluminat pentru un efect deosebit în încăperi întunecate.

  Conţine şi o semisferă transparentă care are desenată pe ea principalele constelaţii. O puteţi folosi în combinaţie cu soarele iluminat pentru a încerca proiectarea constelaţiilor pe plafon sau pereţi. În acest caz, jucăria devine un mini planetariu. Lumina nu este însă prea puternică şi proiecţia trebuie să aibă loc în încăperi foarte întunecate.

  Manualul anexat te învaţă cum să aliniezi planetele pe model, astfel încât poziţia lor relativă la soare să corespundă exact cu cea pe care o au în realitate în acea zi!

   

  stiinta

  Doar cu abonament