Sortare:
Produse pe pagină::
 • Indisponibil
  Cutie creativa de unelte (17101)-LEGO BOOST-Acum 0 Lei prin abonamentele Evertoys-Lego on Demand
  SUPERTOY

  LEGO BOOST (17101)

  0 out of 5
  (0)

  Cel mai premiat set de robotică din ultimii ani! Vei putea construi 5 variante de personaje şi obiecte interactive pe care apoi le programezi şi le dirijezi printr-o aplicaţie de pe o tabletă Android sau iOS.

  Amplifica-ti experienta de constructie LEGO cu uimitoarea Cutie creativa de unelte LEGO BOOST. Construieste-l si personalizeaza-l pe Vernie, propriul tau prieten robot vorbitor, codifica-i comportamentul si realizeaza activitati distractive cu suportul de joc inclus. Vorbeste-i lui Vernie, iar el va raspunde cu expresii faciale ce reflecta dispozitia lui. Vernie se misca in toate directiile, cu viteza variabila, pe senilele lui mari, vede obiecte si culori, sesizeaza distanta, apuca si transporta accesorii, face gesturi cu mana si lanseaza sageti din lansatorul montat pe umarul sau! De asemenea, Vernie sesizeaza si reactioneaza la socuri, si isi da seama cand il ridici.

  Reconstruieste-l pe Vernie pentru a crea M.T.R.4 (Roverul multifunctional 4), Guitar4000, Frankie the Cat sau AutoBuilder, toate controlate de la tableta ta cu aplicatia gratuita descarcabila, care include si instructiuni digitale de constructie LEGO pentru toate cele 5 modele, plus activitati si idei care-ti stimuleaza imaginatia.

  Pentru alte detalii vezi descrierea detaliată!

  Set distins cu premiile: Best of CES 2017 şi Jucăria anului 2017 Toy Award Germania

  Jucarie premiata Best of CES 2017 Wired Jucarie distinsa cu premiul Cea mai buna Jucarie 2017 Toy Award Germania

   

   

   

   

   

   

  ATENŢIE !! Toate activităţile roboţilor sunt dirijate/programate prin aplicaţia mobilă LEGO BOOST. Setul NU poate fi folosit fără aplicaţia mobilă şi fără o tabletă iOS sau Android compatibilă! App-ul se descarcă gratuit de pe App Store sau Google Play. Tot acolo veţi găsi şi instrucţiunile de asamblare pentru toate cele 5 modele.
  ATENŢIE !! Disponibil exclusiv abonaţilor SUPERTOY. Produs de utilizare îndelungată. Pe perioada utilizării contul tău nu se va încărca cu Everchips. EXCLUS pe perioada gratuităţii abonamentului.
  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Joc La Cucaracha Loop RavensburgerJoc La Cucaracha Loop Ravensburger

  Gândacii de bucătărie nu se potolesc! Bestseller-ul “La Cucaracha” revine cu un format şi mai haios: La Cucaracha Loop! Acum gândacii robotici de la Hexbug Nano au evoluat şi vor semăna panică nu doar pe tabla de joc, ci şi pe verticală. Aleargă şi se caţără, e şi mai greu să-i opreşti de data asta.

  Gândaci de bucătărie? Nu-ţi plac? Stai să vezi: La Cucaracha te va fascina fiindcă gândăcelul este un robot marca Hexbug Nano. O dată pornit, el va căuta frenetic porţia de mâncărică şi tu va trebui să-l ajuţi.

  Un joc dinamic, un bestseller pentru copii între 6 şi 10 ani, dar şi pentru întreaga familie. O combinaţie perfectă între un joc de societate, cu plăci de joc, zaruri şi reguli simple, şi robotică modernă de la Hexbug. Rezultatul e un joc irezistibil care va aduce multe râsete şi bucurie în familia voastră. Pe cuvânt de gândăcel!

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Bolidul pe Senile teleghidat RC lego-technic-42065Bolidul pe Senile teleghidat RC lego-technic-42065

  Construieşte un veritabil vehicul radiocomandat, cu motor şi telecomandă. Apoi gonește peste terenurile cele mai dificile cu bolidul teleghidat pe șenile!

  Învârte-te, virează, urcă peste obstacole și pornește în curse de mare viteză cu acest bolid complet motorizat și teleghidat LEGO® Technic, cu schemă de culoare verde aprins, negru și alb și autocolante decorative, cabină pentru pilot cu cușcă de protecție și două șenile mari, fiecare propulsată de câte șase roți. Condu înainte, înapoi, la dreapta și la stânga și fă întoarceri de 360°.

  Când te-ai plictisit: reconstruiește-l și creează un camion de teren teleghidat.

  – Setul conține un vehicul de viteză, complet motorizat și teleghidat, cu șenile mari.
  – Condu înainte, înapoi, la dreapta și la stânga, fă întoarceri de până la 360° și condu peste obstacole mari cu ușurință.
  – O cărămidă unică decorată pentru a sărbători aniversarea de 40 de ani de LEGO® Technic este inclusă în acest model.
  – Include următoarele componente LEGO® Power Functions: două motoare M, un receptor, o cutie de baterii și o telecomandă.
  – Model 2-în-1: poate fi reconstruit ca și un camion de teren teleghidat.
  – Bateriile nu sunt incluse.
  – Bolidul teleghidat cu șenile măsoară peste 9 cm înălțime, 22 cm lungime și 16 cm lățime.
  – Camionul de teren teleghidat măsoară peste 15 cm înălțime, 20 cm lungime și 16 cm lățime.

  !! ATENŢIE !! Conceput doar pentru joaca în INTERIOR.
  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  joc-la-cucaracha-ravensburgerjoc-la-cucaracha-ravensburger

  Gândaci de bucătărie? Nu-ţi plac? Stai să vezi: La Cucaracha te va fascina fiindcă gândăcelul este un robot marca Hexbug Nano. O dată pornit, el va căuta frenetic porţia de mâncărică şi tu va trebui să-l ajuţi.

  Un joc dinamic, un bestseller pentru copii între 6 şi 10 ani, dar şi pentru întreaga familie. O combinaţie perfectă între un joc de societate, cu plăci de joc, zaruri şi reguli simple, şi robotică modernă de la Hexbug. Rezultatul e un joc irezistibil care va aduce multe râsete şi bucurie în familia voastră. Pe cuvânt de gândăcel!

   

  Doar cu abonament
 • Robo-Mouse “Colby”

  5.00 out of 5
  (1)

  Prima ta jucărie programabilă! Împreună cu şoricelul robot Robo-Mouse vei face primii paşi în lumea programării şi a logicii codurilor. E o oportunitate fantastică pentru copii să se familiarizeze în joacă cu principiile de bază a limbajelor de programare. În acelaşi timp vor avea experienţe “hands-on” în rezolvarea problemelor şi gândirea critică.

  Colby, Robo-Şoricelul nostru e gata să-ţi urmeze comenzile! Setul include 16 piese pentru a forma o placă-labirint, 22 de elemente de perete pentru labirint, trei tuneluri, carduri de programare şi… evident o bucată de caşcaval! Construieşte labirintul cum vrei tu, apoi planifici secvenţa mişcărilor şoricelului şi îl laşi să alerge la caşcaval. Va ajunge oare? Ai fost atent la paşii necesari programării? Ai verificat codul?

  Butoane mari, colorate, simplifică procesul de programare pentru copii iar reacţiile acustice şi vizuale ale jucăriei fac ca fiecare pas să fie interactiv.

   

  stiinta electronice rezolvare-probleme

  Doar cu abonament
 • Indisponibil
  Engino Robotics - Set robotica asamblare mini ERPEngino Robotics - Set robotica asamblare mini ERP
  SUPERTOY

  Primul contact cu robotica adevărată: Platforma Engino® Robotică (ERP) este special concepută pentru elevi și ține cont de cele mai moderne principii pedagogice din domeniul TIC și STEM (științe, tehnologie, inginerie și matematică).

  Setul constă în toate piesele de bază pentru studiul roboticii! Include un mini dispozitiv de comandă ERP, cabluri RJ, doi senzori în infraroșu, două motoare și un cablu USB! Găsești instrucțiuni de construcție ușor de pus în aplicare pentru toate modelele fie online, fie în broșura inclusă. Broșura oferă explicații detaliate despre diferitele principii științifice aplicate și include activități experimentale inovatoare pentru învățarea practică, împreună cu un manual detaliat al utilizatorului, cu exemple de programare ca să începi!

  Cerințe de sistem: Softul inclus poate rula în Microsoft Windows XP, VISTA, 7, 8 și 10. Cerințele minime pentru PC sunt: conexiune USB, 1 GB RAM, 50 MB spațiu disponibil pe hard-disk, 1024×768 rezoluție ecran, DVD-ROM drive (sau conexiune la internet). Sisteme nesusținute de această versiune: Mac OS X.

  ATENŢIE: Pentru a vă asigura de compatibilitatea şi facilităţile sistemului, citiţi descrierea detaliată mai jos.

  ATENŢIE !! Disponibil exclusiv abonaţilor SUPERTOY. Produs de utilizare îndelungată. Pe perioada utilizării contul tău nu se va încărca cu Everchips. Exclusă accesarea în perioada de gratuitate.
  Doar cu abonament