Sortare:
Produse pe pagină::
 • Cutia cu dulciuri

  5.00 out of 5
  (1)

  Mmmm… o cutie cu ceva dulce, dulce. Cine poate rezista? În cutia dreptunghiulară care ea însăşi arată ca un tort superb copiii vor găsi o multitudine de bunătăţi dulci pentru deliciul lor.

  Fiecare piesă este lucrată foarte detaliat şi pictată cu migală astfel încât piesele par a fi prăjituri reale, chiar dacă ele sunt din lemn. Copiii vor iubi aceste dulciuri şi le vor aranja din nou şi din nou pentru ora de ceai împreună cu păpuşile sau cu prietenii.

  Setul mai ascunde însă o surpriză: multe prăjituri şi ciocolate au un sistem intern de prindere cu arici şi magneţi, astfel încât copiii vor putea “tăia” felii de tort sau prăjitură pentru a le împărţi sau servi.

  Setul încurajează puternic jocul de rol şi dezvoltarea competenţelor sociale.

  Toate piesele sunt din lemn de calitate, atent pictate şi lăcuite cu lacuri netoxice pe bază de apă. Setul conţine: fructe, prăjituri, îngheţate, ciocolate, tort, cuţite, farfurioare şi chiar şi un platou pentru servirea deliciosului desert.

   

  competente-sociale joc-rol

  Doar cu abonament
 • Casuta iepurasilor jucarie lemn premium goki germaniaCasuta iepurasilor jucarie lemn premium goki germania

  Cuteness alert! Unul din cele mai frumoase seturi de joacă din lemn produse de Goki: o căsuţă pentru iepuraşi drăguţi foc. Jucăuşii iepuraşi sunt din lemn masiv, la fel ca întregul ansamblu. Totul este la o scară mititică, lucru care sporeşte drăgălăşenia setului de joacă.

  Include morcovi. Din lemn. Cranţ… cranţ…

  Jucărie premium din lemn, marca Goki Germania.

  Doar cu abonament
 • Căsuţa Păpuşi Pink

  5.00 out of 5
  (2)

  O căsuţă pentru păpuşi lăcuită într-o culoare pink aproape magică! Construcţia este modulară, etajul fiind un element separat. Acoperişul se poate ridica şi permite astfel accesul în toate camerele. Oferă copiilor o experienţă de joacă deosebit de bogată şi variată.

  Setul include o cuşcă pentru patrupedul familiei, două scări interioare, garduri vii şi balustrade.

  În plus, primeşti şi un set de mobilier şi câteva figurine pentru prima joacă cu Căsuţa de Păpuşi! Joaca va ajuta nu doar la experimentarea jocului de rol, ci este utilă în dezvoltarea abilităţilor sociale ale copiilor.

  figurine-scenarii joc-rol competente-sociale

  Doar cu abonament
 • CASA DE PAPUSI MOBILA - Playmobil PM5167 - Zero Lei prin Evertoys Playmobil All You Can Play!

  Bucura-te de distractie pe drum cu Casa de Papusi Mobila. Aceasta cutie mobila se deschide pentru a revela o casa cu doua etaje si patru camere complet mobilate. Familiile se pot aduna pentru o masa gatita in bucatarie cu masa, scaun, cuptor, cani si tigai, mancare, vase si multe altele. Sau, se pot bucura de diverse distractii de seara in sufragerie cu doua scaune, masa pentru cafea, televizor, stand TV, si alte accesorii. La ora culcarii, figurinele pot fi invelite in doua paturi si un leagan. Baia este echipata cu o cada, toaleta cu suport pentru hartie igienica, chiuveta cu oglinda si perie de par. Setul de asemenea include trei figurine, doi catei, un biberon, un scaun inalt si alte accesorii.
  Viata de zi cu zi a unei familii!
  Accesoriile reflecta realitatea
  Povestiri reale

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Marionete-Goki-lemn-colectie-noua

  O nouă colecţie de marionete din lemn, superb realizate şi uşor de mânuit. Figurinele sunt prinse prin fire de bumbac de crucea dublă din lemn cu care se pot manevra.

  Setuk conţine 3 marionete de dimensiuni medii, o girafă, un dinozaur şi un căţeluş.

  Chiar dacă figurile sunt uşor de manevrat, copiii vor trebui să controleze firele marionetelor cu mare atenţie pentru a replica mişcări cât mai naturale. Este o jucărie ideală pentru dezvoltarea motricităţii fine, a îndemânării dar şi pentru a vă bucura de un joc de rol excelent şi hazliu.

  Recomandăm jocul împreună cu părinţii sau fraţi/surori/ prieteni – se vor dezvolta situaţii şi dialoguri frumoase, de multe ori haioase şi mai ales interesante.

   

  Doar cu abonament
 • Casa Papusi Modulo

  Căsuţă Păpuşi Modulo

  5.00 out of 5
  (1)

  Una din cele mai practice şi creative căsuţe de păpuşi create până acum. Nu necesită asamblare pentru că e alcătuită din module gata asamblate. Modulele au forme geometrice moderne şi se pot configura după imaginaţia copiilor.

  Construieşte-ţi casa visurilor tale prin rearanjarea rapidă şi simplă a componentelor căsuţei Modulo. Apoi plasează figurinele şi mobilierul pe care îl primeşti împreună cu căsuţa şi joacă-te cu ele. Mama şi tata abia aşteaptă să-ţi asculte povestioarele despre familia din Căsuţa de Păpuşi Modulo.

  Totul este din lemn de calitate, atent finisat ca să nu existe nici un risc de accidentare, completat de materiale textile durabile.

  Setul cuprinde atât modulele casei, cât şi mobilierul şi figurinele necesare.

  Ideal pentru jocul de rol şi dezvoltarea competenţelor sociale şi verbale.

   

  papusi joc-rol gandire-creativa

  Doar cu abonament
 • Ferma Dragalasa - Casuta de Papusi Goki jucarie premium lemn

  Ferma Drăgălaşă

  0 out of 5
  (0)

  Un intreg univers intr-o căsuţă modulară absolut genială. Minifigurine îmbrăcate cochet, mini-animăluţe drăgălaşe, mini-mobilier cu detalii fermecătoare – totul pentru un maxi-efect! Copiii vor fi înnebuniţi dupa acest set tip căsuţă de păpuşi. Nu doar pentru că este excelent finisat şi cuprinde atât de multe detalii, ci şi pentru că e versatil şi uşor de reconfigurat.

  Crează următoarea ta poveste la fermă! Cu măgăruş, porcuşor, pisicuţă, căluţi şi văcuţe – o lume în miniatură pentru distracţie şi joc de rol fascinant.

  Ferma Drăgălaşă e o jucărie premium, marca Goki Germania.

  Interzis copiilor sub 3 ani. Conţine piese mici. Pericol de sufocare.
  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Casuta de papusi premium: Cottage GokiCasuta de papusi premium: Cottage Goki

  Seria Căsuţelor de Păpuşi continuă cu “Cottage”, o căsuţă superbă, de 40 cm înălţime, complet mobilată şi echipată cu toate accesoriile necesare pentru a începe un joc de rol fascinant. Căsuţa este un produs premium Goki, fabricată din lemn viu colorat şi conţine peste 20 de componente diferite.

  Construcţia este compactă, deci nu trebuie montat nimic şi jocul poate începe instant după despachetare.

  Garantăm că veţi fi fascinaţi de frumuseţea acestui set. Finisat şi pictat cu grijă, “Cottage” este o replică a unei case uni-familiale cu parter şi mansardă. Mobilierul este modern (fotolii, pat, scăunele etc.), la fel şi echipamentele (frigider, cuptor  ş.a.).

  În plus, pentru că la Evertoys nu ne dezicem de experienţe “All inclusive”, setul vine împreună cu păpuşi drăgălaşe, mama, tata, frăţior şi surioară. Păpuşile au 11 cm înălţime şi sunt flexibile. Asta doar dintr-un singur motiv: pentru ca tata să se poată aşeza comod în fotoliu 😀

  Copiii vor iubi instantaneu acest set. Şi credem că şi părinţii. Noi cel puţin, cu greu l-am pus la loc în cutie 😉

  Brrr… Jucărie cu ceva semne de uzură, dar perfect funcţională şi super-fun! Preţul a fost redus.
  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Ferma modulara jucarie lemn hapeFerma modulara jucarie lemn hape

  Un set de joacă mare, modular și extrem de practic, realizat din lemn stratificat. Setul marca HAPE se compune din module distincte din care se asamblează foarte ușor clădiri, respectiv grajdurile pentru animale.

  În plus cutia conține tot ceea ce este necesar pentru un joc de rol excelent și creativ: un tactor cu remorcă și fermier, garduri pentru a construi un mic țarc pentru animale și, evident, animalele din ogradă: cal, porcușor, găină, văcuță etc.

  Întregul set este din lemn provenit integral din producție sustenabilă și controlată. Asamblarea grajdurilor este super ușoară și jocul de rol poate începe imediat după despachetare. Calitatea este cea obișnuită pentru marca HAPE, toate figurinele fiind lăcuite în culori bazate pe apă, non-toxice.

  Setul este perfect pentru încurajarea copiilor să încerce jocul de rol. Ei se vor pune rapid în situația unui fermier harnic ce trebuie să aibă grijă de animalele sale. Perfect pentru situațiile în care părinții se decid să se joace împreună cu copiii. Pot imagina împreună povești noi despre animăluțele drăguțe din setul de jucărie „Fermă Modulară” de la HAPE.

  Jucăriile marca HAPE sunt jucării din lemn premium, create în Germania și având o reputație excelentă la nivel european și mondial.

  Atentie - jucarie interzisa pentru copii sub 3 ani

   

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Marionete-Goki-lemn-colectie

  Marionete lemn

  0 out of 5
  (0)

  O colecţie drăguţă de marionete din lemn, superb realizate şi uşor de mânuit. Figurinele sunt prinse prin fire de bumbac de crucea dublă din lemn cu care se pot manevra.

  Leul aleargă prin savană, pterozaurul învaţă să dea din aripi şi struţul înclină capul până la sol.

  Chiar dacă figurile sunt uşor de manevrat, copiii vor trebui să controleze firele marionetelor cu mare atenţie pentru a replica mişcări cât mai naturale. Este o jucărie ideală pentru dezvoltarea motricităţii fine, a îndemânării dar şi pentru a vă bucura de un joc de rol excelent şi hazliu.

  Recomandăm jocul împreună cu părinţii sau fraţi/surori/ prieteni – se vor dezvolta situaţii şi dialoguri frumoase, de multe ori haioase şi mai ales interesante.

   

  Doar cu abonament