Sortare:
Produse pe pagină::
 • Balancing Board Race - Platforma echilibristica Erzi GermaniaBalancing Board Race - Platforma echilibristica Erzi Germania

  Un raliu complicat. Echilibru. Răbdare. Perseverenţă. Balancing Board-ul patentat de partenerul Evertoys este o placă din lemn solid, multiplu stratificat şi lăcuit în culori durabile care e construit ca un labirint pentru bile din lemn, cauciuc, plastic sau oţel.

  Placa este prevăzută în partea inferioară cu un cilindru din lemn pe care copilul (sau adulţii curajoşi) trebuie să balanseze placa stând pe ea în picioare. Trackboard-ul combină perfect joaca cu activitatea fizică şi antrenarea muşchilor picioarelor şi trunchiului.

  Va trebui să-ţi ţii echilibrul balansând pe un singur punct de contact cu podeaua! Apoi, după ce ai prins mişcarea, se introduce bila şi va trebui acum să încerci s-o rulezi cât mai fluent prin întregul traseu plin de intersecţii, curbe şi cercuri. Ai reuşit cu o bilă? Plictisitor? Ia încearcă cu două!

  Platformele de echilibristica create de Erzi Germania au devenit rapid obiecte de referinta in domeniul antrenarii echilibrului si a coordonarii motricitatii mari. Aproape fiecare muschi al corpului este pus la incercare in timpul folosirii elementelor tip Balance Board si Track Board. Platformele se compun dintr-o suprafata ultra rezistenta din lemn multiplu stratificat sub care e amplast un cilindru sau o bila din material solid, de multe ori semi-elastic. Suprafata platformei este lacuita si/sau are aplicate straturi speciale cu motive dinamice. Apoi este gravat in adancime cu santuri care mai de care mai intortocheate ce trebuie parcurse de bile din lemn. Bila poate fi controlata insa doar cu picioarele, balansand platforma intr-o miscare continua, cat mai coordonata. Design inregistrat Erzi Germania. Exista multe copii, insa acesta e originalul 🙂 Platforma sustine pana la 100 kg greutate corporala. Recomandam un maxim de 80 kg pentru o durata de utilizare cat mai lunga.

  Seria Balancing Board sunt jucării premiate care vor pasiona copiii! O adevărată provocare, ele sunt o modalitate excelentă de a antrena echilibrul dar şi capacitatea de concentrare şi perseverenţa.

  Poate susţine o greutate de până la 100 kg, deci copiii pot concura cu mama şi tata. (Doar că cei mici vor câştiga de fiecare dată).

  ATENŢIE !!
  Jucărie ce necesită abilităţi fizice. Pericol de rănire. A se folosi pe suprafeţe care nu alunecă. Recomandăm joaca sub supravegherea unui adult. INTERZIS sub 4 ani.

  Doar cu abonament
 • Oare Porcii Pot Zbura joc educativ KosmosOare Porcii Pot Zbura joc educativ Kosmos

  Oare Porcii Pot Zbura?

  5.00 out of 5
  (4)

  Joc educativ super distractiv – o provocare nu doar pentru cei mici! “Oare porcii pot zbura” este adaptarea în limba română a unui joc de mare succes produs de KOSMOS Germania.

  Pot porcii zbura? Evident că nu. Însă atenţie, răspunsurile nu sunt întotdeauna aşa de simple. Nu va fi uşor să descoperi greşelile din afirmaţiile ce trebuie verificate de jucători: Are ariciul o codiţă? Leneşul mănâncă doar frunze? Ratonul e o specie pe cale de dispariţie?

  Distracţia e garantată atunci când jucătorii trebuie să descopere caracteristicele a 60 de animale domestice şi exotice.

  Veţi vedea că nu e chiar aşa de simplu! Nu toate păsările zboară 🙂

  Jocul este perfect pentru a învăţa alături de cei mici animalele cele mai diverse. Apoi copiii vor vrea să descopere singuri caracteristicile şi să-şi testeze memoria.

  Recomandat pentru jocul în familie sau în vizită la prieteni. Super pentru petreceri.

  Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici. Pericol de sufocare!

  Doar cu abonament
 • veggie tower jucarie lemn hapeveggie tower jucarie lemn hape

  Veggie Tower

  4.00 out of 5
  (2)

  Variantă amuzantă a clasicului joc Jenga! E nevoie de multă îndemânare pentru a aşeza legumele în aşa fel încât turnul să nu se prăbuşească prea repede.

  Piesele sunt din lemn solid, pictate în culori vii şi realizate în forme ce imită tot soiul de legume: morcovi, ardei, vinete, ceapă etc.

  Copiii vor iubi Turnul Veggie, atât pentru provocarea jocului, cât şi pentru că se vor distra identificând şi jucându-se cu legumele (mereu proaspete).

  Joc perfect pentru întreaga familie şi/sau pentru petreceri.

   

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Joc de aruncat inele lemnJoc de aruncat inele lemn

  Un joc clasic de îndemânare şi coordonare a mişcărilor. Inelele confecţionate din frânghie groasă şi rigidă trebuie aruncate de la distanţă pentru a nimeri ţintele din lemn. În funcţie de locul nimerit se vor acumula un anumit număr de puncte.

  Joc confecţionat din lemn, frumos finisat şi simplu de asamblat şi transportat. Ideal pentru dezvoltarea motricităţii şi a coordonării ochi-mână.

  Va oferi ore de distracţie frumoasă întregii familii şi prietenilor. Perfect pentru petreceri. Indoor şi Outdoor.

  Produs marca Goki.

   

  Doar cu abonament
 • bowling copii cauciuc satinat bebebowling copii cauciuc satinat bebe

  Soft Bowling

  4.67 out of 5
  (3)

  Un set de popice cu înălţimea de cca. 15 cm dintr-un material surprinzător pentru acest gen de jucării: cauciuc natural cu suprafaţa satinată. O jucărie originală pe care copiii o vor îndrăgi la prima atingere. Materialul este suficient de moale pentru a activa o sumedenie de simţuri, dar în acelaşi timp suficient de solid pentru un joc dinamic şi palpitant.

  Partea cea mai bună a acestui mini set de bowling este că nu face zgomot. Fiind din cauciuc natural îmbrăcat într-o textură satinată bila de bowling poate fi aruncată şi rostogolită fără grija zgomotului sau a deteriorării.

  Ideal pentru un joc activ indoor pentru cei mai mici. Perfect pentru petreceri.

  Doar cu abonament
 • Hape Xilofonul Curcubeu lemnHape Xilofonul Curcubeu lemn

  Xilofonul Curcubeu

  4.00 out of 5
  (3)

  Prima incursiune în lumea sunetelor. Xilofonul din lemn marca Hape este un instrument de joacă excelent pentru copii mici. Vor putea descoperi mult mai mult decât doar sunete: vor învața să identifice culori, să înțeleagă cauzalități, să-și dezvolte precizia mișcărilor mânuțelor dar și percepția spațială.

  Sunetele sunt create prin lovirea lamelelor din lemn și sunt destul de estompate. E perfect pentru a nu face zgomot prea mult și pentru a încuraja copilul să asculte mai atent efectele mișcărilor sale. Fiecare lamelă produce un sunet un pic diferit iar xilofonul din lemn este suficient de robust pentru a asigura copiilor ore nesfârșite de bucurie.

  Prin mânerul ce face parte din jucărie, “Xilofonul Curcubeu” poate fi ușor transportat chiar de către copii.

   

   

  Evertoys - Jucarii Educative Arta si Muzica

   

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Toba Djembe CopiiToba Djembe Copii

  Tobă Djembe pentru copii

  4.75 out of 5
  (4)

  Un instrument de percuţie de tip Djembe veritabil, de calitate înaltă, din lemn masiv şi piele naturală. Are peste 30 de cm înălţime iar corpul instrumentului este lăcuit în culori vii. Ideal pentru copii care îşi doresc mai mult decât doar un instrument de jucărie. Toba Djembe e un instrument de percuţie cu un sunet cald, plăcut, aşa cum doar instrumentele din materiale naturale le pot genera.

  Dezvoltă motricitatea grosieră şi coordonarea mânilor şi braţelor, încurajează copii să înveţe primele ritmuri muzicale şi este un excelent destresant. poate fi folosit cu succes în terapii bazate pe activităţi de artă şi sunet.

  Nu este o tobă de jucărie. E un instrument de percuţie adevărat, adaptat utilizării de către copii.

   

  Evertoys - Jucarii Educative din domeniul Arta si Muzica

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Rainstick - Turnul picaturilor de ploaie GokiRainstick - Turnul picaturilor de ploaie Goki

  O jucărie acustică, un instrument de percuţie subtil, un turn transparent care fascinează prin sunet şi dinamica internă. Jucăria tip “Rainstick” simulează căderea rapidă a picăturilor de ploaie şi e o imitaţie a unor instrumente de percuţie tradiţionale ale populaţiilor indigene din America de Nord şi Sud.

  Turnul picăturilor de ploaie va fermeca copiii prin sunetul calmant produs atunci când sute de bile minuscule se rostogolesc în jos. Ei vor privi interesaţi cum bilele de metal cad peste lamelele transversale din inetriorul cilindrului.

  Se foloseşte şi ca instrument ritmic (sunete de fundal într-o orchestră) dar are şi scop terapeutic prin efectul de calmare a “picăturilor de ploaie”). Provocarea e să-l înclini în aşa fel, încât sunetul ploiii să se audă cât mai mult timp şi cât mai uniform.

  Turnul marca Goki este realizat din materiale de calitate, lemn şi material plastic, iar bilele minuscule sunt din oţel.

   

  Doar cu abonament
 • Un joc original pentru dezvoltarea echilibrului, produs din lemn de cea mai înaltă calitate. Materialul finisat cu grijă şi forma jucăuşă de albină vor trezi rapid interesul copiilor. Vor vrea să experimenteze cu această Albinuţă şi să încerce să ruleze bilele de oţel prin labirint.

  Jucăria este gândită pentru a te ajuta să te concentrezi şi să-ţi impui noi şi noi obiective din ce în ce mai dificile: treci cu bila de oţel doar prin conturul exterior, fără să “cazi” în intersecţie; încearcă s-o iei prin colţurile scurte; cât de rapid te mişti fără să scapi bila? etc. etc.

  Ai reuşit cu o bilă? Ok, acum încearcă cu două concomitent! Pare mai simplu decât este!

  Antenele albinuţei au incorporaţi magneţi pentru păstrarea în siguranţă a bilelor atunci când nu te joci.

   

  motricitate

  Doar cu abonament
 • Labirint magnetic care îi va surprinde şi intriga pe cei mici. Labirintul e compus dintr-un corp principal din lemn acoperit de un material plastic transparent. Înăuntru sunt prinse bile colorate pe care copilul trebuie să le ghideze pe drumurile întortocheate ale labirintului. Nimic deosebit până acum. Atractivitatea jocului vine însă din faptul că bilele nu vor fi atinse niciodată direct, ci “împinse” prin forţa magnetului conţinut într-o baghetă “magică”.

  Dezvoltându-şi dexteritatea în joacă, copii vor încerca noi şi noi variante de a rula bilele spre zonele de sosire: fiecare bilă va trebui să ajungă în lăcaşul aferent culorii sale, adică în vehicolul a cărui culoare corespunde cu bila. Atenţie însă la cercul din mijloc!

  Promovează şi dezvoltă puternic motricitatea fină, coordonarea mână-ochi şi rezolvarea problemelor. Copiii vor învăţa despre cauză şi efect şi vor discerne primele mistere ale magnetismului!

  Labirintul este “dintr-o singură bucată”, iar bagheta magnetizată e ataşată printr-un fir ca să nu se piardă. Dacă însă e nevoie, bagheta poate fi desprinsă de jucărie.

  E o jucărie ideală de luat în călătorii sau în vizite, sau pentru petreceri pentru copii mici. Prichindeii vor îndrăgi culorile vii şi grafica dinamică şi vor fi fascinaţi de mişcarea miraculoasă a bilelor şi majoritatea vort petrece ore în şir încercând noi şi noi modalităţi de rezolvare a labirintului. Călătoria cu maşina la mare va căpăta dintr-o dată o nouă dimensiune: liniştea 🙂

   

  motricitate rezolvare-probleme petreceri

  Doar cu abonament
 • Cuboro-babel-pico - Joc strategie lemn

  Câştigi dacă celălalt jucător nu poate finaliza turnul! Babel pico îşi trage numele de la celebrul turn Babel pe care meşterii şi inginerii nu-l vor termina niciodată. Este un joc de strategie marca “cuboro” excelent conceput, bazat pe sistemele elveţiene cuboro – de data asta din cuburi dintr-un material inovativ: fasal. Jucătorii vor aşeza pe rând cuburile până când construcţia devine imposibilă.

  Jocul este alert şi mai complex decât pare la prima vedere. Fiecare cub are o anumită culoare (care dă punctajul) şi adâncituri sau protuberanţe. În funcţie de acestea un cub se poate plasa sau nu.

  Scopul e de a aşeza cuburile în aşa fel, încât competitorul să rămână blocat, respectiv să nu mai poată aşeza nici un cub. Pe măsură ce jocul avansează e nevoie de multă gândire logică pentru a putea câştiga partida.

  Evertoys aduce pentru prima dată în România sistemele “cuboro”! E un concept senzaţional creat şi fabricat în Elveţia – e mult mai mult decât o simplă jucărie. Setul “cuboro babel pico” e un joc de strategie care extinde universul clasic cuboro, păstrând însă fascinaţia creativă.

  Seturile cuboro presupun şi dezvoltă gândirea matematică şi geometrică, dezvoltă capacitatea de a fi creativ în toate cele 3 dimensiuni – este mai mult decât o simplă jucărie! Odată ce încep, copiii vor fi fascinaţi de posibilităţi şi vor încerca din nou şi din nou găsirea de noi soluţii ingenioase.

  Setul “cuboro babel pico” se adresează întregii familii. Sistemul ingenios “Swiss Made” vine cu 24 de cuburi din fasal, un material inovator, un amalgam solid din lemn reciclat.

  Instrucţiuni în Engleză, Germană, Franceză, Italiană

  Nerecomandat copiilor sub 4 ani. Interzis copiilor sub 3 ani. Piese mici, pericol de înecare.

  Joc premiat “Spiel Gut”

  Jucarie premiata cu premiul Spiel Gut Germania

   

   

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Jenga Hasbro

  Jenga (The Original)

  5.00 out of 5
  (1)

  Nu mai e nevoie de nici o introducere: Jenga a cucerit lumea acum peste 30 de ani şi de-atunci a fost copiat şi răs-copiat. Noi îţi oferim Jenga original, produs de Hasbro, singurul Jenga cu garanţia unor blocuri de lemn confecţionate perfect pentru scopul jocului.

  Regulile sunt simple, dar vei avea nevoie de multă răbdare şi pricepere. După ce aşezi componentele turnului din lemn, scopul e să dislocaţi un element din turn şi să plasaţi blocul de lemn deasupra.

  Atenţie însă: pe măsură ce jocul avansează, turnul Jenga devine din ce în ce mai instabil. O atingere greşită, un lemn poziţionat greşit şi turnul se prăbuşeşte.

  Joc ideal pentru întreaga familie şi petreceri/întâlniri cu prietenii.

   

  petreceri jocuri motricitate rezolvare-probleme

  Doar cu abonament
 • Indisponibil

  Trackboard Satelit

  0 out of 5
  (0)

  Pregătiţi pentru un labirint pe care trebuie să-l rezolvi din… picioare? Trackboard-ul patentat de partenerul Evertoys este o placă din lemn solid, multiplu stratificat şi lăcuit în culori durabile care e construit ca un labirint pentru bile din lemn, cauciuc, plastic sau oţel. Placa este prevăzută în partea inferioară cu o bilă pe care copilul (sau adulţii curajoşi) trebuie să balanseze placa stând pe ea în picioare.

  Trackboard-ul combină perfect joaca cu activitatea fizică şi antrenarea muşchilor picioarelor şi trunchiului. Va trebui să-ţi ţii echilibrul balansând pe un singur punct de contact cu podeaua! Apoi, după ce ai prins mişcarea, se introduce bila şi va trebui acum să încerci s-o rulezi cât mai fluent prin întregul traseu plin de intersecţii, curbe şi cercuri. Ai reuşit cu o bilă? Plictisitor? Ia încearcă cu două!

  Trackboard este o jucărie premiată care va pasiona copiii! O adevărată provocare, Trackboard-ul e o modalitate excelentă de a antrena echilibrul dar şi capacitatea de concentrare şi de perseverenţă.

  Poate susţine o greutate de până la 100 kg, deci copiii pot concura cu mama şi tata. (Doar că vor câştiga de fiecare dată cei mici).

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Trackboard Tubul

  regătiţi pentru un labirint pe care trebuie să-l rezolvi din… picioare? Trackboard-ul patentat de ERZI, partenerul nostru pentru jucării educative premium, este o placă din lemn solid, multiplu stratificat şi lăcuit în culori durabile care e construit ca un labirint pentru bile din lemn, cauciuc, plastic sau oţel.

  Va trebui să-ţi ţii echilibrul balansând pe un singur punct de contact cu podeaua! Apoi, după ce ai prins mişcarea, se introduce bila şi va trebui acum să încerci s-o rulezi cât mai fluent prin întregul traseu plin de intersecţii, curbe şi cercuri. Ai reuşit cu o bilă? Plictisitor? Ia încearcă cu două!

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Mikado gigant joc lemn gokiMikado gigant goki

  Necesită concentrare la maxim! Cunoscutul joc Mikado, într-un format XXL, cu beţe din lemn de 70 cm! Aruncă mănunchiul de beţe şi apoi încearcă să le ridici unul după altul fără a mişca de loc beţele adiacente.

  Joc confecţionat din lemn, frumos finisat, uşor de transportat şi ideal pentru dezvoltarea motricităţii şi a coordonării ochi-mână.

  Beţele de Mikado fiind foarte lungi, trebuie jucat pe podea sau afară.

  Va oferi ore de distracţie frumoasă întregii familii şi prietenilor. Perfect pentru petreceri indoor sau outdoor.

  AVERTISMENT: Jucărie care conţine multe elemente ascuţite. Interzis copiilor sub 5 ani. Pericol de rănire. Joc permis doar sub supravegherea unui adult.

  Produs marca Goki.

  Doar cu abonament
 • Make n Brake Ravensburger Boardgame

  Make n Brake

  5.00 out of 5
  (1)

  Un joc super-rapid! Jucatorii trebuie sa descopere si sa copieze contra timp schite de constructie de diferite dificultati, fiecare cu 10 cuburi colorate intr-un anumit aranjament.

  Un joc Ravensburger devenit rapid un clasic al domeniului. Ai nevoie de concentrare maximă şi de spirit competitiv.

  Aduce o valoare pedagogică foarte mare: motricitate, percepţie, vedere în spaţiu, gestionarea stresului – un joc excelent pentru întreaga familie!

  Conţine traducerea în limba română.

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Himala joc echilibru piatra AnkerHimala joc echilibru piatra Anker

  Un zar şi 20 de forme geometrice din piatră. Doar de atât e nevoie pentru un joc captivant cu rezultate surprinzătoare. Himala e un joc de echilibristică în care jucătorii trebuie să construiască structuri din piatră. Cu fiecare piatră adăugată, turnul devine din ce în ce mai fragil. Pierde cine adaugă piatra care va dărâma tot.

  Suprafața din piatră permite experimentarea cu construcții noi și interesante, piesele aderând între ele – până la un anumit grad. Mai mult, copiii vor învăţa principiile de bază ale cauzalităţii, îşi vor dezvolta simţul echilibrului şi vor deduce ce forţe acţionează asupra unei structuri.

  Jucăriile din piatră ANKER au o puternică valoare educativă, atât prin materialele folosite, prin încurajarea creativității și prin fascinația generată de originalitatea pieselor.

  Firma ANKER și-a făcut un  renume aparte prin producerea acestor jucării din piatră. De peste 125 de ani blocurile de construcție se fabrică manual, folosind o rețetă specială. Conțin doar materiale 100% naturale: cuarț, cretă, pigmenți naturali și ulei de in. Mixul se întărește și produce piese de joacă originale, colorate în nuanțele naturale ale pigmenților folosiți.

  Jucărie premiată ”Spiel Gut” Germania.

   

  Jucarie premiata cu premiul Spiel Gut GermaniaJucarie care incurajeaza si dezvolta gandirea creativa Jucarii cu valoare educativa / educationala

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Ricochet Robots Abacus SpieleRicochet Robots Abacus Spiele

  Ricochet Robots

  0 out of 5
  (0)

  Antrenează-ți mintea cu acest joc frenetic şi inteligent, apreciat de jucători din lumea întreagă! Suprafața de joc o reprezintă o tablă modulară (sunt posibile peste 1.500 de combinații diferite pentru tabla de joc), care formează o „cameră” mare înconjurată de 4 pereți.

  Pe tablă va trebui să așezați cei 4 roboți de culori diferite, iar scopul jocului este să duceți roboții la ținta corespondentă (de aceeași culoare) de pe tabla de joc. Ceea ce pare ușor în teorie, e mult mai complicat în practică: roboții nu au „frâne” deci nu pot vira după cum doriți. Ei ricoșează însă atunci când se lovesc de bariere sau de alte obstacole, iar jucătorul care duce cei mai mulți roboți la destinație în cele mai puține mișcări, este declarat câștigător.

   

  Doar cu abonament