Sortare:
Produse pe pagină::
 • Indisponibil
  Incarcator cu Senile Lego Technic 42032Incarcator cu Senile Lego Technic 42032

  Eliberează terenul cu Încărcătorul compact pe șenile! Acest model robust LEGO® Technic are toate dotările mașinii adevărate, inclusiv un mecanism sofisticat de braț cu balama posterioară care asigură controlul deplin al uriașei cupe și apucători, reflectoare de acoperiș, girofar de avertizare, schimbător de viteze și șenile mari triunghiulare pentru tracțiune și manevrabilitate mărită pe teren moale.

  O schemă super de culori, alb, gri și negru, completează finisajul acestui formidabil model! Se reconstruieşte într-un puternic Compactor de zăpadă.

   

  Everchips
 • Doborator de recorduri (42033) - LEGO Technic si celalalte jucarii LEGO Technic insfarsit accesibile prin abonamentul la jucarii Evertoys - un singur pret lunar pentru toate seturile LEGODoborator de recorduri (42033) - LEGO Technic si celalalte jucarii LEGO Technic insfarsit accesibile prin abonamentul la jucarii Evertoys - un singur pret lunar pentru toate seturile LEGO

  Intrece recordurile de viteza terestra cu Doboratorul de recorduri LEGO® Technic ! Acest dragster suplu, aerodinamic are o schema de culori super grozava, albastru, alb si gri, plafonul fumuriu, motor detaliat si un motor cu arc puternic si de mare viteza. Treci la volan daca ai curajul! Combina cu 42034 Quad Bike pentru a crea mega redutabila Masina extrema de teren pentru si mai multa actiune la viteze mari!

  Everchips
 • Bolidul pe Senile teleghidat RC lego-technic-42065Bolidul pe Senile teleghidat RC lego-technic-42065

  Construieşte un veritabil vehicul radiocomandat, cu motor şi telecomandă. Apoi gonește peste terenurile cele mai dificile cu bolidul teleghidat pe șenile!

  Învârte-te, virează, urcă peste obstacole și pornește în curse de mare viteză cu acest bolid complet motorizat și teleghidat LEGO® Technic, cu schemă de culoare verde aprins, negru și alb și autocolante decorative, cabină pentru pilot cu cușcă de protecție și două șenile mari, fiecare propulsată de câte șase roți. Condu înainte, înapoi, la dreapta și la stânga și fă întoarceri de 360°.

  Când te-ai plictisit: reconstruiește-l și creează un camion de teren teleghidat.

  – Setul conține un vehicul de viteză, complet motorizat și teleghidat, cu șenile mari.
  – Condu înainte, înapoi, la dreapta și la stânga, fă întoarceri de până la 360° și condu peste obstacole mari cu ușurință.
  – O cărămidă unică decorată pentru a sărbători aniversarea de 40 de ani de LEGO® Technic este inclusă în acest model.
  – Include următoarele componente LEGO® Power Functions: două motoare M, un receptor, o cutie de baterii și o telecomandă.
  – Model 2-în-1: poate fi reconstruit ca și un camion de teren teleghidat.
  – Bateriile nu sunt incluse.
  – Bolidul teleghidat cu șenile măsoară peste 9 cm înălțime, 22 cm lungime și 16 cm lățime.
  – Camionul de teren teleghidat măsoară peste 15 cm înălțime, 20 cm lungime și 16 cm lățime.

  !! ATENŢIE !! Conceput doar pentru joaca în INTERIOR.
  11 Everchips
 • Indisponibil
  Masina de curse de evadare (42046) - LEGO Technic si celalalte jucarii LEGO Technic insfarsit accesibile prin abonamentul la jucarii Evertoys - un singur pret lunar pentru toate seturile LEGOMasina de curse de evadare (42046) - LEGO Technic si celalalte jucarii LEGO Technic insfarsit accesibile prin abonamentul la jucarii Evertoys - un singur pret lunar pentru toate seturile LEGO

  Strabate strazile cu acest vehicul puternic si grozav cu jante masive extra-late si pneuri cu profil jos, tevi de esapament verticale imense, bara de protectie frontala pentru conditii grele si o formidabila schema de culori gri inchis si negru, cu autocolante grozave cu flacari pentru un aspect periculos. Activeaza puternicul motor cu arc pentru o evadare rapida!

  Everchips
 • Police Interceptor

  5.00 out of 5
  (1)

  Depaseste vehiculele de evadare cu Interceptorul de politie! Accelereaza la viteza ametitoare cu acest model formidabil, cu o schema de culori alb, verde galbui si negru precum si cu autocolante grozave de politie, jante extra late imense cu pneuri cu profil jos, girofaruri avertizoare rosii si albastre de politie si o bara de protectie pentru conditii grele.

  Activeaza motorul puternic cu arc pentru a propulsa in actiune robustul Interceptor de politie stil 4×4!

   

  Everchips
 • Dragster (42050) - LEGO Technic si celalalte jucarii LEGO Technic insfarsit accesibile prin abonamentul la jucarii Evertoys - un singur pret lunar pentru toate seturile LEGODragster (42050) - LEGO Technic si celalalte jucarii LEGO Technic insfarsit accesibile prin abonamentul la jucarii Evertoys - un singur pret lunar pentru toate seturile LEGO

  Pune in actiune aceasta autentica reproducere 2-in-1 a dragsterului, cu un aspect distinctiv de „masina puternica” si o gama de detalii realiste, incluzand un motor masiv V8 cu pistoane ce se misca, directie functionala, pneuri posterioare imense, esapament mare si un deflector posterior mare. Ridica caroseria pentru a dezvalui sasiul, tevile de esapament si transmisia functionala. Acest model compatibil cu Power Functions este disponibil cu functie de ridicare de la sol si o formidabila schema de culori albastru deschis si negru, precum si cu autocolante grozave cu flacari. Reconstruieste-l pentru a crea un dragster mai puternic!

  Everchips
 • Kart de curse (42048) - LEGO Technic si celalalte jucarii LEGO Technic insfarsit accesibile prin abonamentul la jucarii Evertoys - un singur pret lunar pentru toate seturile LEGOKart de curse (42048) - LEGO Technic si celalalte jucarii LEGO Technic insfarsit accesibile prin abonamentul la jucarii Evertoys - un singur pret lunar pentru toate seturile LEGO

  Strabate circuitul cu aceasta super-grozava reproducere 2-in-1 a unui cart de curse autentic, cu un motor detaliat cu piston ce se misca, rezervor de combustibil si tevi de esapament enorme. Inclina scaunul de curse aerodinamic portocaliu pentru a dezvalui transmisia functionala. Apoi urca la volan si verifica volanul functional, cutia cu doua viteze si pedalele! Aceasta masina ultra-rapida e disponibila cu o schema grozava de culori mov si portocaliu, pneuri sofisticate si autocolante super de curse! Reconstruieste-o pentru a crea o puternica masina de curse. Aplicatie interactiva LEGO® cu instructiuni de constructie digitala 3D, disponibila online pentru ambele modele!

  Everchips
 • Set motor power functions (8293) - LEGO Technic si celalalte jucarii LEGO Technic insfarsit accesibile prin abonamentul la jucarii Evertoys - un singur pret lunar pentru toate seturile LEGOSet motor power functions (8293) - LEGO Technic si celalalte jucarii LEGO Technic insfarsit accesibile prin abonamentul la jucarii Evertoys - un singur pret lunar pentru toate seturile LEGO

  Adauga putere suplimentara creatiilor tale LEGO!
  Setul Power Functions include un motor M, cutie pentru baterie, intrerupator si alte piese aditionale.

  – Cu acest set LEGO poti adauga noi functii la modelele tale motorizate !

  Numarul pieselor in cutie: 9

  Varsta: 9 – 16 ani

  Everchips
 • Camion de remorcare 6x6 (42070)-LEGO Technic-Acum 0 Lei prin abonamentele Evertoys-Lego on Demand

  Strabate terenul accidentat cu super robustul Camion de remorcare 6×6 telecomandat. Acest model extrem de detaliat LEGOTechnic 2-in-1 vine cu o schema de culori vii albastru, rosu, galben si negru, si cu o multime de dotari autentice, incluzand anvelope masive imense, bara de protectie pentru conditii grele cu lant si carlig, faruri ce se pot misca si o cabina detaliata a soferului cu usi ce se deschid. Activeaza motoarele Power Functions incluse, si foloseste telecomanda pentru a dirija, a merge inainte sau inapoi, a extinde stabilizatoarele, a roti, ridica si cobori bratul macaralei, sau a ridica si cobori vinciul. Cand vrei inca o provocare de constructie, reconstruieste-l intr-un Vehicul de Explorare.

  21 Everchips
 • 15% Reducere
  Avion cu reactie pentru curse (42066)-LEGO Technic-Acum 0 Lei prin abonamentele Evertoys-Lego on Demand

  Bucura-te de o experienta de constructie plina de satisfactii cu acest super Avion cu reactie aerodinamic pentru curse LEGO Tehnic, cu o schema de culori grozava albastru, negru si rosu, cu autocolante grozave de curse si o multitudine de detalii si functii motorizate captivante. Activeaza motorul inclus cu functii de actionare si regleaza ajutajul de reactie pentru pozitie de decolare verticala sau orizontala, deschide fuzelajul, coboara si retracteaza trenul de aterizare, deschide trapa pentru a dezvalui turboventilatorul rotitor si regleaza flapsul pentru modul de zbor! Acest model uimitor are de asemenea directie frontala versatila, carme mobile ale cozii si o carlinga detaliata ce se deschide. Cand ai chef de inca o provocare de constructie, reconstruieste-l pentru a crea un teribil Avion cu reactie particular!

  14 Everchips 12 Everchips
 • Indisponibil
  Mack Anthem (42078)-LEGO Technic-Acum 0 Lei prin abonamentele Evertoys-Lego on Demand

  Bucura-te de o experienta de constructie inovatoare si plina de satisfactii cu aceasta reproducere exceptionala LEGO Technic 2-in-1 a camionului Mack Anthem. Dezvoltat in parteneriat cu Mack Trucks Inc., acest model detaliat cu meticulozitate are o multime de detalii si functii realiste. Deschide portierele si vei descoperi o cabina a soferului bine echipata, dotata cu tablou de bord detaliat si volan, aparatoare de soare, scaune reglabile si pat suprapus, iar sub capota vei descoperi un motor cu 6 cilindri in linie, cu pistoane in miscare, si un ventilator de radiator ce se invarte. Poti sa conduci camionul in pozitie, sa cobori picioarele de sustinere, sa extinzi si sa fixezi stabilizatoarele si sa actionezi bratele sincronizate ale macaralei pentru a ridica containerul in remorca detasabila. Iar cand simti nevoia de o noua provocare de constructie, il poti reconstrui pentru a crea emblematica masina de gunoi Mack LR, cu o multime de detalii autentice.

  17 Everchips
 • Aeroglisor (42076)-LEGO Technic-Acum 0 Lei prin abonamentele Evertoys-Lego on Demand

  Acceseaza toate terenurile cu acest teribil set de Aeroglisor LEGO Technic, cu o schema de culori autentica alb si negru, macara de marfa elevata cu cabina de operator, si o platforma de incarcare ce se poate ridica, plus un camion robust de expeditie cu un container de marfa detasabil. Manevreaza aeroglisorul pentru a roti ventilatoarele posterioare duble, si priveste cum se misca de la stanga la dreapta cand il carmesti in pozitie. Apoi coboara rampa, condu camionul la bord si actioneaza macaraua pentru a descarca containerul de marfa. Cand ai chef de inca o provocare de constructie, reconstruieste acest set pentru a crea o puternica Barca cu motor!

  11 Everchips
 • Indisponibil
  Utilaj de incarcare Lego Technic 42061Utilaj de incarcare Lego Technic 42061

  Experimentează combinația construcției compacte cu puterea teribilă în această reproducere super grozavă a unui încărcător telescopic, cu o cabină detaliată, pneuri pentru condiții grele și direcție pe patru roți pentru o manevrabilitate supremă.

  Extinde brațul versatil pentru a înălța sus în aer cupa basculantă. Acest model robust LEGO® Tehnic 2-în-1 vine cu o schemă de culori grozavă: roșu, gri și negru, și se reconstruiește ca un puternic Camion de remorcare! Aplicație interactivă LEGO® cu instrucțiuni de construcție digitală 3D, disponibilă online pentru ambele modele!

   

  Everchips
 • Indisponibil
  Volvo EW160E (42053) - LEGO Technic si celalalte jucarii LEGO Technic insfarsit accesibile prin abonamentul la jucarii Evertoys - un singur pret lunar pentru toate seturile LEGOVolvo EW160E (42053) - LEGO Technic si celalalte jucarii LEGO Technic insfarsit accesibile prin abonamentul la jucarii Evertoys - un singur pret lunar pentru toate seturile LEGO

  Bucura-te de o experienta de constructie plina de satisfactii cu acest teribil model LEGO® Tehnic 2-in-1. Dezvoltata in parteneriat cu Volvo Construction Equipment, aceasta reproducere cu detalii meticuloase a automobilului Volvo EW160E cu schema de culori galben si negru, are toate dotarile adevaratului excavator pe roti. Manevreaza bratul pneumatic versatil si bena apucatoare, roteste suprastructura imensa si inalta cabina pentru o vizibilitate optima. Daca ai nevoie de mai multa stabilitate, extinde si fixeaza stabilizatorii, coboara lama frontala si ridica intreaga structura in aer! Autenticitatea acestui model este nelimitata, chiar si cand vorbim de cabina detaliata cu scaun, rezematoare de brat, aparatoare de soare si oglinzi reglabile. Imbunatateste-l cu setul de motor LEGO Power Functions 8293 (nu este furnizat) si vei obtine un catarg complet motorizat precum si lumini functionale! Cand simti nevoia de inca o provocare de constructie, reconstruieste-l ca un incarcator de materiale compact Volvo L30G pentru conditii grele.

  10 Everchips
 • Indisponibil
  CLAAS XERION 5000 TRAC VC (42054) - LEGO Technic si celalalte jucarii LEGO Technic insfarsit accesibile prin abonamentul la jucarii Evertoys - un singur pret lunar pentru toate seturile LEGOCLAAS XERION 5000 TRAC VC (42054) - LEGO Technic si celalalte jucarii LEGO Technic insfarsit accesibile prin abonamentul la jucarii Evertoys - un singur pret lunar pentru toate seturile LEGO

  Traieste experienta suprema a tehnologiei agricole cu aceasta reproducere LEGO® Tehnic 2-in-1 a tractorului de mare putere CLAAS XERION. Aceasta reproducere meticulos detaliata este disponibila cu schema de culori de marca verde, gri si rosu, si o gama de dotari si functii autentice. Porneste motorul Power Functions inclus si vei putea ridica si roti cabina la 180 de grade, vei putea manevra macaraua versatila sau extinde stabilizatoarele. Roata frontala a vehiculului, directia pe 4 roti si indiagonala, ofera manevrabilitate suprema cu anvelopele imense de tractor ce asigura o priza optima pentru o putere enorma de tractiune pe toate tipurile de teren. Reconstruieste macaraua tractorului pentru a crea un CLAAS XERION 5000 TRAC VC cu lama de buldozer!

  19 Everchips